1zorro-bis Re: szmaty forumowe 12.06.14, 01:16 kogucik.2872 napisał: > tym zajmę się jutro Odpowiedz Link
kogucik.2872 na początek drogie szmaty 12.06.14, 11:49 terminologia zapożyczona z forum kalejdoskop - używana w odniesieniu do innych uczestników forum, zakładam zatem, że poprawna i dopuszczalna do dalszego użytku. a więc - przypomnijmy jak to z Czarkiem było - wątek ciekawy, gdyż ów dziś hołubiony, jako że lubi bluznąć w odpowiednim kierunku - ale znienawidzony był jak onegdaj Zorro przez nas. I jak tam ? forum.gazeta.pl/forum/w,92813,117167657,117323555,Re_Proste_pytania_.html?wv.x=2 To jak trolowales...szkoda gadac...ale moze nie wszyscy pamietaja Twoje wyczyny na zlikwidowanym forum Orla Cien... wiec chetnie przypomne...tak jak Tobie probowalam przypomniec co zrobiles, tylko jakos nie zrozumiales... dla niezorientowanych, solidaruch to dawny nick czarka - a teraz dodam jeszcze jedno - wszedles na Podworko, po tym jak wykonales tysiace swinstw, pisales multum plugastw, zostales przyjety spokojnie i po kilku dniach zaczales macic i nie dosyc tego Ty chcesz przeprosin? pracowales dlugo i ciezko na to co dostales - nie wiadomo bylo jak powstrzymac ten Twoj obled... jak widac jeszcze Ci nie przeszlo - wiec zabieraj sie do tych swoich przyjaciol... zupelnie nie rozumiem, nie podoba Ci sie u Nas - ale czy ktos Cie zmusza zeby tutaj byc?... czlowieku idz z Bogiem a NAS zostaw w spokoju Pokaż wpierw galerię wyspy, jak szkalowaliście mnie tam i nie tylko mnie. A Zuzię zostaw w spokoju, nie ma Jej tu a Ty masz obsesję na Jej punkcie, zawsze miałaś. Nie możesz się opanować ? straszną żółć z siebie wylewasz ,dlaczego na mnie ? co Ci zrobiłem. Że Wałęsę skrytykowałem ? a co On, święta krowa jest ? mędrzec z Popowa, za to cwaniaczek który dekował się na Zaspie u Danki gdy inni walczyli Jaki Ty nudny jestes - wez sobie ten watek przeczytaj ile razy stawiasz te same pytania - pamietam, byl taki watek pt. msciciel z Warszawy....a potem yourk napisala oficjalnie na watku, ze Cie o ingerencje nie prosila....wiec po co sie mieszales w nie swoje sprawy?....ze juz nie wspomne, ze przypisujesz komus cos czego nawet pewien byc nie mozesz - bo na tamtym forum nagminnie kradziono nam nicki i na to wyglada, ze nie bardzo wiemy o co Tobie chodzi? a moze to Twoja serdeczna przyjaciolka, kocica, vel: Klara na gardle, Helena(bohaterowie Odysei-Homera), hrabianka(watek palacowy) + Trolinka + forumowicz(tamze), serce, ipek, Diana, wklejacz, Podworkowicz(bez znaku), jeden z tych, Sz. AGENOR mru,mru miau, miau puma podworkowicz zagadka pani wyspy wyspiarz, podworkowicz5 ŻEGLARZ beta zwykły człowiek Monika Kruk(na pierwszym podworku) Prawda(tamze, ale po roku 19.09.08) Ha, Ha, Ha smile)))wink)))smile))) ,,Ana" filo-zofka (najbardziej ubawny nick jaki zdolala wymyslic) Filo-zofka (tez) była podwórkowiczka fakty kopista ubot Elwira Troska radio meksyk Borsuk k.o c i ca sympat. wieczorny ptak ptak, w dziobie przyniosl SARENKA czarna rudaska KOLIBER Fredo Siux ? tak jest panterka wink odejdz stąd odejdz panterka chedar moze i kogos z Nas klonowala...i przez to nawet nie wiemy o co Ci konkretnie chodzi....pogadaj ze swoja przyjaciolka moze sie przyzna jak sie bawila na Twoj koszt i laskawie odczep sie w koncu od Nas.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 11:50 Re: Przepraszam. m.maska 21.02.12, 12:54 Odpowiedz niech zabieraja ptaska i go tam holubia, dopoki ich nie obluzga.... racja, elitarne, jezyk Kichonora czy Czarka - NAM nie odpowiada... z marginesem NAM nie po drodze. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:00 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Do Solidarucha... Autor: m.maska ☺ 22.02.11, 18:58 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz poniewaz na poczcie ci nie wystarcza, zacytuje tutaj moj mail - moze w koncu dotrze... Nie życzę sobie kontaktów z mętami społecznymi... mail, który wczoraj otrzymałam, rozesłałam po ludziach - nie jako kopie, a jako screen, żeby nie było wątpliwości kto pisał i do kogo... Nie zwykłam obcować z takimi, którzy tarzają się w rynsztoku - bo tego nawet ludźmi nazwać nie można...to tylko ludzkie ochłapy. Proszę mi więcej nie zaśmiecać skrzynek mailowych... Pokazałam ten mail także Ulissesowi...żeby nie było wątpliwości. Mozliwosci wypowiedzi mial tutaj nie bedziesz - bo jezyk jakiego uzywasz nie nadaje sie na forum... forum.gazeta.pl/forum/w,101385,122482888,122482888,Do_Solidarucha_.html?wv.x=2 Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:01 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Do Solidarucha... Autor: al-szamanka ☺ 22.02.11, 19:13 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Dostałam ten wspomniany przez Ciebie mail, Maseczko...STRASZNE jakim słownictwem potrafi pisać ten osobnik do kobiety. Twoje określenie męt społeczny to wręcz delikatne określenie. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:02 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Do Solidarucha... Autor: zuza_anna ☺ 22.02.11, 19:26 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Też dostałam! Żałuję, że tego wulgarnego faceta, kiedykolwiek spotkałam w necie !!! Solidaruchu, nie idż tą drogą...lecz się !!! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:02 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Do Solidarucha... Autor: al-szamanka ☺ 22.02.11, 19:30 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz I ten człowiek miał czelność mówić do Krzysia ex fabula druhu, bracie....fuuuu Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:03 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Do Solidarucha... Autor: al-szamanka ☺ 22.02.11, 19:54 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Hmm, Zorro, wszędzie słyszy się ordynarny język naładowany takim prymitywizmem, że większość ludzi jest już do niego przyzwyczajona, w ogóle tego nie zauważa i nawet broni...co innego emotki. Ooooo, te są straszne i okropnie ranią wrażliwość nautów. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:06 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Do Solidarucha... Autor: m.maska ☺ 22.02.11, 20:00 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Chyba rzeczywiscie ogromna wiekszosc spoleczenstwa juz sie do tego przyzwyczaila - mnie kazdorazowo jak slysze takie slownictwo na ulicy czy w tramwaju kiedy jestem w kraju, az wstrzasa... niestety moge tylko podsumowac: margines spoleczny i czego ucza swoich potomkow? jakie wychowanie wynosi sie z domu, takie niesie sie w swiat...brak poszanowania cudzej wlasnosci, a co za tym idzie kradzieze, wlamania do samochodow, niszczenie cudzego mienia - efekt, pozadni ludzie zaczynaja sie izolowac, uciekaja do gett. Odpowiedz Link
kogucik.2872 wstawka dla kontrastu 12.06.14, 12:07 Re: Obietnica m.maska 10.06.14, 19:47 [...]a teraz na wszystkich spadl woal zapomnienia, sklerozy, falszu, obludy, hipokryzji - tacy jestescie... wlasnie! nie brzydzicie sie sami soba? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: wstawka dla kontrastu 12.06.14, 12:08 Re: Obietnica m.maska 10.06.14, 19:48 Odpowiedz Moge wiele napisac nt. Jokkera, ale on i Szaliczek przynajmniej utrzymali twarz i jak mysle, szacunek do samych siebie. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: wstawka dla kontrastu 12.06.14, 12:11 Re: Obietnica al-szamanka 10.06.14, 20:30 Odpowiedz m.maska napisała: > Tak mu bardzo zalezalo, zebysmy sie w koncu nim zajely - wiec zrobimy to, z prz > ykladami... Ale kurak i tak wie lepiej, najpierw zerrem pomiatał i miał go za największą forumową szmatę, a teraz zrobił sobie z niego prawą rękę, w którą wcisnął miotłę - w realu dałby mu do potrzymania wytrych albo śrubkę i posłał po piwo... bo tak się robi z ludzikami bez ambicji i honoru. Wyrzuciłyśmy zerra kopniakiem, a ci, którzy mieli go za kabotyna i łachudrę, przyjęli z honorami. No cóż, niektórym nie sprawia problemu zajmowanie się odpadkami wyrzucanymi na śmietnik. przy okazji - jesteś nazistą w czystej postaci Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: wstawka dla kontrastu 12.06.14, 12:13 Re: Obietnica m.maska 10.06.14, 21:12 Odpowiedz Najpierw obszczekal Loze, potem obszczekal Podworko, Leziox szybko go wywalil, wiec nie bardzo ma odwage szczekac, pamietam jak mu Darmi-ka napisala: tlumacze idiocie... ale w koncu dobrze trafil, obszczekane Podworko przyjelo go z otwartymi ramionami - bez honoru, bez ambicji, tylko dlatego, ze szczeka na Kalejdoskop.... niech sobie szczeka, ktos, kto soba nic nie reprezentuje moze szczekac, nauta, bo nie wiadomo jak to cos okreslic, zostal najlepiej podsumowany przez Piotra57... i tutaj kazde dodatkowe slowo jest zbedne. do tego stopnia zwracasz uwagę na ludzi, że nawet nie potrafisz napisać nicku osoby, która pisze w gnoju od dobrych dwóch lat - żenujące Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: wstawka dla kontrastu 12.06.14, 12:14 Re: Obietnica m.maska 10.06.14, 21:15 Odpowiedz Bylam troche zdziwiona, ze ponownie go wpuscili na Podworko, ale to tylko potwierdzilo moja ocene ludzi tam piszacych... no coz, pewien udacznik pozyczajacy pieniadze od nieudacznika to juz jest chyba cos special! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:17 ...Nasza Szkapa... założyciel: gazeta_mi_placi Re: Nie kochaslem prezydenta... Autor: m.maska ☺ 30.08.11, 21:32 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Czarek... fakty sa jakie sa... a potem zostales wywalony jako solidaruch777... a po to zeby moc pisac - musiales poprosic, czego dowodem jest ten mail... zreszta to bez znaczenia - idz z Bogiem dobry czlowieku i juz nie wracaj - tutaj oglaszam Ci uroczyscie - juz tez po tych wszystkich bluzgach i oszczerstwach nie wejdziesz. Out. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:19 A teraz idz i wciskaj swoja ciemnote innym inteligentnym takim jak Ty i odczep sie ode mnie oszczerco..... forum.gazeta.pl/forum/w,95160,128380119,128411086,Re_Nie_kochaslem_prezydenta_.html?wv.x=1 Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:20 Re: Nie kochaslem prezydenta... m.maska 30.08.11, 23:13 Odpowiedz powiedz to innym, ktorzy wiedza o co chodzi - ja nie mam juz zamiaru.... nie wchodz wiecej do nas - kasuje Twoje watku Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:23 Ow osobnik tak juz ma... w roku 2007 pozwolil sobie na napisanie takiego czegos do nauty o nicku Cloud... a kiedy doszlo do konfrontacji Solidaruch jak sie wtedy nazywal rzucil ze strachu oskarzenie na Ulissesa, ktory jakoby ukradl mu nicka - i zaczela sie jazda... Dzisiaj wiadomo, kto wtedy to zrobil i kto robi to teraz.... Jakos Uli - nigdy czegos takiego nie napisal - a Czarek bezmyslny jaki jest w kazdym widzi "pedzia". forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131442933,131459302,Re_Jack_Lipowczan_Malarstwo.html?wv.x=1 Odpowiedz Link
kogucik.2872 cudny Zorro 12.06.14, 12:28 fałsz i obłuda do porzygania forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131442933,131444658,Re_Jack_Lipowczan_Malarstwo.html?wv.x=1 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Jack Lipowczan - Malarstwo Autor: m.maska ☺ 10.12.11, 21:02 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Oooo... ten... czyz nie jest cudny? Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Jack Lipowczan - Malarstwo Autor: m.maska ☺ 10.12.11, 20:57 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Kazdy, kazdy... ale zawsze sa te bardziej przemawiajace.... Goodbye Europe, tez mi sie bardzo podoba.... te nowsze maja tak wiele roznych elementow, ze kazdy gosc przychodzacy z wizyta zostalby pochloniety bez reszty ogladaniem tego i przemysleniami - nie, nie... chyba tylko dla siebie.... Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Jack Lipowczan - Malarstwo Autor: al-szamanka ☺ 10.12.11, 20:50 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Ja zawiesiłabym każdy z jego obrazów Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Jack Lipowczan - Malarstwo Autor: m.maska ☺ 10.12.11, 20:25 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Elementow do gry to tam jest sporo... najchetniej zawiesilabym sobie Zonglera... chociaz kazdy inny obraz niewatpliwie tez - ale ten Zongler mnie urzeka... a moze to Zonglerka? Mam nadzieje, ze Artysta podesle mi pozostale fotki swoich obrazkow... bo to jeszcze nie jest calosc. Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Jack Lipowczan - Malarstwo Autor: al-szamanka ☺ 10.12.11, 20:14 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz A zauważyłaś, że jedna strona kostki do gry ma 9 zamiast 6-ciu kropek? I to raczej na wszystkich obrazach. Zastanawiam się dlaczego??? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 12:30 Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: juz Trzeci Adwent a dopiero 11 grudnia... Autor: m.maska ☺ 11.12.11, 23:07 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz tylko tolerowalysmy... chociaz... przypomnij sobie: forum.gazeta.pl/forum/w,101385,122482888,122482888,Do_Solidarucha_.html dostal potem jeszcze jedna szanse... ale to byla ostatnia... najlepiej by zrobil gdyby nie wykradal NASZYCH WATKOW, ale widac inaczej nie potrafi... na to nie mamy wplywu - ten osobnik kieruje sie podobno swoim demokratycznym "prawem" a raczej bezprawiem... chociaz jakos mnie to nie dziwi....dla niego intelektualna kradziez, to nie jest kradziez.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 wstawka dla kontrastu 12.06.14, 12:32 a teraz na wszystkich spadl woal zapomnienia, sklerozy, falszu, obludy, hipokryzji - tacy jestescie... wlasnie! nie brzydzicie sie sami soba? Odpowiedz Link
kogucik.2872 nie tą miarką 12.06.14, 12:49 nie mierz nas swoją miarką, bo ta nie sięga przeciętnemu człowiekowi do kostek nawet. Twoje dno niemierzalne jest nieporównywalne z niczym. Uważasz że ja - który najostrzej traktowałem wybryki Zorra - zapomniałem ? mylisz się prukwo ja doskonale pamiętam - jak mógł pisać przy waszym poklasku - jak założycielka forum kalejdoskop nie tylko nie ucinała takich dyskusji - dbając o czystość forum - ale wręcz zagrzewała do zabawy - sama rzucając niewybrednymi tekstami - ja wiem - zatrzymałaś się w latach 70 i majaczysz o cenzurze - żal mi ciebie i tego strasznego zacofania - ale dziś mamy XXI wiek - zasady się zmieniły. Regulamin forum - polecam - nie jest trudny - da się przeczytać - wyszczególnia min prawa i obowiązki założyciela i właściciela forum - i zgodnie z tym - jesteś współautorką oszczerstw, które teraz z taką lubością prezentujesz - matematycznie - na wątek o 100 postach - 70 należy do ciebie i salowej. a wątki nadal tam są - tak więc co byś nie wklejała - wklejasz potwierdzenie swojego chamstwa, ignoranctwa, impertynizmu i totalnej głupoty ament Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 13:49 ..............o kurcze. Jestem pod wrazeniem..... Tak sie zastanawiam czytajac to wszystko...... Po co to tym kobitkom? Za kazdym razem "strzelaja sobie w kolano".... Chore? Bo innego wytlumaczenie nie mam. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 13:57 raczej bezdennie głupie 1zorro-bis napisał: > ..............o kurcze. > Jestem pod wrazeniem..... > Tak sie zastanawiam czytajac to wszystko...... > Po co to tym kobitkom? > Za kazdym razem "strzelaja sobie w kolano".... > Chore? > Bo innego wytlumaczenie nie mam. Odpowiedz Link
kogucik.2872 szmaty forumowe - kanalie 12.06.14, 15:04 hasło z wyszukiwarki forum. I lecimy. Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Jokker....Ty to menda jestes. Autor: m.maska ☺ 22.07.12, 18:34 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz taka mala bezimnienna kanalia.... Re: Jokker....Ty to menda jestes. m.maska 22.07.12, 18:32 Odpowiedz Niektore sporo pisaly o swojej nadwadze w wieku lat niepylnych 40.... o urodzie nawet nie wspominaly, ale skoro nawet nie znalazl sie zaden chetny, przez tyle lat... a potem chodza i wyplakuja na forum, jak je jakis Lukasz w konia zrobil... Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Zawiść Autor: m.maska ☺ 25.01.13, 12:56 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Bezinteresowna zawisc... to najgorszy gatunek kanalii... talentu mu i tak nie przybedzie a innym nie ubedzie - ale przezera dusze kazdego dnia coraz bardziej... fu... no to teraz czas na pisanie, kilka ekranow trzeba zapelnic - ekranow, ktorych nikt nie przeczyta.... Kalejdoskop ❁♫♫ założyciel: n.nutella Re: Zaproszenie dla bydelka z Podwyrka.... Autor: m.maska ☺ 17.09.12, 00:01 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz I powiem Ci Kiszka jeszcze... trzeba byc ostatnia kanalia, zeby z powodu awantur na forum, pojsc i komus robic swinstwa w realu.... to potrafi juz tylko ostatni z ostatnich... gdybysmy byli tacy jak oni, to mogliby sie naprawde niektorzy obudzic w nowej rzeczywistosci.... Ale to specjalny gatunek... bardzo nieszczesliwy. Nikt szui nie kazal zachwycac sie malarstwem tym czy innym - pial nieproszony, wstawial sobie obrazki na tapete monitora, z duma to wszystkim oglaszajac... a teraz bruzdzi podszywajac sie do tego pode mnie... to ja pytam, kiedy klamal, wtedy czy Re: Troll jest zawsze glupi.... Autor: m.maska ☺ 13.09.12, 02:29 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz I jesli trollica nie zaprzestanie powolywania sie na kontakty ze mna.... nie mam kontaktow ze szczurami ani z kanaliami - to nie bede miala ZADNYCH skrupulow, zeby pokazac ten wspanialy filmik i kilka zdjec trollicy..... w galerii picasa naturalnie.... mojej galerii.... Radze trollicy odszczekac te wszystkie posty w ktorych twierdzila ze ma cokolwiek ze mna wspolnego.... Z SZAMBEM nie mam nic wspolnego - niech idzie do swoich, im to pachnie.... Do trolla-kaszalota Autor: m.maska ☺ 13.09.12, 13:30 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Jak widac na portalu trojmiasta admini sa madrzejsi i poznali sie na naczelnej trollicy, ktora rzadko wychodzi z ukrycia pod wlasnym nickiem....ale jest w kazdej chwili do uslug Piramidona.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: szmaty forumowe - kanalie 12.06.14, 15:05 Re: Biedna ślepa Kiszka m.maska 18.05.13, 18:16 Odpowiedz Chcialam serdecznie podziekowac ANONIMOWEMU NAUCIE.....ktory podeslal mi linka...na pewna galerie picasa w ktorej umieszczono foty z galerii w X... A Kiszce napisze slow kilka: nie badz taki do przodu... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin te kalesony bardzo pasuja i nie ma w nich zadnej przesady...teraz tym bardziej jestes pikuś.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: szmaty forumowe - kanalie 12.06.14, 15:12 to jest totalne dno - aleeeeee jak tam widać - swój ciągnie do swego. Re: Biedna ślepa Kiszka m.maska 18.05.13, 18:37 Odpowiedz Kiszka, czy ty nie mogles sie przyzwoiciej ubrac na ten wernisaz? Re: Biedna ślepa Kiszka al-szamanka 18.05.13, 19:35 Odpowiedz Ooooo, widzę, Maseczko, że i Tobie podesłał Anonimus tego linka al-szamanka napisała: > Oooooo, właśnie, ZIUT > Szkoda mi Ziuta, bo wyraźnie widać, że nie tylko kalesony mu wiszą. Re: Biedna ślepa Kiszka m.maska 18.05.13, 20:41 Odpowiedz Ale to wiele wyjasnia... Ziutowi nie moze sie podobac styl naszego ubierania sie, bo preferuje pewnie taki jak ta pani obok na focie... wiejska suknia z pasem pod biustem - tutaj jak widze kobiete podobnie ubrana, to od razu wiadomo: Rosjanka z Kazachstanu, ktora jeszcze sie nie potrafila dostosowac.... Re: Biedna ślepa Kiszka m.maska 18.05.13, 20:47 Odpowiedz al-szamanka napisała: > > Ja śmiać się nie mogłam, zatkało mnie współczucie sad > Ale rozumiem dlaczego Ty się śmiałaś - bo uwagi kiszki w stosunku do Ciebie wyg > lądają teraz tak, jakby karaluch naśmiewał się z łabędzia. Ale musisz przyznac, ze nie przesadzil z tymi kalesonami, patrzac na to ziemiste cos, co przypomina szmate wyciagnieta ze smietnika, to pewnie i te kalesony gdzies tam znalazl... no bieda i tyle.... no ale na taki indywidualny "wernisaz" to mogl se cos pozyczyc chociaz, a tak.... artyste odstawia - niechluja... Re: Biedna ślepa Kiszka m.maska 18.05.13, 20:49 Odpowiedz a szyja jak u indyka.... zawiazlby se cos na tej szyi, toby tego obwislego nie bylo tak widac.... Re: Biedna ślepa Kiszka m.maska 18.05.13, 20:53 Odpowiedz al-szamanka napisała: > A ja jestem ciekawa ile osób w ogóle link na ten wernisaż dostało. > I ciekawi mnie kim jest Anonimus - w końcu pokazał twarz kiszki... chyba bez je > go zgody big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin No i teraz jasne dlaczego Jozio Pokurcz go tak trafil - a nie dalej jak wczoraj domyslalam sie, ze sie w Twoim opowiadaniu odnalazl... tylko dlaczego uznal, ze pisalas o uposledzonych????? hmmmm.... ciekawe... Re: Biedna ślepa Kiszka al-szamanka 18.05.13, 21:09 Odpowiedz kiszka kaszankowa tłusta, rozepchana z fałd wystaje głowa siworozczochrana Re: Kiszka - Ziut... m.maska 18.05.13, 21:21 Odpowiedz i jakis taki niedomyty jestes - na mydlo tez nie masz? Re: Kiszka - Ziut... al-szamanka 18.05.13, 21:42 Odpowiedz m.maska napisała: > i jakis taki niedomyty jestes - na mydlo tez nie masz? Myślisz, że ten tłusty błysk skóry to niedomycie? Ja jestem skłonna podejrzewać, że się wywerniksował, aby "dobrze wypaść" na zdjęciach Re: Kiszka - Ziut... m.maska 18.05.13, 21:54 Odpowiedz Swoja droga na tym wernisazu wszyscy byli jakos tam dosyc przyzwoicie ubrani, tylko Ziut wygladal jak menel... forum.gazeta.pl/forum/w,101385,144514741,,Biedna_slepa_Kiszka.html?v=2&wv.x=2 Odpowiedz Link
sorel.lina Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 15:08 kogucik.2872 napisał: > Uważasz że ja - który najostrzej traktowałem wybryki Zorra - zapomniałem ? Ja też to pamiętam, ale Zorro się opamiętał. Przyznał się, pożałował i przeprosił. Więc, co? Do końca życia miałabym urazę chować? P.S. Z forum K. Zorro odszedł - o ile sobie przypominam - na skutek braku reakcji adminek na chamskie posty, pisane pod jego adresem, przez ... innego uczestnika tego forum. I pamiętam jeszcze, że prosił adminkę K., żeby go więcej nie nękała telefonami... Wklejać "dowodów", nie wkleję, bo nie lubię w archiwach grzebać. Zresztą, po co? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 15:13 ale jak znajdziesz, to mi podrzuć - ja nigdy nie byłem za bardzo na bieżąco, więc chętnie poczytam. sorel.lina napisała: > kogucik.2872 napisał: > > > Uważasz że ja - który najostrzej traktowałem wybryki Zorra - zapomniałem > ? > > Ja też to pamiętam, ale Zorro się opamiętał. > Przyznał się, pożałował i przeprosił. > Więc, co? Do końca życia miałabym urazę chować? > > P.S. > Z forum K. Zorro odszedł - o ile sobie przypominam - na skutek braku reakcji ad > minek na chamskie posty, pisane pod jego adresem, przez ... innego uczestnika t > ego forum. > I pamiętam jeszcze, że prosił adminkę K., żeby go więcej nie nękała telefonami. > .. > Wklejać "dowodów", nie wkleję, bo nie lubię w archiwach grzebać. Zresztą, po co > ? Odpowiedz Link
kogucik.2872 szmaty forumowe i ich autorytety 12.06.14, 15:34 oszustwa, fałszerstwa chamstwo - czyli to czym żyje kalejdoskop. bezrobotny sfrustrowany socjolog, antysemita mocno faszyzujący. Wiodący troll. wyrok za znieważenie urzędu państwowego. Jako formę spełnienia wybrał chamskie zachowanie, maksymalnie nagłośnione - cwaniak, wykorzystujący koniunkturę. Idol podstarzałych pańć z kaleja Wielu z Was uważa wybór Piotra Wielguckiego na najlepszego blogera roku za oszustwo. Chciałbym powiedzieć że ten konkurs to nie pierwsza mało etyczne działanie Pana Piotra Wielguckiego. To co się dzieje na portalu kontrowersje.net przechodzi wszelkie pojęcie. To nie jest profesjonalny portal tylko cyrk, a Piotr Wielgucki złamał wszelkie zasady uczciwego administratora portalu. Oto przykłady: 1. Konkurs z nagrodą - laptopem. Piotr Wielgucki ogłosił konkurs z prostym zadaniem do wykonania. Napisał że nagrodą będzie laptop. Gdy zwycięzca konkursu, niejaki Ironiczny Anglosas zgłosił się po nagrodę główną, Piotr Wielgucki powiedział że da mu laptopa ale nie prawdziwego ale laptopa zabawkę, po czym zaczął wyzywać i obrażać zwycięzcę a także mówić że nie ma pieniędzy na nagrodę. Oto jak sam Piotr Wielgucki pisze na temat tego jak zorganizował konkurs i jak traktuje zwycięzcę konkursu: "(...) I teraz mam pytanie do debili, wylewających moralne żale. Zrobiłem coś co uratowało portal i to się odbyło kosztem ludzi marnej reputacji. Mam 15 tysięcy debetu z powodu prowadzenia tego interesu i nieprzespane noce. Czy jakiemuś debilowi wydaje się, że planowałem wręczenie laptopa jakiejś gnidzie z S24 (...)". Szczegóły opisuje zwycięzca konkursu, Ironiczny Anglosas na swoim blogu. groups.google.com/forum/#!topic/soc.culture.polish/VDBoJeu3WxQ Odpowiedz Link
sorel.lina Re: szmaty forumowe i ich autorytety 12.06.14, 16:54 kogucik.2872 napisał: > ale jak znajdziesz, to mi podrzuć - ja nigdy nie byłem za bardzo na bieżąco, wi > ęc chętnie poczytam. No dobrze, to parę przykładów znalazłam Re: Charakterystyka chama..... 1zorro-bis12.01.13 znowu piszesz "naokolo" a nie o konkretach..... Dlaczego wymieniasz Al w konteksie wypowiedzi Kiszki i Karen? To juz sie robi bardziej personalne..... Jezeli denerwuja Ciebie na TWOIM forum wypowiedzi Kiszki w stosunku do Al - ktory ten temat nota bene ciagniesz juz lata - to nie denerwuja Ciebie na TWOIM forum wypowiedzi "spierdalaj, ty chamie, ty prymitywie".... itd. itp - bo dalej nie chce mi sie juz wymieniac. Czyzbys miala tylko wrazliwosc......WYBIORCZA? 1zorro-bis12.01.13, 12:38 Maseczko.....i znowu wijeszc sie jak piskorz. "damskie bydle" jest tak samo chamskie jak te ktore wymieniasz.Tylko....dlaczego ciagniesz akurat temat "damskie bydle" w stosunku do Kiszki a nie ciagnies ....ba!...nawet nie zaczynasz...ciagnac "lachudry, kabotynie"....nie mowiac juz o "spierdalaj, ty chamie, ty prymitywie"..... Cos nie tak? Wybiorczy kobieca logika? Czy moglbym poprosic o wyjasnienie zanim calego tego watku nie skasujesz tak jak paru poprzednich? Bo od "wybiorczosci" do "zamiatania pod dywan" - z czym tam chcialas gdzie indziej walczyc - jest bardzo krotka droga... 1zorro-bis12.01.13, 13:01 a o czym Ty znowu piszesz? Nie masz argumentow w TEJ dyskusji to wyciagasz jakie "strae i kluski2 i je tutaj teraz jako argument odgrzewasz? No, sorry ale nie badz smieszna Maseczko. A prawda jest taka, ze TY dzwonisz do mnie, prosisz o wpis na watku, ktorym chcesz kogos sprowokowac (nie wnikam kogo bo co mnie to obchodzi), ja pisze, staram sie neutralnie, na temat TEGO watku, kopiuje rozne wypowiedzi do tego tematu (bo nie chce mi sie przepisywac) ale tak aby nie pokazac ANI autora ANI forum i..... Przylazi za mna ni stad ni z owad na TWOJE forum jakis facet, rzca bluzgami i miesem na mnie a jedyne co Ty potrafisz zrobic to ....."upssss". ZENUJACE maska12.01.13, 14:44 Wiesz co Zorro, nie powstrzymuj sie, bo cos Cie ugniata - jesli masz jakas wiedze, to ja "kulturalnie" ujawnij - nie wiem jaka, ale co mi tam... i wlasnie to jest ta "kultura", nieustannie robisz jakies insynuacje. Jak bede miala chwile czasu, odhacze te watki, ktore zakladales w ilosci zawrotnej i "kulturalnie" nie zrozumiales, ze my sobie tego nie zyczymy, bo nie bylo ku temu powodu - odhacze i ocenzuruje - bo nie mam ochoty na prowadzenie Twoich zadym. Przyszedles zeby zrobic tutaj zadyme, mimo, ze do tego momentu tutaj nie pisales i nie Twoj to byl interes... a teraz Ty mi piszesz, ze bedziesz cos ujawnial? no to prosze bardzo, mnie to akurat niczym nie grozi, ale wystawiasz swiadectwo swojej "kulturze"... z serii "wiem i moge ci zrobic kolo piora" - rob, co robic musisz.... Dlaczego nie odnioslam sie do wpisu Lezioxa? sam kiedys uwazales, ze musisz z adwersarzem pisac takim jezykiem, ktory zrozumie, widac Leziox uznal, ze to do Ciebie dotrze. Leziox zna moje zdanie na temat takiego a nie innego slownictwa ale tak sie sklada, ze kazdy jest odpowiedzialny za wlasne slowa, bo to o nim one swiadcza, nie o innych - dlatego za "damskie bydle" jest odpowiedzialny Kiszka a Tobie nic do tego, jak ja dlugo bede to pamietac... tak dlugo jak bedzie to konieczne. To, ze Ty nie rozumiesz, nie pamietasz i nie lapiesz zwiazkow, nie znaczy to, ze inni tez sa tak powierzchowni.... 1zorro-bis12.01.13, 13:40 ZADYMY???!! Wiesz co? Skonczmy ten temat. Sorry, ale "zadymy" to Ty caly czas usilujesz robic. Szukasz caly czas jakiejs zaczepki z ludzmi z innych for.....i odgrzewajac tak strare tematy, ze nikt oprocz Ciebie juz nie pamieta o co chodzi. Bo odgrzewanie "damskie bydle"....to to juz jest naprawde smieszne 1zorro-bis12.01.13, 13:01 a o czym Ty znowu piszesz? Nie masz argumentow w TEJ dyskusji to wyciagasz jakie "strae i kluski2 i je tutaj teraz jako argument odgrzewasz? No, sorry ale nie badz smieszna Maseczko. A prawda jest taka, ze TY dzwonisz do mnie, prosisz o wpis na watku, ktorym chcesz kogos sprowokowac (nie wnikam kogo bo co mnie to obchodzi), ja pisze, staram sie neutralnie, na temat TEGO watku, kopiuje rozne wypowiedzi do tego tematu (bo nie chce mi sie przepisywac) ale tak aby nie pokazac ANI autora ANI forum i..... Przylazi za mna ni stad ni z owad na TWOJE forum jakis facet, rzca bluzgami i miesem na mnie a jedyne co Ty potrafisz zrobic to ....."upssss". ZENUJACE m.maska12.01.13, 14:46 Wiesz co? Uli mial racje!!!!!! Re: Konkretny przyklad..... 1zorro-bis12.01.13, 15:21 no jasne. Mozesz szybko sie teraz jemu podlizac. Bo jak tak dalej pojdzie to Kalejdoskop zostanie forum - dwuosobowym. Zegnam. I prosze Cie nie dzwon do mnie wiecej. Bo sie juz nie dam w te gierki podpuscic. Więcej znajdziesz tu: forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137204067,,Cham.html?v=2 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: szmaty forumowe i ich autorytety 12.06.14, 17:09 ..........o.....kurcze. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 16:59 i maja chyba zaawansowana skleroze.... kogucik.2872 napisał: > raczej bezdennie głupie > > > 1zorro-bis napisał: > > > ..............o kurcze. > > Jestem pod wrazeniem..... > > Tak sie zastanawiam czytajac to wszystko...... > > Po co to tym kobitkom? > > Za kazdym razem "strzelaja sobie w kolano".... > > Chore? > > Bo innego wytlumaczenie nie mam. > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 17:01 są obleśne w tym co robią, wlezą w dupę każdemu, kto plunie w słusznym kierunku - każdemu 1zorro-bis napisał: > i maja chyba zaawansowana skleroze.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 17:12 tak sie jednak zastanawiam..... Co w kobitkach - sorry - w tym wypadku raczej glownie w jednej z tych dwoch, ze......miala kontakt PRYWATNY z wikszoscia ludzi z Podworka, miala spotkania, kolacyjki, wspolne fotki, wycieczk,i a teraz to sa wszystko osoby...."BE"?. Cos jest chyba nie tak.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 17:13 już kiedyś o tym pisałem - ale dokładnie tak jest 1zorro-bis napisał: > tak sie jednak zastanawiam..... > Co w kobitkach - sorry - w tym wypadku raczej glownie w jednej z tych dwoch, ze > ......miala kontakt PRYWATNY z wikszoscia ludzi z Podworka, miala spotkania, ko > lacyjki, wspolne fotki, wycieczk,i a teraz to sa wszystko osoby...."BE"?. > Cos jest chyba nie tak.... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 ciekawostka 12.06.14, 17:30 1zorro-bis12.01.13, 13:01 a o czym Ty znowu piszesz? Nie masz argumentow w TEJ dyskusji to wyciagasz jakie "strae i kluski2 i je tutaj teraz jako argument odgrzewasz? No, sorry ale nie badz smieszna Maseczko. A prawda jest taka, ze TY dzwonisz do mnie, prosisz o wpis na watku, ktorym chcesz kogos sprowokowac (nie wnikam kogo bo co mnie to obchodzi), ja pisze, staram sie neutralnie, na temat TEGO watku, kopiuje rozne wypowiedzi do tego tematu (bo nie chce mi sie przepisywac) ale tak aby nie pokazac ANI autora ANI forum i..... Przylazi za mna ni stad ni z owad na TWOJE forum jakis facet, rzca bluzgami i miesem na mnie a jedyne co Ty potrafisz zrobic to ....."upssss". ZENUJACE post dotyczy afery, zaczynającej się stąd - przy okazji - fajne zestawienie obrony Czarka - tylko gdzie i przed kim ? forum.gazeta.pl/forum/w,101385,141647908,141664083,Re_Stylistyczne_peryferia_P_O_L_S_K_A_.html?wv.x=2 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: ciekawostka 12.06.14, 19:12 no prosze..... A kolega Leziox tez jest w tym...."archiwum" z info i fotkami , ktore ....."wyplynelo" na szersze wody. Oj, kolezanko Masko, oj, oj, oj! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: ciekawostka 12.06.14, 19:21 a co mnie kolega l obchodzi - ale sytuacja pikna. 1zorro-bis napisał: > no prosze..... > A kolega Leziox tez jest w tym...."archiwum" z info i fotkami , ktore ....."wyp > lynelo" na szersze wody. > Oj, kolezanko Masko, oj, oj, oj! > Odpowiedz Link
kogucik.2872 sekta 12.06.14, 19:42 Boosz jak w prawdziwej sekcie no..... Autor: al-szamanka ☺ 22.02.11, 19:30 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz I ten człowiek miał czelność mówić do Krzysia ex fabula druhu, bracie....fuuuu Odpowiedz Link
1zorro-bis Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 14:10 ....i potem to sie taka skleroza konczy.... ....."Nie byl holubiony, toczyly sie nieustanne awantury o jego zachowanie i kazdy kto bral w tym udzial dobrze to pamieta(co nie znaczy, ze bylo to widoczne na otwartym forum), az w koncu sie przelalo i dostal kopa!....." Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 14:11 ......"Historia zna wiele przypadkow, kiedy to ponoc bezmyslni wykonywali rozkazy i polecenia innych - tylko czy historia im to wybaczyla? wystarczy przypomniec sobie chocby Proces Norymberski..." Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 14:14 ....bez komentarza.... ......"Tylko tak "wybitnie" uzdolnionego mogl ktos wrobic w czerwona malpe - nikt przecietnie uzdolniony nie dalby sie w to wrobic... a ze nie mogl sam tego robic, to bylo wtedy dla mnie jasne, przeszkadzaly mu w tym "wybitne" zdolnosci......" Odpowiedz Link
kogucik.2872 a czemu 13.06.14, 14:48 ja to chętnie skomentuję swojego czasu, kiedy wyjaśnialiśmy sobie już pokojowo pewne nieścisłości - omówiliśmy i kwestię tej śmiesznej czerwonej małpy. Nawiasem mówiąc podejrzewałem że to Ty. A potem owa małpa, myśląc, iż już się "wkupiła w łaski" pisując na dworcu - postanowiła udać się do lasu. Stąd liczba "podejrzanych" została ograniczona do zaledwie kilku osób, gdyż o lesie wie bardzo mało osób, a już na pewno nie osoby całkiem obce. Całkiem przypadkiem wtedy zajrzałem w oryginał wiadomości - jest gdzieś w poczcie lasu do dziś zresztą - wysyłałem Ci screena chyba, żeby pokazać, że faktycznie nick posługiwał się Twoim adresem mailowym z yahoo - i znowu - kilka osób odpadło, bo ja np bym nie wiedział, czyj to adres mailowy, gdyby nie nazwisko w adresie. A i to nie od razu wtedy skojarzyłem. Pamiętam, że pokazałem w lesie kto się dobija na forum, a potem ktoś z lasu puścił screen na Loży - oczywiście adres był zakryty na publicznym forum. Tak więc lista podejrzanych o wzmiankowany "dowcip" skurczyła się do 4 osób - z tym że o tej czwartej pomyślałem w zasadzie dopiero teraz. i nie zajmowałbym się tą bzdurą, gdyby nie fakt, iż dobrze pamiętam tą awanturę, obrzucanie mnie bandytami i złodziejami oraz blokadę przez administrację GW dwóch nicków - maski i szamanki - za podszywanie się pod cudzą pocztę właśnie. zatem można sobie powspominać, bo to bardzo zabawna historia jest. 1zorro-bis napisał: > ....bez komentarza.... > > ......"Tylko tak "wybitnie" uzdolnionego mogl ktos wrobic w czerwona malpe - ni > kt przecietnie uzdolniony nie dalby sie w to wrobic... a ze nie mogl sam tego r > obic, to bylo wtedy dla mnie jasne, przeszkadzaly mu w tym "wybitne" zdolnosci. > ....." > Odpowiedz Link
kogucik.2872 ooooooooo i to mi się podoba 13.06.14, 14:36 uściślijmy zatem - wszelkie awantury i zaczepki były dziełem paniuś - to się sprawstwo nazywa - czyli podpuszczanie osoby trzeciej do wykonania brudnej roboty. A niuniom się wydaje, że w białych rękawiczkach. Nic bardziej mylnego - przecież ich udział same podkreśliły, przytaczając linki. i generalnie ta konkluzja mnie bardzo satysfakcjonuje, gdyż paniusie właśnie czarno na białym przyznały, że podpuszczały Cię do zaczepek zarówno Podwórka, Dworca jak i np Czarka, za co dostałeś potem zjebkę, na którą dupa nie zareagowała, mimo że wcześniej podpuściła Cię do kopiowania. lubisz kopiować - to fakt - ale jeśli na moim forum poprosiłem, żebyś tego nie robił - opornie ale się dostosowałeś. i komentarz tu jest w zasadzie zbędny. 1zorro-bis napisał: > > ......"Historia zna wiele przypadkow, kiedy to ponoc bezmyslni wykonywali rozka > zy i polecenia innych - tylko czy historia im to wybaczyla? wystarczy przypomni > ec sobie chocby Proces Norymberski..." Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 15:09 1zorro-bis napisał: > > ......"Historia zna wiele przypadkow, kiedy to ponoc bezmyslni wykonywali rozka > zy i polecenia innych - tylko czy historia im to wybaczyla? wystarczy przypomni > ec sobie chocby Proces Norymberski..." Zorro.. polityka historyczna. I co Cię tu dziwi? Odpowiedz Link
kogucik.2872 nawet jeśli 13.06.14, 15:56 przyznamy, że Zorro "bezmyślnie wykonywał rozkazy i polecenia" (się kurde nadal niektórym III Rzesza marzy....) - to automatycznie wiadomo, że ktoś te "rozkazy i polecenia" wydawał, a tym samym czynnie uczestniczył w zabawie. to chyba jasne nawet dla ćwierćgłówka. przyjmując konwencję historyczną dzieła - proszę uprzejmie [...]Decyzję o nich podjęto na kolejnych konferencjach tzw. wielkiej trójki, sprecyzowano natomiast podczas sesji w Poczdamie. Akt oskarżenia poszczególnych procesów obejmował: podżeganie i przygotowanie wojny, [...] pl.wikipedia.org/wiki/Procesy_norymberskie ale ćwierćgłówki jak zwykle nie doczytały i strzeliły kolejnego samobója. (dla tych co nie lubią sportu - samobój to wrzucenie piłki do własnej bramki) sorel.lina napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > > > ......"Historia zna wiele przypadkow, kiedy to ponoc bezmyslni wykonywali > rozka > > zy i polecenia innych - tylko czy historia im to wybaczyla? wystarczy prz > ypomni > > ec sobie chocby Proces Norymberski..." > > Zorro.. polityka historyczna. I co Cię tu dziwi? Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: nawet jeśli 13.06.14, 16:00 Elementarna wiedza .... i może tutaj jest pies pogrzebany.. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: nawet jeśli 13.06.14, 16:05 No ja nie wiem... podobno mam swoich ludzi w KGB ... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: nawet jeśli 13.06.14, 16:22 dawaj ich do mnie na szkolenie !! sorel.lina napisała: > No ja nie wiem... podobno mam swoich ludzi w KGB ... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: nawet jeśli 13.06.14, 16:24 KGB to pikus! Al-kaida albo to teraz z Iraku! to jest cos! sorel.lina napisała: > No ja nie wiem... podobno mam swoich ludzi w KGB ... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: nawet jeśli 13.06.14, 16:23 no takie mam wrażenie wiedzą że dzwoni, tylko nie wiedzą, w którym kościele ulisses-achaj napisał: > Elementarna wiedza .... i może tutaj jest pies pogrzebany.. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: nawet jeśli 13.06.14, 16:25 no bo one do meczetu zaczely..... Tak na wszelkio wypadek. kogucik.2872 napisał: > no takie mam wrażenie > wiedzą że dzwoni, tylko nie wiedzą, w którym kościele > > > ulisses-achaj napisał: > > > Elementarna wiedza .... i może tutaj jest pies pogrzebany.. > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 16:23 no....bo moze zaraz sie dowiem ze mam dziadka w Wehrmachcie albo.....SS! No, bo ja to za mlody.... sorel.lina napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > > > ......"Historia zna wiele przypadkow, kiedy to ponoc bezmyslni wykonywali > rozka > > zy i polecenia innych - tylko czy historia im to wybaczyla? wystarczy prz > ypomni > > ec sobie chocby Proces Norymberski..." > > Zorro.. polityka historyczna. I co Cię tu dziwi? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 16:24 spoko coś Ci się dopisze do życiorysu 1zorro-bis napisał: > no....bo moze zaraz sie dowiem ze mam dziadka w Wehrmachcie albo.....SS! > No, bo ja to za mlody.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 16:26 MOSHAD!!! kogucik.2872 napisał: > spoko > coś Ci się dopisze do życiorysu > > > 1zorro-bis napisał: > > > no....bo moze zaraz sie dowiem ze mam dziadka w Wehrmachcie albo.....SS!: > D > > No, bo ja to za mlody.... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 16:30 to za mało 1zorro-bis napisał: > MOSHAD!!! Odpowiedz Link
kogucik.2872 bywa 13.06.14, 14:23 ale czym Ty się jarasz. przecież to jest tak głupie, że aż śmieszne. Wystarczy zajrzeć w te ichnie przytoczone linki - poczytać jak się panienki udzielały - jakie awantury ? już tu napisałem - przykładowo na wątek agresywny - 100 postów - 30 jest Twoich wrednych - 70 ich - to przesz łatwy rachunek i prosty wniosek 1zorro-bis napisał: > ....i potem to sie taka skleroza konczy.... > > ....."Nie byl holubiony, toczyly sie nieustanne awantury o jego zachowanie i ka > zdy kto bral w tym udzial dobrze to pamieta(co nie znaczy, ze bylo to widoczne > na otwartym forum), az w koncu sie przelalo i dostal kopa!....." > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: bywa 13.06.14, 16:16 przeca siem nie jaram. Smiejem siem. kogucik.2872 napisał: > ale czym Ty się jarasz. > > przecież to jest tak głupie, że aż śmieszne. Wystarczy zajrzeć w te ichnie przy > toczone linki - poczytać jak się panienki udzielały - jakie awantury ? > już tu napisałem - przykładowo na wątek agresywny - 100 postów - 30 jest Twoich > wrednych - 70 ich - to przesz łatwy rachunek i prosty wniosek > > > 1zorro-bis napisał: > > > ....i potem to sie taka skleroza konczy.... > > > > ....."Nie byl holubiony, toczyly sie nieustanne awantury o jego zachowani > e i ka > > zdy kto bral w tym udzial dobrze to pamieta(co nie znaczy, ze bylo to wid > oczne > > na otwartym forum), az w koncu sie przelalo i dostal kopa!....." > > > > Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 15:05 Zorro, no ja może ciężko myślę, ale mi się zdaje, że tego kopa, to raczej Ty wymierzyłeś... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Brak chlopa, seksu i przyszlosci........ 13.06.14, 16:21 no, nie tak dokladnie. Najpierw pozegnalem sie na forum zamknietym. No i efektem tego byl BAN. Na publicznym jeszcze bylem ale dez powidzialem "ciao". No i byl jako konsekwencja- BAN. Potem jeszcze usilowalem kobitce na foriúm "Bez chamstwa" cos tlumaczyc ale szybko zamknieto mi drzwi. I to by bylo na temat "dalysmy mu kopa".... sorel.lina napisała: > Zorro, no ja może ciężko myślę, ale mi się zdaje, że tego kopa, to raczej Ty w > ymierzyłeś... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: na początek drogie szmaty 12.06.14, 19:09 to moze faktycznie psychiatra potrzebny? No, bo jak ktos jest chory...... kogucik.2872 napisał: > już kiedyś o tym pisałem - ale dokładnie tak jest > > > 1zorro-bis napisał: > > > tak sie jednak zastanawiam..... > > Co w kobitkach - sorry - w tym wypadku raczej glownie w jednej z tych dwo > ch, ze > > ......miala kontakt PRYWATNY z wikszoscia ludzi z Podworka, miala spotkan > ia, ko > > lacyjki, wspolne fotki, wycieczk,i a teraz to sa wszystko osoby...."BE"?. > > > Cos jest chyba nie tak.... > > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: szmaty forumowe i ich autorytety 12.06.14, 16:14 no proszę akurat przeczytałem, jak się zachowała kulturalna inaczej, kiedy na jej forum jeden zaczął jeździć po drugim - ja nie wiem - że baba nie widzi, iż prezentuje tym samym dokładnie ten sam poziom Odpowiedz Link