kogucik.2872
26.06.14, 11:06
musza wziac odwet i napisac cos dla poprawienia wlasnego samopoczucia, a to ze w Niemczech jest jakas przewala
nie muszę poprawiać własnego samopoczucia, gdyż jest ono dobre, czego i frustratom, poprawiającym swoje samopoczucia przez notoryczne chamskie krytykanctwo czegoś, co ich w żadnym najmniejszym stopniu nie dotyczy - życzę
nie wiem jak AL, ale mnie kazda przewala zwisa, panstwo jest stabilne, produkcja sie kreci, ceny benzyny raz ida w gore, raz w dol - wiadomo, ze najwyzsze ceny sa w niedziele, w poniedzialek juz spadna, ale to wahania rzedu kilku centow na litrze, wiec ktoby na to zwracal uwage, Kupic mozna samochod na raty, przy zerowym oprocentowaniu, grunt zeby produkcja szla, to panstwo chetnie doplaci... panstwu nie grozi zadna zapasc, wiem jak jest dzisiaj i wiem jak bedzie za kilka lat - wiem na czym stoje i wszelkie przewaly na szczytach wladz mnie nie ruszaja, bo nie maja zadnego wplywu na moj status.
jest to stek bzdur, obnażany przez nas już wielokrotnie. Wiadomości z tylko kilku ostatnich dni - oparte na prasach niemiecki i austriackich przeczą temu dobitnie.
Austria ma tak poważne kłopoty finansowe, że właśnie splajtowała jej armia - do tego poziomu, iż nie stać ich nawet na utrzymanie w gotowości tzw pary dyżurnej lotnictwa wojskowego - ignorantom tłumaczę, iż jest to stały dyżur jednostek, mający na celu nie tylko obronność kraju, ale również ochronę i ewentualną pomoc w razie kłopotów - w lotnictwie cywilnym.
Austria jest tak zdesperowana, że łamiąc ustalenia i przepisy unijne - włazi w dupę Ruskim w przeddzień szczytu ws bezpieczeństwa energetycznego w Europie i programu odcięcia się od energetycznych źródeł rosyjskich - podpisując umowę na budowę gazociągu.
Resztę perełek z Austrii opisałem wczoraj.
Niemcy - wyludniają się z młodych, którzy chcą godnego życia - cytowane prasy niemieckie - wielokrotnie - wczoraj znowu niemiecka prasa pisała o ucieczkach z kraju niemieckich lekarzy, którzy wolą pracować w Skandynawii, bo zarobki lepsze a pracy mniej.
Niemcy nie mają kasy na łatanie dziur w drogach, włażą Ruskim w dupę, dziś nawet trzęsą portkami, przed rozmieszczeniem baz NATO w Polsce, ze strachu przed reakcją Ruskich.
W Niemczech organizacje humanitarne alarmują, iż 1,2 mln dzieci żyje na ulicy w skrajnym ubóstwie
Niemców nie stać na zakup własnego mieszkania, a ostatnio nawet i na wynajem.
to jest stabilny kraj ? no cóż.....................