verdana 14.04.12, 21:04 Ktoś wie jak się przyszpila wątki? Chciałabym przyszpilić wątek powitalny i cholera, nie umiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:25 OIDP: Na dole przy "panelu moderatorskim" powinnaś mieć takie cusie do przyszpilania. Zaznaczasz wątek, wpisujesz cyferkę w pole obok "Przyszpil" i klikasz Przyszpil. Niestety dawno już oddałam szufelkę i zmiotkę, więc jeśli coś się zmieniło z moderowaniem, to nie wiem Odpowiedz Link
verdana Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:26 Głupia chyba jestem - nic nie widzę Może Dakota jest mądrzejsza. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:35 Na samym dole masz przyciski "przyklej" "odklej" "usuń" i "publikuj" Zaptasz wątek powitalny i naciśnij "przyklej" Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:47 Ło takie ło. Nie wqiem, czy nie trzeba czegoś prztyknąć, żeby się pojawiło. A okienka po lewej stronie wątków masz? Odpowiedz Link
verdana Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:50 To ja mam inaczej "usuń, spam, publiku, markuj" - i tyle Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 22:30 Kucza, ja szefuję WDPD i mam takie... Odpowiedz Link
kai_30 Re: Pytanie techniczne 15.04.12, 10:27 Aaaa... Nie odebrałaś sobie przypadkiem praw właściciela? Jeśli nie, to nie ma bata, musisz widzieć - na samiutkim dole strony głównej foruma, pod spisem wszystkich tematów. Usuń, publikuj, odklej, przyklej - pozycja, markuj - nic, cenzura. Tak to powinno wyglądać. Odpowiedz Link
verdana Dakota 15.04.12, 10:45 Wszytko jest, odklej-przyklej nie ma... Dakoto, sprawdź, co u Ciebie. Odpowiedz Link
kai_30 Re: Dakota 15.04.12, 18:06 To wygląda tak, jakbyś miała uprawnienia tylko moderatorskie, a nie właścicielskie. Sprawdź w "zarządzaj forum", tam jest spis "administratorzy twojego forum" i "administratorzy z prawami właściciela" - powinnaś być w tej drugiej grupie Odpowiedz Link
dakota77 Re: Dakota 15.04.12, 19:45 Hm.... Mam na dole forum opcje "odklej" "przyklej", obok "pozycja" i pole do wpisania czegos. Probuje zaznaczyc watek powitalny i przyszpilic, i nic. Odpowiedz Link
kai_30 Re: Dakota 15.04.12, 20:09 Coś się chyba skopało - przed chwilą próbowałam przyszpilić wątek na swoim forum, i się nie dało. A wcześniej przyszpilałam, więc działało na pewno. Odpowiedz Link
nessie-jp Re: Dakota 15.04.12, 20:37 Jednakowoż przyszpiliło się. Trzeba chyba po prostu dać mu czas na reakcję, to jest moloch, na wielu serwerach, zanim to się wszystko zaktualizuje i pokaże, może trochę czasu minąć... Wątek powitalny wisi skutecznie, w każdym razie Odpowiedz Link