Dodaj do ulubionych

Pytanie techniczne

14.04.12, 21:04
Ktoś wie jak się przyszpila wątki? Chciałabym przyszpilić wątek powitalny i cholera, nie umiem.
Obserwuj wątek
    • nessie-jp Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:25
      OIDP: Na dole przy "panelu moderatorskim" powinnaś mieć takie cusie do przyszpilania. Zaznaczasz wątek, wpisujesz cyferkę w pole obok "Przyszpil" i klikasz Przyszpil.

Niestety dawno już oddałam szufelkę i zmiotkę, więc jeśli coś się zmieniło z moderowaniem, to nie wiem wink
      • verdana Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:26
        Głupia chyba jestem - nic nie widzęsad Może Dakota jest mądrzejsza.
        • truscaveczka Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:35
          Na samym dole masz przyciski "przyklej" "odklej" "usuń" i "publikuj" smile Zaptasz wątek powitalny i naciśnij "przyklej" smile
          • verdana Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:41
            Nie mam... Mam za to "cenzura".
            • truscaveczka Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:47
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/oe/ne/l6vc/nT3ysTryzcBJCAZaKX.png
              Ło takie ło. Nie wqiem, czy nie trzeba czegoś prztyknąć, żeby się pojawiło. A okienka po lewej stronie wątków masz?
              • verdana Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 21:50
                To ja mam inaczej "usuń, spam, publiku, markuj" - i tylesad
                • truscaveczka Re: Pytanie techniczne 14.04.12, 22:30
                  Kucza, ja szefuję WDPD i mam takie...
            • kai_30 Re: Pytanie techniczne 15.04.12, 10:27
              Aaaa... Nie odebrałaś sobie przypadkiem praw właściciela? big_grin

Jeśli nie, to nie ma bata, musisz widzieć - na samiutkim dole strony głównej foruma, pod spisem wszystkich tematów. Usuń, publikuj, odklej, przyklej - pozycja, markuj - nic, cenzura. Tak to powinno wyglądać.
              • verdana Dakota 15.04.12, 10:45
                Wszytko jest, odklej-przyklej nie ma...
                Dakoto, sprawdź, co u Ciebie.
                • kai_30 Re: Dakota 15.04.12, 18:06
                  To wygląda tak, jakbyś miała uprawnienia tylko moderatorskie, a nie właścicielskie. Sprawdź w "zarządzaj forum", tam jest spis "administratorzy twojego forum" i "administratorzy z prawami właściciela" - powinnaś być w tej drugiej grupie wink
                • dakota77 Re: Dakota 15.04.12, 19:41
                  U mnie jest odklej przyklej.
                  • dakota77 Re: Dakota 15.04.12, 19:45
                    Hm.... Mam na dole forum opcje "odklej" "przyklej", obok "pozycja" i pole do wpisania czegos. Probuje zaznaczyc watek powitalny i przyszpilic, i nic.
                    • kai_30 Re: Dakota 15.04.12, 20:09
                      Coś się chyba skopało - przed chwilą próbowałam przyszpilić wątek na swoim forum, i się nie dało. A wcześniej przyszpilałam, więc działało na pewno.
                    • nessie-jp Re: Dakota 15.04.12, 20:37
                      Jednakowoż przyszpiliło się. Trzeba chyba po prostu dać mu czas na reakcję, to jest moloch, na wielu serwerach, zanim to się wszystko zaktualizuje i pokaże, może trochę czasu minąć...

Wątek powitalny wisi skutecznie, w każdym razie smile
                      • kai_30 Re: Dakota 15.04.12, 20:48
                        Hehe, ano, zgadza się smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka