19.07.13, 20:32
Dostałam od Rufusika mail:
"Zgodnie z głoszonymi przez lewice zasadami obrony dyskryminowanych za przekonania, poglądy oraz zgodnie z zasada tolerancji uprzejmie proszę i możliwość wypowiedzi na forum. Jestem zdrowy na ciele i umyśle i mogę przesłać stosowne zaświadczenie. W przypadku decyzji odmownej proszę o podanie powodów. Przecież to nie jest możliwe aby była ona spowodowana brakiem tolerancji"
Więc podaję odpowiedż, kochany Rufusku:
Cos Ci sie pomylilo. Forum nie jest miejscem publicznym. Nie ma żadnej zasady, która nakazuje zapraszać w prywatne miejsca chamskich i nachalnych gości - gości tych uprzejmi ludzie po prostu nie zapraszają, mniej uprzejmi biorą za kołnierz i wywalają za drzwi. To jest moje forum i Ty na nie nie masz wstepu - tak jak nie miałbyś wstępu do mojego domu. To nie jest dyskryminacja, to dobieranie sobie towarzystwa. Ty nie jesteś dla nie żadnym towarzystwem, nie umiesz sie bowiem w nim zachować.
Rozumiem, że nie mozesz żyć bez forum i błagasz kolejny raz o przyjęcie, ale nie licz na to. Zostałeś wywalony za złe wychowanie, za nachalne spamowanie w wątkach, za głupotę - nie za poglądy. Nie pochlebiaj sobie. Ty nie masz poglądów, powtarzasz tylko cudze.
Powód jest prosty - nie toleruję na forum ludzi, którzy nie znają netykiety.
Weź grzecznie tabletki i pogódź się z ciosem - Twoje ukochane forum jest dla Ciebie zamknięte. Mozesz sobie tylko nas czytać, skoro masz taki przymus wewnetrzny. Czytaj, moze sie czegoś nauczysz.
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Rufusik 19.07.13, 20:33
      A - i policzyłam, Rufus zgłosił się juz 6 czy 7 razy. Chory człowiek, słowo daję.
      • hankam Re: Rufusik 19.07.13, 22:47
        To chyba nie jedyny psychofan, jakiego się dorobiłaś.
        Jesteś popularna.
        • verdana Re: Rufusik 19.07.13, 23:06
          Tak zagorzałych nie miałamsmile
          • bi_scotti Re: Rufusik 20.07.13, 01:23
            Jak dostaniesz pierwszy kosz kwiatow nie wiadomo od kogo to bedzie pora poszukac muskularnego Rosjanina bez skrupulow ale z duza iloscia wolnego czasu do wynajecia. Jeszcze troche opowiesci o Rufusie a zaczne szukac po net'cie info na temat znaczenia tego pseudo, moze w tym zagadka uporu Twojego namolnego korespondenta big_grin
            • 1zorro-bis Re: Rufusik 20.07.13, 07:55
              jedno jest pewne: facet jest niesamowicie wytrwaly albo.....stukniety.big_grin
              • hankam Re: Rufusik 20.07.13, 09:58
                A na forum MM wyglądał dość normalnie.
                • 1zorro-bis Re: Rufusik 20.07.13, 15:25
                  ja mysle, ze trzeba by go skierowac na forum "Bez Granic".
                  Tam ma taka sama "ekipe" i mysle, ze bylby tam szczesliwy.
                  A jak mu bedzie malo to mozna mu dodac jeszcze "Forum dla wybranych".big_grin
                  W koncu uwaza sie za wybranego?smirk
            • verdana Re: Rufusik 20.07.13, 15:20
              Na razie dostaję tylko kolejne maile - chory człowiek, niestety. Nie moze bez nas zyć, a będzie musiał.
              Co gorsza, on sam nie widzi, ze wysyanie dziesiątków maili i tych samych postów jest oznaką manii. Chyba pisanie postów było dla niego czynnością przymusową, a teraz, gdy został tego pozbawiony, szaleje i poniża sie, proszac o przyjecie, albo złorzeczy, sadząc, że sie przejmę. I rzeczywiście zaczynam się przejmować, ze facet nie poprosi kogoś o pomoc - jeszcze trochę, a moze stać sie niebezpieczny.
              • jottka verdana 20.07.13, 15:48
                weź skasuj ten wątek albo zostaw przypięte info w trzech słowach, kogo na forum i czemu nie wpuszczasz. z powodów ogólnie oczywistych, że tak powiem.
                • verdana Re: verdana 20.07.13, 15:55
                  Nie. Rufus nęka mnie mailami - nie będę mu odpowiadać, ale niech wie, ze na forum wstępu nie ma.
                  Poza tym zgłoszę to do ogólnej moderacji.
                  • jottka Re: verdana 20.07.13, 16:04
                    ale mnie chodzi o skasowanie możliwości dialogu nad nieobecnym, chyba nie muszę tłumaczyć, czemu (i nawet jeśli tenże na innym forum czy forach się tego obficie dopuszcza). stąd propozycja zawieszenia info, że nie wejdzie, i tyle. a zgłoszenie adminom jak najbardziej.
                    • verdana Re: verdana 20.07.13, 18:29
                      On jest nieobecny jedynie poniekad, albowiem prowadził ze mną ożywiony monolog mailowy. Teraz już nie będzie, bo oznaczyłam go jako spam.
    • rycerzowa Re: Rufusik 21.07.13, 00:10
      Chcesz powiedzieć, że Rufus istnieje naprawdę?
      Że nie został wymyślony, "aby było ciekawiej"?
      • 1zorro-bis Re: Rufusik 21.07.13, 10:17
        wymyslony? A przez kogo?smirk
        rycerzowa napisała:

> Chcesz powiedzieć, że Rufus istnieje naprawdę?
        > Że nie został wymyślony, "aby było ciekawiej"?
        • rycerzowa Re: Rufusik 21.07.13, 17:21
          Szczerze mówiąc, drogi Zorro, ty też wydajesz mi się wymyślony.wink
          (Nie mylić z wymarzonym wink).
          • verdana Re: Rufusik 21.07.13, 17:25
            Nie wiem , jak Zorro, ale Rufusik istnieje aż nadto realnie. Co prawda w ok. 160 wcieleniachsmile
            • 1zorro-bis Re: Rufusik 21.07.13, 19:59
              oj, ja istnieje naprawde realnie. I najgorsze jest to, ze ciagle pod tym samym nickiem. Od lat.big_grin
              verdana napisała:

> Nie wiem , jak Zorro, ale Rufusik istnieje aż nadto realnie. Co prawda w ok. 16
              > 0 wcieleniachsmile
          • 1zorro-bis Re: Rufusik 21.07.13, 19:58
            tak? A przez kogo? big_grin
            rycerzowa napisała:

> Szczerze mówiąc, drogi Zorro, ty też wydajesz mi się wymyślony.wink
            > (Nie mylić z wymarzonym wink).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka