verdana
19.07.13, 20:32
Dostałam od Rufusika mail:
"Zgodnie z głoszonymi przez lewice zasadami obrony dyskryminowanych za przekonania, poglądy oraz zgodnie z zasada tolerancji uprzejmie proszę i możliwość wypowiedzi na forum. Jestem zdrowy na ciele i umyśle i mogę przesłać stosowne zaświadczenie. W przypadku decyzji odmownej proszę o podanie powodów. Przecież to nie jest możliwe aby była ona spowodowana brakiem tolerancji"
Więc podaję odpowiedż, kochany Rufusku:
Cos Ci sie pomylilo. Forum nie jest miejscem publicznym. Nie ma żadnej zasady, która nakazuje zapraszać w prywatne miejsca chamskich i nachalnych gości - gości tych uprzejmi ludzie po prostu nie zapraszają, mniej uprzejmi biorą za kołnierz i wywalają za drzwi. To jest moje forum i Ty na nie nie masz wstepu - tak jak nie miałbyś wstępu do mojego domu. To nie jest dyskryminacja, to dobieranie sobie towarzystwa. Ty nie jesteś dla nie żadnym towarzystwem, nie umiesz sie bowiem w nim zachować.
Rozumiem, że nie mozesz żyć bez forum i błagasz kolejny raz o przyjęcie, ale nie licz na to. Zostałeś wywalony za złe wychowanie, za nachalne spamowanie w wątkach, za głupotę - nie za poglądy. Nie pochlebiaj sobie. Ty nie masz poglądów, powtarzasz tylko cudze.
Powód jest prosty - nie toleruję na forum ludzi, którzy nie znają netykiety.
Weź grzecznie tabletki i pogódź się z ciosem - Twoje ukochane forum jest dla Ciebie zamknięte. Mozesz sobie tylko nas czytać, skoro masz taki przymus wewnetrzny. Czytaj, moze sie czegoś nauczysz.