Gość: Ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 21:42 Czy w Paryżu przy hotelach Formula1 są parkingi dla gości hotelowych . Ile kosztuje doba ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: Parkingi a Hotele Formula1 IP: *.c.net.pl 01.06.04, 23:09 Są, 2 lata temu za podziemny parking pod F1 przy obwodnicy Paryża i niedaleko stacji metra trzeba było zapłacić 15 euro za dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Parkingi a Hotele Formula1 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.06.04, 23:17 w Montpelier na połudnu Francji 2 lata temu parking kosztoweł 5 euro za dobę Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea27 Re: Parkingi a Hotele Formula1 02.06.04, 00:04 We wszystkich hotelach tego typu parking jest bezplatny. W niektórych teren jest ogrodzony i zamykany braną, a w niektórych nie. Dziwią mnie wpisy poprzedników o płatnych parkingach. Sprawdź na stronie www.hotelformule1.com/formule1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Parkingi a Hotele Formula1 IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 02.06.04, 14:03 Za parking przy F1 płaciłem tylko w Zurichu, inne były bezpłtne (zamykane lub nie). Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Parkingi a Hotele Formula1 03.06.04, 09:54 Ja jeszcze nie spotkałam się z opłatą za parking przy hotelach Formula1. Nie przetestowałam co prawda wszystkich hoteli tej sieci, ale w ciągu 10 lat zaliczyłam ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralka Re: Parkingi a Hotele Formula1 IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 11:05 Parkingi sa platne w niektorych miejscach, np. kolo lotniska badz w Paryzu, gdzie mozna zostawic samachod na pare dni, nie korzystajac z hotelu Odpowiedz Link Zgłoś