Dodaj do ulubionych

Węgry- kempingi termalne

IP: 195.150.115.* 05.07.04, 19:31
Wybieram się z dziećmi 5 lat na Węgry z przyczepą campingową
Szukam informacji na temat kempingów przy których są baseny termalne
Proszę o wszelkie informacje i linki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemo Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.szuwarowa.krakow.pl 05.07.04, 20:40
      Zaglądnij na stronę www.hungaria.pl - mają tam dużo praktycznych informacji.
      Udanych wakacji na Węgrzech!!!
      • Gość: maciek Re: Węgry- kempingi termalne IP: 195.150.115.* 06.07.04, 10:20
        dziękuję za informację i życzenia
    • Gość: 1fandango Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:13
      Hej
      Też wybieram się z dzieciakami 5 i 9 lat z Gdańska na Węgry na początku
      sierpnia. Jedziemy z namiotem. Bardzo fajne baseny są podobno w Miszkolc
      Tapolca.(częściowo w grotach. Znajdz wcześniejsze moje zapytanie "Węgry -
      camping z dziecmi" dostałem dużo przydatnych wskazówek, również co oglądać a
      nawet gdzie sie ulokować na campingu.
      pozdrawiam
      • hepik1 Re: Węgry- kempingi termalne 07.07.04, 06:05
        www.camping.hu/angol/angframes.htm
      • Gość: olo Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 06:50
        Jeszcze jedna uwaga. Ponieważ groty nie są tanie, wybierzcie się pierwszy raz w
        godz. popołudniowych. Wtedy wejściówka jest najtańsza, unikajcie weekendów.
        Jeżeli okaże się, że trzy godziny wam wystarczy to lepiej iść na drugi dzień na
        baseny otwarte, też z ciepłą wodą, ale dużo tańsze. Można cały dzień nie
        wychodzić, wszystko na miejscu, a za mostkiem między basenami wspaniały brodzik
        dla dzieci z minilabiryntem. Gdybyście chcieli, mimo wszystko wymieniać
        pieniądze, choć polecam kartę, to najtańszy kantor był w Miskolc Plaza w
        Centrum. Na kempingu cenne rzeczy można oddać do depozytu, ale pamiętać należy
        o podpisaniu zwrotu depozytu, ponieważ może się zdarzyć, że kolejna
        recepcjonistka będzie Wam naliczać za kolejne dni. Na Edenie jest kuchnia i
        sklepik z piwem. W MIskolcu, po wyjściu z autobusu pojawi się targowisko gdzie
        warto spróbować wspaniałych brzoskwiń-przeliczyć resztę na dłoni straganiarki.
    • Gość: gosc Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 13.07.04, 13:18
      Czesc - polecam bardzo Seged pod granicą (dawną) jugosławiańską. Jeżdziłam tam
      przez wiele lat. Największym plusem tego jest to, że nie płacisz już za wejście
      na baseny bo pole namiotowe jest na miejscu, bungalowy. W ciemno mozna jechać
      bez żadnej rezerwacji. Kompleks basenów super - olimpijski, bicze wodne, ciepły
      40o, 2 wielkie po 36o oraz brodzik dla dzieci, zjeżdzalnia ale płatna i jeden
      wielki o tem 38o i średni taki też do moczenia sie. Pełno budek z jedzeniem,
      langoszami itp. Polecam. Pogoa też zawsze była piękna.
      • Gość: Grazia Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.crowley.pl 13.07.04, 13:51
        Błagam, napiszcie konkretnie jakie są koszty wejścia na baseny. OLO - Ty
        piszesz o tym, że bardziej się połacają popołudniowe wejścia. Czy możesz
        napisać (+ -) ile trzeba zapłacić i za jaki basen, będę wdzięczna.
      • Gość: maciek Re: Węgry- kempingi termalne IP: 195.150.115.* 13.07.04, 22:03
        Dzięki za wiadomość
        ale jeśli bys mogła to podaj coś bliżej jak się ten camping nazywa i jak do
        niego trafić
        Ja ze swej strony polecam Bogacs tez tam jest camping przy basenach i nie
        trzeba płacic za wejście i nawet jest dość tanio
        Można się kąpać w nocy ale nie we wszystkich
        jest jeden z wodą o temp 24C, dwa małe 38C, brodzik 36C,dwa średnie o temp
        40C,i jeden dla zabawy 30C.
        W zeszłym roku budowali zjeżdżalnię więc myślę że w tym powinna być już czynna.
        Po drugiej stronie na wzgórzu są piwnice winne gdzie można wypić wino (bardzo
        smaczne) i zabawić się przy muzyce.
        • Gość: gosc Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 14.07.04, 10:04
          Podaje ci adres mailowy jesli chcesz napisz - katerina2001@poczta.onet.pl
    • Gość: maciek Re: Węgry- kempingi termalne IP: 195.150.115.* 16.07.04, 11:40
      czy jeszcze ktoś z forumowiczów zna jakieś adresy campingów z wejściem na
      baseny godne polecenia.
      Kto jedzie od 19 lipca na Węgry na camping to proszę o kontakt
      maciekw72@interia.pl
    • Gość: dzik 58 Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.rtk.net.pl 17.07.04, 21:45
      Polecam miejscowość Tiszaujvarosz - niedaleko Miszkolca. Nowy , czysty camping
      termalny. Samo kąpielisko to kilkanaście róznej wielkości basenów z ciepłą i
      zimną wodą, gratisowe zjeżdzalnie, osobny kompleks baseników dla dzieci, w
      basenach sztuczne fale, prądy, wodne masaże itp czystość prawie sterylna, obok
      boiska do siatkówki, budki z jedzeniem - wpaniała, duża pizza w pizzerni ok. 450
      ft. Nocując na kampingu termalnym otrzymujesz gratisowe wejściówki na baseny.
      Wydawane są one w recepcji. Mysle ze cenowo wyniosą Ciebie z rodzinką te
      wszystkie atrakcje ok. 6000 ft/dzień- tzn. camp i baseny. Niedaleko kampingu
      tani market Penny. Miłego wypoczynku pzdr
      • Gość: maciek Re: Węgry- kempingi termalne IP: 195.150.115.* 18.07.04, 00:04
        Dziękuję Ci za informację właśnie o to mi chodziło ile zapłace za pobyt
        w tym roku tam się wybieram jak wrócę to opiszę jak było.
        Dziękuję jeszcze raz wszystkim.
        Pozdrawiam i życzę dużo słonecznych dni tego lata i miłego wypoczynku.
      • Gość: maciek Re: Węgry- kempingi termalne IP: 195.150.115.* 18.07.04, 22:09
        mam jeszcze pytanie do Ciebie
        czy dzieciaki mogą gdzies tam jeździć bezpiecznie na rowerach na terenie
        campingu czy też w okolicy
        jeśli możesz odpisz maciekw72@interia.pl
        bo jadę tam i nie wiem czy zabrać im rowery
        dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: jo Re: Węgry- kempingi termalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:33
        czy mozesz cos jeszcze napisac o pobycie. tez tam jade na camping z 2 dzieci.
        jade w ciemno - znajde miejsce?
        mój emil 17madagaskar@wp.pl
    • Gość: seve Re: Węgry- kempingi termalne IP: 195.150.115.* 31.07.04, 17:48
      Witajcie właśnie wróciłem i niech szlag trafi tę pogodę 6 dni słońca i 4
      deszczu i błoto na campingu a woda w basenach jedynie ciepła
      ceny nie takie straszne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka