Dodaj do ulubionych

AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro

19.07.04, 09:35
Szukam sprawdzonego noclegu w pokoju z łazienką ale nie za takie bajońskie
sumy jakie widzę w necie !! Owszem sa tańsze ale z łazienkami na korytarzach
itd. a do tego się zraziłam skutecznie :(((( Macie jakiś sparwdzony adres w
Amsterdamie ?? Dzięki za pomoc
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja-mnik Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 14:20
      w tym miesiacy byłam w Amsterdami i zatrzymaliśmy się w hotelu Etap
      www.hoteletap.com, nocleg kosztuje 55 euro. Pokoje sa z czystymi łazienkami.
      Jest bardzo OK! Dojazd z lotniska bezplatnym autobusem (jezdzi co 20 minut).
      Potem z hotelu na lotnisko dostaniesz sie tym samym autobusem (max. 15 minut) a
      z lotniska do centrum pociagiem max. 20 min. Bilet na pociag w obie strony 5.7
      euro. Polecam i pozdarwiam. Amsterdam jest super! P.s Radze uwazac na komary :P
    • aseretka Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 23.07.04, 07:15
      Etap, to dobry pomysł. Pokój z łazienką kosztuje jak 55 euro, przy czym dodam,
      że jest to pokuj trzyosobowy tak, że jesli jedziesz jeszcze z kimś to wyjdzie
      taniej na osobe. Nocleg można zarerwować przez net, co radziłabym zronić.
      www.etaphotel.com/etaphotel/index.html
      • neja Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 24.07.04, 17:05
        Myślałam i nad Etapem ale obawiałam się obskurniastych pokoi w stylu
        podniszczony akademik. Skoro polecacie, spróbuję zarezerwować !! Bardzo
        dziękuję za podpowiedź :))) Może ktoś coś jeszcze podpowie ??
        Pozdrawiam.
        • medard Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 25.07.04, 12:18
          Amsterdam jest super, owszem. Ale na nim Holandia sie nie konczy.Polecam Den
          Haag Szcegolnie Scheveningen.Co do noclegow, to 38km. od Amsterdamu jest miasto
          Nordwijk. Mieszkam tu od roku .Noclegi nawet teraz mozna znalesc od 15
          euro.Medard.
          • radio.minus Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 25.07.04, 13:39
            Dokładnie tak! Podczas naszego pobytu byliśmy też w Hadze i Scheveningen nad
            samym morzem Północnym... Duże ładne "molo", plaża i knajpki!
        • aseretka Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 25.07.04, 13:04
          Pokoje są małe i skromnie urządzone, ale na pewno nie obskurne i zupełnie nie w
          stylu podniszczonych akademików. Zarówno na korytarzach, jak i w pokojach
          czysto. Codziennie pokoje są sprzątane i zmieniana jest pościel. Jeżeli nie
          zależy ci na indywidualnej łazience to możesz też spróbować zanocować w
          Formule1. To też hotele sieci Accor. Pokoje identyczne tylko bez łazienki. Cena
          38 euro za pokój.
          www.hotelformule1.com/formule1/
          • neja Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 26.07.04, 09:12
            Medard czy mogę liczyć na jakies linki do miejsc noclegowych u Ciebie w
            mieście ??
            Mam pytanko jeszcze jedno do Was czy jadąc w ciemno koło 20 sierpnia nie będzie
            problemów ze znaleziem noclegów w Etapie czy Formule ?? Lub innych miejscach np
            Medard u Ciebie ??
            • radio.minus Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 26.07.04, 10:22
              Radzę wcześniej zrobić rezerwacje przez net badz telefonicznie.
              ----------
              dziennikarka
    • Gość: Łubin Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 18:11
      wejdź na stronę www.campingzeeburg.nl . są tam ceny noclegów na fantastycznym
      kempingu w amsterdamie (15 minut od centrum). ja spałem w namiocie, ale są tam
      jeszcze jakieś domki. to jest najtańszy kemping w Holandii na jakim byłem, ale
      jest bosko. polecam
      • neja Re: AMSTERDAM Nocleg do 55 Euro 03.08.04, 20:00
        Zaczynam się zastanawiać czy nie jechac w ciemno... przeciez w tak duzym
        miescie musimy coś trafic za ok 30 € za dwójkę czyste ale bez wodotrysków.
        Bedziemy tam tylko przejazdem i potrzebujemy zaledwie 2 noce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka