Dodaj do ulubionych

PARYŻ-FORMULE 1 - który ?

IP: *.maqs.com 31.01.05, 10:41
W Paryżu jest tych hoteli chyba kilka, ale nigdy tam nie byłem, więc mapa i
tak za wiele mi nie mówi. Który z nich według Was może być zlokalizowany
najbardziej w centrum, ewentualnie miejscu, z którego jest w miarę prosty i
szybki dojazd do centrum ?
Z góry dzięki za podpowiedzi

Max
Obserwuj wątek
    • Gość: tore Re: PARYŻ-FORMULE 1 - który ? IP: *.net.skanska.pl / 213.17.161.* 31.01.05, 15:18
      Polecam F1 w Bondy. Kilka przystankow autobusem do stacji metra Bobigny - Pablo
      Picasso.
      • Gość: ewa Re: PARYŻ-FORMULE 1 - który ? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 31.01.05, 18:36
        tutaj masz adresy paryskich hoteli F1; z kazdego latwy dojazd do centrum-
        trzeba wczesniej rezerwowac!
        www.accorhotels.com/accorhotels/JSPView.svlt?pageID=reservez/fr_top.jsp&isGeoDate=0&nom_ville=Paris&isGeoVille=1&cat_tarif=FO
        R&key_attribute_ecran=geo_hotel sList
        • Gość: opti7 Re: PARYŻ-FORMULE 1 - który ? IP: 62.233.214.* 04.02.05, 21:21
          Pomyśl o hotelu sieci Etap . Lepszy standard ( łazienka z prysznicem przy
          kazdym pokoju) .
          www.etaphotel.com/etaphotel/fichehotel/gb/etp/4982/fiche_hotel.shtml
          dojazd do centrum to kilka przystanków metrem . Do bazyliki Sacre Couer ( chyba
          tak sie pisze) można dojść pieszo . Jest to jeden z nielicznych tanich hoteli
          znajdujący sie blisko centrum.
          kilka zdjęc z Paryża znajdziesz na naszej prywatniej stronie :
          lx.citynet.pl/~tomekp/pliki/kraje/paryz/index.htmlpozdrawiam
          Tomek
          • Gość: opti7 Re: PARYŻ-FORMULE 1 - który ? IP: 62.233.214.* 04.02.05, 21:25
            źle wkleiłem drugi link . ponizej poprawione:
            lx.citynet.pl/~tomekp/pliki/kraje/paryz/index.html
            pozdr.
    • Gość: Piotr F1 Porte de St Ouen IP: *.eonet.ne.jp 05.02.05, 03:57
      nie zawracaj sobie glowy i wybierz ten obok Porte de Saint Ouen -
      klimatyzowany, obok obwodnicy z widokiem na Motmartre i 5 min. pieszo do stacji
      metra linii 13 Porte de St Ouen. Bondy jest gorszy bo trzeba dojechac autobusem
      a to w Paryzu koszmar: korki, brak kursow na niektorych liniach w weekendy,
      ceny!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka