Gość: gh IP: *.chello.pl 25.03.05, 16:58 witam. mam pytanie czy ktos z was korzystal juz z wizzairu? czy jestescie zadowoleni z ich uslug? dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: wizzair 25.03.05, 22:07 Osobiscie z nimi nie lecialam, ale permanentnie zalatwiam te flighty dla pracownikow,mozna bilety kupic nie tylko przez internet a ceny sa naprawde bardzo rozne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: wizzair IP: *.direct-adsl.nl 28.03.05, 09:20 Witam, Moja żona i córka często korzystają z połączenia: Dortmund - Gdańsk. Żadnych problemów jak do tej pory!!!! Polecam. pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierra_morena Re: wizzair IP: *.motorola.com 29.03.05, 12:03 ja lecialam na trasie W-wa - Bruksela, spoko. Zadnych problemow. Ceny rzeczywiscie rozne. Warto polowac na promocje. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: wizzair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 01:26 tak, ja jestem. nowy w miarę samolot, mila obsluga, szybko zgrabnie - oki. ukonkretnij twoje zapytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: wizzair IP: *.chello.pl 31.03.05, 10:12 teraz to juz nie wiem czy z nimi wogole polece, bo nie mam pltwierdzenia podrozy, a pieniadze zaplacilam- na poczcie, przelewem. no ale skad ktos mogl wiedziec, ze kasa najpierw idzie na wegry. boje sie, ze rezerwacja zostala anulowana. Odpowiedz Link Zgłoś