Gość: Jasio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 08:36 Kto był z Sigmatravel w Portugalii łączona objazdowa i pobytowa? Jak było czy warto jechać. Wyjazd jest na przełomie sierpnia( objazd) i września(pobyt) Dzięjuje za opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynio Re: Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:36 Ja jadę na 7+7 ale z TUI we wrześniu. Tego biura niestety nie znam,dlatego nigdy specjalnie nie podniecam się ceną i wolę dopłacić i spać spokojnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Portugalia IP: 195.187.80.* 11.04.05, 08:56 Byłam w Portugalii 2 lata temu z Sigma Travel na pobytówce we wrzesniu.Mieszkałam w hotelu Don Jose, ma tylko 3 gwiazdki ale jest na bardzo przyzwoitym poziomie. Hotel jest przy samej plaży. Nie wiem czy teraz też mają ten hotel w ofercie ale 2 lata temu jeszcze byl.Mi osobiście bradzo sie podobało i chetnie pojechałabym tam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabral Re: Portugalia IP: 212.182.29.* 13.04.05, 22:18 Najlepiej zwiedzac we wlasnym zakresie w 4 osoby. Wypozyczyc samochod + namiot. Maly kraj - 200x500km. Odpowiedz Link Zgłoś