maggdusia 20.04.05, 08:06 Szukam namiarów na tani hotel przy lotnisku, alboe niedaleko. 1 noc, 2 oosby. Poradzcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grażka Re: Tani hotel przy Berlin Tegel IP: *.mech.pg.gda.pl 20.04.05, 08:44 Ja Ci polecam Novotel. Pokój dwuososobowy kosztuje 107 euro (+14 śniadanie/1 os.). Samochód możesz zostawić na parkingu hotelowym przez dwa tygodnie. Na lotnisko zawozi bus hotelowy i po przyjeździe odbiera. Cena taka obowiązuje przy rezerwacji za pośrednictwem TUI lub NEC. Przez internet jest drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia77 Re: Tani hotel przy Berlin Tegel 20.04.05, 09:19 www.sleep-and-fly.de/ www.am-flughafen.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Tani hotel przy Berlin Tegel IP: *.zr.univ.gda.pl 20.04.05, 12:43 Hej A nie da rady zanocowac jeszcze w Polsce tuz przed granica w Kolbaskowie (jakies 15 km wczesniej) jest hotel Panorama, widac go z drogi glownej. Nie pamietam teraz ceny ale lekko ponad 200 zl placilismy za trzy osoby, ze sniadaniem. A rano na lotnisko? nie wiem o ktorej masz wylot wiec tylko podaje pomysl tak opcjonalnie pozdrawiam maraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Tani hotel przy Berlin Tegel IP: *.mech.pg.gda.pl 20.04.05, 15:48 Oczywiście za parking przy Novotelu już nie płacisz. Cena, którą podałam dotyczy noclegu w hotelu i parkingu do dwóch tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś