IP: *.chello.pl 12.06.06, 23:32
czy ktoś ma jakieś informacje z pobytu w andorze?
Obserwuj wątek
    • z-o-s-i-a Re: andorra 13.06.06, 09:10
      Co dokładnie Cię interesuje?
      • Gość: Kaja Re: andorra IP: *.tvk.torun.pl 16.06.06, 08:42
        • Gość: Kaja Re: andorra IP: *.tvk.torun.pl 16.06.06, 08:44
          Jak z dojazdem samochodem? jaka droga? czy nie ma klopotu z parkingami?
          • z-o-s-i-a Re: andorra 16.06.06, 09:49
            Droga w górach kręta, ale w dobrym stanie. Znajomy mi mówił, że trzeba tylko
            uważać na samochody z andorską rejestracją, bo Andorczycy jeżdżą jak wariaci po
            tych swoich krętych drogach.
            Z parkingami nie było kłopotu. Jest ich dużo, ale są płatne. Nie wiem jaka jest
            szansa znalezienia czegoś bezpłatnego.
            • Gość: Kaja Re: andorra IP: *.tvk.torun.pl 16.06.06, 16:18
            • Gość: Kaja Re: andorra IP: *.tvk.torun.pl 16.06.06, 16:23
              Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie. Będę w Santa Susana, czy jeden
              dzień wystarczy na zwiedzenie Andory? Czy lepiej załatwić tam nocleg? Z tego co
              czytałam to jest tylko kilka zabytkowych kościołów, a główną atrakcją jest
              przyroda.A moze czegos nie wiem?
              • Gość: Dobek Re: andorra IP: *.rajskanet.pl 18.06.06, 17:51
                andora jest super no i te tanie zakupy ja co roku jestem tam dwie noce
      • Gość: glupia Re: andorra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 02:46
        a czy w andorze kupie tez tani aparat cyfrowy? jade uczciwie zwiedzac wybrzeze
        atlantyckie francji i nigdy nie robilam przy okazji zakupow "bo taniej" ale tak
        mnie tknelo nagle.... :-(
        • aseretka Re: andorra 02.08.06, 06:32
          O kupnie aparatu cyfrowego w Andorze też mysleliśmy dwa lata temu. Niestety nie
          kupiliśmy, ani aparatu, ani karty pamięci do starego Olimpusa. Ceny były wyzsze
          niż w Polsce. Chyba, że ma się szczęście i trafi na jakąś wyprzedaż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka