IP: *.pronet.lublin.pl 04.08.06, 13:24
Cześć
mam pytanko i bardzo Was proszę o radę. Czy ktoś z Was nocował w hotelu Oekotel w Traiskirchen koło Wiednia? Chodzi mi o to jaki jest dojazd z ww. hotelu do Wiednia tj. czy jechać jakaś komunikacja czy własnym samochodem? W tym drugim przypadku gdzie najlepiej zaparkować autko i jakie są ceny tych parkingów?
Z góry dziekuje za wszsytkie porady.
Pozdrawiam
Malin
P.S. A może lepiej zakwaterowac się w Wiedniu ( cena w Oekotelu 57E za dobę - pokój 3 osobowy ze śniadaniem )
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Wiedeń 04.08.06, 14:41
      Ja właśnie za tydzień będę nocować w tym bliższym na północy Wiednia.
      Póki co sama zbieram inforamcje..
      • malin7 Re: Wiedeń 05.08.06, 20:28
        Jesli mozesz to podziel sie wrazeniami po powrocie.Tez mysle o tym hotelu (Oekotel).Chcemy tam byc we wrzesniu.Z tego co czytałam opinie sa pozytywne.
        Pozdrawiam
        malin7
        • Gość: gość Re: Wiedeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:14
          Witam,
          Byalm niedawno w Wiedniu, a właściwie tydzien temu. Tez szukalismy niedrogiego
          hotelu i na innym forum znalazlam namiary. Jest to fajny pensjonat (10 min
          metrem do centrum - do metra 200 m), prowadzi go Polak, który chętnie służy
          radą, co zobaczyc, gdzie zjesc itp. Warunki w pensjonacie sa swietne, sa to
          własciwie male mieszkania, z aneksem kuchennym (czajnik, naczynia, sztućce),
          więc jesli ktos ma czas moze sobie cos sam ugotowac;) albo chociażby zrobic
          sobie kawe. Płacilismy 60 euro za dobę, co w porownaiu z warunkami i
          lokalizacją bilo na glowe wszystkie pensjonaty, w których byliśmy wczesniej
          (cena taka sama, albo roznica 5 euro tylko ze do centrum godzina jazdy;/). W
          cene wliczone jest śniadanie. Polecam wszystkim, jesli jeszcze kiedyś bedziemy w
          Wiedniu napewno sie tam zatrzymamay:)
          Podaję link pensjonatu:

www.abrigo.spanie.pl/

Pozdrawiam
          • malin7 Re: Wiedeń 07.09.06, 18:16
            Dzieki bardzo za namiary.Sorki ze dopiero tyeraz odpisuje aledopiero w nocy wrocilismy z wakacji .
    • Gość: tom Re: Wiedeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 13:43
      Poszukaj wolnych miejsc w serwisie www,hotelowerezerwacje.pl - jest wiele
      hoteli w Wiedniu.Może znajdziesz coś blizej.Pozdrawiam
    • Gość: markos Re: Wiedeń IP: 217.97.147.* 04.11.06, 13:19
      Witam! Widzę, że dystkusja o Wiedniu się toczy. Tych co chcieli by się
      dowiedzieć więcej o mieście zapraszam na stronę mojego znajomego, poświęconą
      Wiedniowi właśnie.
      wieden.poznaj.info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka