agnieszka.taut 16.09.09, 21:49 Czy turyści mogą korzystać z WC w autokarze? Gdzie opróżnia się na autostradzie takie WC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumen Re: WC W AUTOKARZE 16.09.09, 22:01 1. oczywiscie, ze moga korzystac z wc, w koncu po to ono tam jest. Ale ja zawsze GRZECZNIE tlumacze, ze jest to obieg zamkniety, zatem konsekwencje znane i naszym nosom moga byc niemile. Zatem korzystac tylko w awaryjnych sytuacjach. Jak na razie zawsze skutkuje moja prosba. Ale jesli ktos korzysta, to ja nie reaguje, bo widocznie musial. 2. sprawa oprozniania wc to sprawa kierowcow i w ogole tym sie nie zajmuj. Oni dobrzewiedza gdzie i jak to sie robi. na pewno nie na autostradzie, tylko w miejscach do tego wyznaczonych. jesli zas "madrzy" kierowcy pozbywaja sie zawartosci wc w przydroznym rowie na przyklad, to oni zaplaca kare (baaaaaardzo wysoka) w razie czego. Pozdrawiam. G. Odpowiedz Link Zgłoś
niedbalski.niedbalski Re: WC W AUTOKARZE 17.09.09, 14:29 jest dokładnie tak jak napisał LUMEN bardzo często jest też tak że w momencie gdy toaleta jest już przepełniona zostaje w zwykły sposób zamknięta i trzeba radzić sobie dalej bez niej oczywiście taka sytuacja ma miejsce praktycznie tylko wtedy gdy impreza jest z tzw. trudną grupą która najczęściej nadużywa alkoholu. W normalnych sytuacjach jeszcze nigdy nie miałem problemu z przepełnioną toaletą. Innym rozwiązaniem jest zamknięcie wc a gdy ktoś chce skorzystać przychodzi po klucz. Często działa to jak hamulec. Korzystaja Ci którzy naprawdę muszą. Odpowiedz Link Zgłoś