tour-leader 10.11.09, 21:01 Witam, Jaką kartę lepiej wykupić udając się do Włoch na studia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka8787 Re: ISIC czy EURo26. ITALIA 11.11.09, 14:14 Dołączam się do pytania, tylko chciałam zapytać o Francję :) Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: ISIC czy EURo26. ITALIA 03.02.10, 12:13 ku mojemu zdziwieniu prawie nigdzie we Wloszech nie akceptowali kart Euro26, dla nich ta karta byla niczym (Rzym, Perugia< Venezia, Sardynia, Sycylia). Pani w biurze twierdzila, ze bedzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
piopen Re: ISIC czy EURo26. ITALIA 03.02.10, 13:26 Witam Ja posługiwałem się zawsze ISIC-PTSM z ubezpieczeniem. We włoszech nie miałem problemów, tam gdzie honorowali zniżki dla studentów można było za jej pomocą stosowną zniżkę otrzymać. Czy to Rzym (bilety do Koloseum,Forum Romanum, hostele studenckie), Watykan(Muzea), Turyn wszędzie tam była normalnie uznawana i honorowana. Monaco (Oceanarium) również. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś