Dodaj do ulubionych

Vivaldi Travel

IP: *.171.192.186.static.crowley.pl 26.11.09, 18:52

Czy ktoś słyszał o biurze Vivaldi Travel z Katowic? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: turystka:)): Re: Vivaldi Travel IP: *.mmj.pl 07.05.10, 18:18
      Jezdze z nimi dosc czesto, to male ,rozwijajace sie biuro.Wycieczki kameralne ,
      ale ciekawe, tylko chetnych ciagle malo.Polecam
    • Gość: aga Re: Vivaldi Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 12:13
      byłam z nimi n wycieczce w Pradze , dorba organizacja, super
      przewodnik, moge polecic
      • inna_64 Re: Vivaldi Travel 23.08.10, 22:04
        Też byliśmy z nimi na wycieczce.Super biuro!
    • Gość: fuzzy6 Re: Vivaldi Travel IP: *.domtel.ptc.pl 08.07.11, 20:49
      Bardzo chamski właściciel. Uważajce na to biuro - totalna olewka klienta. Motto właściciela: wziąść pieniądze i ... nic więcej. Poczytajcie na innych forach. Wystarczy w google wpisać nazwę biura Vivaldi Travwel - raczej nie znajdziecie pozytywnych komentarzy. Skuteczny sposób na oddanie pieniędzy za nic!
      • Gość: JAN SZMYT Re: Vivaldi Travel IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 11:35
        WYCIECZKA NA DŁUGI MAJOWY WEEKEND 30.04.2013- 05.05.2013. POZOSTANIE NA DŁUGO W PAMIĘCI !!! W hoteliku ***? W BOGGIO ZAJECHALIŚMY OK 23 ZASTALIŚMY EGIPSKIE CIEMNOŚCI ,I BRAK WODY !!! PO 29 GODZINACH W TRASIE I ZWIEDZANIU WENECJI NIE MOŻNA BYŁO SIĘ ANI ZAŁATWIĆ ANI NAWET PODMYĆ NIE MÓWIĄC O KĄPIELI !!! OK. 23.45 WYSŁAŁEM SMS. DO P. KRAWIEC -odpowiedzialny za kontakt-ŻE W POKOJACH ŚMIERDZI FEKALIAMI,BRAK ŚWIATŁA I WODY , ZIMNE WARZYWA -szpinak i zimna fasolka- WINDA NIE KURSUJE ,BRA JAKIEGOKOLWIEK CZŁOWIEKA Z OBSŁUGI W RECEPCJI!!! JEDYNY CHŁOPIEC Z WYGLĄDU 13-14 LAT PODAWAŁ KOLACJĘ !!! NA ODPOWIEDŹ CZEKAŁEM DO 05.05.2013. JUŻ PO ODPOCZYNKU W DOMU ZADZWONIŁEM DO p.KRAWIEC DLACZEGO DO TEJ PORY ,A MINĘŁO 5 DNI , NADAL NIE MAM ODPOWIEDZI NA SMS-a. DOSŁOWNIE ODPARŁ" A CO MIAŁEM O TAK PÓŹNEJ PORZE DAWAĆ WAM TELEFON DO WŁOSKIEJ AMBASADY??? !!" NA KAŻDE MOJE ZAPYTANIE ,PRZERYWAŁ MI ROZMOWĘ I ODPOWIADAŁ ŻE NIE BĘDZIE MNIE SŁUCHAŁ ,ŻE JA KRZYCZĘ !! BARDZO AROGANCKI CZŁOWIECZEK I KAWAŁ CHAMA BO PRZERWAŁ ROZMOWĘ, I SIĘ ROZŁĄCZYŁ. ŻADNEGO SŁOWA "PRZEPRASZAM" !!! OSTRZEGAM PRZED ECO TRAWEL VIVALDI TRAWEL I NASTĘPNYMI ...TRAWEL ,NIEUCZCIWI ZACHŁANNI ,NIE POSIADAJĄCY ODPOWIEDZIALNYCH PILOTÓW !! (ZAGINĘŁA OSOBA W WATYKANIE) NA ZDJĘCIA BRAK CZASU, NA ZAKUPY BRAK CZASU !! JEDYNY CZAS TO WC I STOISKA Z DEWOCJONALIAMI !! PILOT NIE ZNAJĄCY TOPOGRAFII MIAST ZWIEDZANYCH !! PYTANIA O DOJŚCIE DO ZABYTKÓW ,SŁABA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO!!! NA CO DZIEŃ EMERYTKA ZAJMUJĄCA SIĘ WYCIECZKAMI PO KRAKOWIE I OKOLICACH !! SZKODA PISAĆ ,TO TRZEBA PRZEŻYĆ ZA WŁASNE PIENIĄDZE !!!!! O S T R Z E G M !!!
    • Gość: nina Re: Vivaldi Travel IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.13, 13:59
      Proszę ich omijać, jeszcze z żadnej strony nie spotkało mnie takie chamstwo, prostactwo, totalny brak szacunku i brak umiejętności normalnej rozmowy, że nie wspomnę o umiejętności załatwiania jakichkolwiek spraw. Kierownik tego biura jest nawet w stanie grozić "ukręceniem łba", kierowniczka to totalna malwersantka, oszukuje, nie płaci pracownikom, wyzywa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka