kasia297 12.01.10, 13:26 witam potrzebuje namiary na przewodnika lokalnego po LOndynie dzieki z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwinger Re: przewodnik londyn 12.01.10, 14:24 Młodzi koledzy piloci potrzebują zdobyć doswiadczenie chętnie pewnie pojadą z Panią i to im pomożemy bo to jest forum dla pilotów,co nie jest trudno zauważyć. Pani Kasiu organiatorze z Ciechanowa jak sie chce korzystać z cudzej wiedzy to trzeba zatrudnic pilota lub uczciwie napisać: super profesjonalne biuro zwraca sie z prośbą o pomoc do nieudolnych pilotów. Nie wystarczy napisac POTRZEBUJE ,zeby pani wiedziała czego to ludzie potrzebuja. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellina Re: przewodnik londyn 12.01.10, 19:31 Taa... A niedługo, żeby namiary na przewodnika dostać będzie trzeba podanie ze zdjęciem wysłać... zwinger napisał: > Pani Kasiu organiatorze z Ciechanowa jak sie chce korzystać z > cudzej wiedzy to trzeba zatrudnic pilota I jeszcze powiedz, że tą tajną wiedzę o lokalnych przewodnikach z książek wyczytałeś a nie od innego pilota czy wysyłającego Cię w trasę organizatora dostałeś... kasia297! Zacznij od Darka Latuśkiewicza +44 7932467146 Ciekawe też, czy potencjalnie znajomi i życzliwi Ci przewodnicy wiedzą jak chętnie ich polecasz innym... Na pewno by się ucieszyli jak utajniasz ich dane osobowe:-) lub uczciwie napisać: > super profesjonalne biuro zwraca sie z prośbą o pomoc do > nieudolnych pilotów. > Nie wystarczy napisac POTRZEBUJE ,zeby pani wiedziała czego to > ludzie potrzebuja. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellina Re: przewodnik londyn 12.01.10, 19:33 > Ciekawe też, czy potencjalnie znajomi i życzliwi Ci przewodnicy > wiedzą jak chętnie ich polecasz innym... Na pewno by się ucieszyli > jak utajniasz ich dane osobowe:-) To jeszcze było oczywiście do zwingera... Odpowiedz Link Zgłoś
zwinger Re: przewodnik londyn 12.01.10, 21:02 Tak powinno pozostać pilot pomaga pilotowi a organizator drugiemu organizatorowi.Tylko co organizator robi na forum pilotów i anonimowo?To nawyk wchodzenia przez dziurę w płocie żeby nie kupować biletu? Pan nie jest dla mnie partnerem do rozmowy,nie lubie chłopów w damskich kieckach. Odpowiedz Link Zgłoś
pptys Re: przewodnik londyn 12.01.10, 21:42 Ty zwinger to jesteś taki pies ogrodnika ,sam nie wynajmiesz , a drugiemu nie podpowiesz - bezinteresowna zawiśc jest silniejsza u ciebie niż popęd seksualny ! Nieprawda ? A teraz do Kasi ! Ponad rok temu też pytałem na tym forum o przewodnika po Londynie i koledzy i koleżanki piloci/ ale nie zwinger!/ polecili mi właśnie Darka Latuszkiewicza . Polecam można go wynajmowac w ciemno - nie jest tani , ale utrzymanie w Londynie też do najtańszych w Europie nie należy . Pozdrawiam i życzę udanego zwiedzania Londynu z Darkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca Re: przewodnik londyn 12.01.10, 23:51 Też polecam Darka! Wiele razy z nim pracowałem, ma oryginalne poczucie humoru i swoisty styl opowiadania, ale i fajną wiedzę i dobry przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
joannapilot Re: przewodnik londyn 14.01.10, 11:51 Kasia ja też polecam Darka ,jest kul!!! ,będziesz bardzo zadowolona. A zwingerem się nie przejmuj, to człowiek bez mózgu wszystkich karmi swoim jadem,a swoją drogą ciekawa jestem na jak długo mu tego jadu wystarczy pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
monte_pilot Re: przewodnik londyn 14.01.10, 20:16 Też polecam Darka, najlepszy jakiego w życiu słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
ewidab54 Re: przewodnik londyn 19.01.10, 16:42 Polecam Renatę Howell . Jest tak samo dobra jak Darek Latuszkiewicz . Lubię pracować i z Renatą i z Darkiem. Jej nr tel. +447956106108. Odpowiedz Link Zgłoś
rebelbel Re: przewodnik londyn 16.01.10, 16:06 Witam, ja polecam też Agnieszkę - www.agnieszkawilk.com/polish/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca Re: przewodnik londyn 16.01.10, 17:05 rebelbel napisała: > Witam, > ja polecam też Agnieszkę - www.agnieszkawilk.com/polish/index.html też już pracowałem z Agnieszką i również mogę podpisać się pod powyższym Odpowiedz Link Zgłoś
jaystann Re: przewodnik londyn 19.06.10, 20:00 proponuje odwiedzic stronke www.londynpilot.co.uk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś