drynda2 25.02.04, 17:22 Znalazłem ofertę - lot do Londynu w końcu kwietnia .Cena wynosi 0.99 euro. Ile mniejwięcej bdzie kosztował nilet po doliczeniu wszystkich opłat. Na co trzeba zwrócić uwagę, plus dobre rady. Byłbyn wdzięczny za podpowiedź. d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tinka Re: Mam pytanie IP: *.euronet.net.pl 25.02.04, 18:41 0.99 euro? a gdzie znalazles taka oferte jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drynda2 Re: Mam pytanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.02.04, 18:11 Sorry : 9,99. euro, w Ryanair. Jest to lot w jedną stronę.Termin - gdzieś pod koniec kwietnia.Gdyby ktoś wiedział ile wynosi całkowity koszt - proszę o napisanie paru słów . Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotryanair Re: Mam pytanie IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.02.04, 19:41 9.99 + oplaty = 20000 euro boze swiety -a ile moze kosztowac - jak 10 euro robi ci jakas roznice to lepiej zostan w domu zamiast latac po swiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Mam pytanie IP: *.udn.pl 27.02.04, 11:29 Na rynku pełno jest ofert w których do ceny trzeba doliczyć rozmaite dopłaty i aktywacje. Są również gwiazdki i odnośniki. Nie dziwi więc pytanie o niską skądinąd cenę , a mój poprzednik niech nie wydziwia . Jak nie chce służyć informacją to lepiej niech nic nie pisze. Pozatym nawet kilka euro niektórym może robić różnicę. Nie pozdrawiam. Dominik. Odpowiedz Link Zgłoś