Dodaj do ulubionych

pieknie, z basenem, na swieta

IP: 212.191.6.* 20.02.02, 11:21
Hej! Chcialabym podczas swiat wielkanocnych spedzic kilka dni w jakims ladnie polozonym (ale nie dalej niz 3-4 h
od Warszawy), o dobrym standarcie (basen) hotelu czy pensjonacie. Myslalam o Golebiewskim w Mikolajkach, ale
moze polecicie mi cos fajniejszego... Pozdrawiam - Nora
Obserwuj wątek
    • Gość: Sawa Re: pieknie, z basenem, na swieta IP: 157.25.128.* 22.02.02, 13:23
      Gołębiewskiego to bym specjalnie nie polecała - za dużo tam dresiarzy i innych
      mało ciekawych osobników (co to mają dużo forsy, ale mało z ogłady). Polecam -
      choć bez basenu (jest sauna, jaccuzi) Dom Polonii w Pułtusku. Bardzo miło i
      bardzo elegancko. Gdy bedzie juz ciepło (chociaż święta w tym roku wcześnie)
      można wybrać się na wycizeczke rowerową lub spacer (bardzo ładne tereny). Mozna
      pojeździć konno lub wybrać się do pobliskiej Opinogóry (Muzeum Krasińskiego).
      Przepyszna kuchnia. Wyśmienita obsługa. Od Warszawy rzut beretem. Mozna
      zamieszkać w samym zamku lub np. w stanicy (polecam pokój z kominkiem).
      Druga moja prropozycja - to Hotel Anders w Starych Jabłonkach (basen -
      niewielki), sauna, piękna okolica (latem wspaniale). Fajowo tez jest w dawnym
      osrodku rzadowym w Łańsku (jest basen, sauna, silownia). Namiary na wszystkie
      te ośrodki można znależć w internecie: www.dom polonii.pl, www.hotelanders.pl,
      www.lansk.pl
      Udanego wyboru i wspaniałego wypoczynku
      Sawa
      • Gość: Nora Re: pieknie, z basenem, na swieta IP: 212.191.6.* 25.02.02, 10:18
        Dzieki Sawa! Pultusk troche za blisko Warszawy czyli domu, ale Lansk wyglada chyba ciekawie...
        Pozdrawiam, Nora
      • Gość: Nora Re: pieknie, z basenem, na swieta IP: 212.191.6.* 25.02.02, 12:06
        Klimczok super, ale daleko... Aha, jeszcze jedno pytanie do Sawy - chyba sie zdecyduje na ten Lansk,
        ale ktory z hoteli jest godny polecenia, jaki typ pokoju czy cos? I co z atmosfera? Na zdjeciach, w
        wystroju jeszcze lekki klimat perelu, ale moze to mylne wrazenie....?
    • Gość: picmkr Re: pieknie, z basenem, na swieta IP: *.u.mcnet.pl 25.02.02, 10:50
      ..a może hotel Klimczok w Szczyrku - polecam - HQ !
      • Gość: Sawa Re: pieknie, z basenem, na swieta IP: 157.25.128.* 25.02.02, 13:57
        Trochę duch socjealizmu tam się wyczuwa, ale polecam wille, w ktoej gościł Reza
        Pahlavi. Najlepiej bedzie jak tam po prostu zadzwonisz. Obsługa jest bardzo
        miła i fachowo odpowie Ci na wszystkie pytania no i poleci coś napewno
        odpowiedniego. Ja byłam tam z 5 lat temu, więc co nieco mogło ulec zmianie.
        Pozdrawiam
        Sawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka