Dodaj do ulubionych

Indie Kolory Pustynnych Miast

21.11.10, 17:35
Może ktoś już wrócił z wycieczki z Rainbow Tours. Jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • amat1 Re: Indie Kolory Pustynnych Miast 22.11.10, 09:59
      obawiam się że jeszcze żaden wyjazd nie doszedł do skutku
      • Gość: nika Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 17:49
        Doszedł doszedł, masz nieaktualne dane.
        • marmiz77 Re: Indie Kolory Pustynnych Miast 15.12.10, 16:00
          nikt nie wrócił?
    • Gość: ela Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: 91.212.223.* 29.04.11, 14:58
      Podnoszę temat, też jestem ciekawa opinii o tej wycieczce.
      • marmiz77 Re: Indie Kolory Pustynnych Miast 08.05.11, 18:25
        Byłam na tej wycieczce na przełomie luty/marzec. Impreza całkiem udana. Jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.
        • Gość: bo Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: *.214.83.35.addr.tdcsong.se 25.05.11, 11:26
          jak oceniasz organizację wycieczki??, pilota??
        • marmiz77 Re: Indie Kolory Pustynnych Miast 13.06.11, 19:23
          Organizacja wycieczki była wporządku, pilotka miała dużą wiedzę o kraju. Ogólnie imprezę oceniam dobrze.
          • Gość: Amica Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: *.xdsl.centertel.pl 29.06.11, 22:18
            ja tez bylam na tym wyjezdzie, jesli chodzi o program to uwazam ze ok, szkoda tylko, ze nie ma w nim khajuraho i varanasi,ale wiedzialam o tym przed wyjazdem i na taki program sie zgodzilam, wiec trudno miec do kogokolwiek pretensje.
            jesli chodzi o przewodnika to najgorszy z moich wszystkich objazdowek, zero inwencji nie mowiac juz o integracji z grupa, wiedza moze i duza, ale w niektorych miejscach tlumaczenie przewodnika z jezyka obcego na polski - kompletna pomylka -schodzilo przez to dwa razy wiecej czasu,ktorego juz brakowalo na robienie zdjec,wiec albo sluchasz,albo robisz fotki. problem z uzyskaniem od pilota jakichkolwiek informacji organizacyjnych, do tego wedlug mojej oceny brak kultury i przesadzona pewnosc siebie. noooo ale jesli chodzi o podjezdzanie do sklepu z alkoholem to absolutnie nie robila problemu, ale zatrzymanie sie gdzies przejezdzajac na zdjecia -absolutnie nie!
            ogolnie wyjazd udany, fajny program, wedlug mnie niezbyt meczacy mimo przejazdow, gdyz pobudki dosc pozno jak na objazdowki. na noc w namiotach polecam wziac jakas mala latarke bo tego mi brakowalo, absolutnie nie zabierac kocy, spiworow, poduszek wg mnie zbedny bagaz - wszystko jest na miejscu.
            w razie pytan sluze pomoca
            • Gość: Doris Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: 62.233.149.* 24.07.11, 16:52
              Pytanie do Amici: Witam, jadę do Indii po raz pierwszy i chciałabym uzyskać kilka informacji czy wycieczka kolory pustynnych miast jest godna polecenia. Wydatek jest dosyć spory więc bardzo chętnie posłucham opinii na temat osób, które już w niej uczestniczyły. Planuję wyjazd na początku listopada. Pozdrawiam
              • Gość: Amica Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.11, 12:30
                ja zdecydowanie polecam ten wyjazd, jest wart swojej ceny.porownujac wycieczki o podobnym programie rainbow wypadl cenowo najlepiej.ja jesli mialabym jeszcze raz decydowac sie na indie to wybralabym ten program, albo indie + nepal.
    • Gość: Lucjan Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 07:59
      Ja wróciłam,ale z biurem LogosTour i polecam bardzo. Same Indie są bardzo specyficzne, ludzie spią na ulicach, kraj kontrastów. Standardem było zaczepianie nas przez miejscowych z prośba o zrobienie sobie zdjęcia (oni z nami), co było szokiem. Budowne słynne takie jak taj mahal to po rprostu trzeba zoabczyć, Polecam Logosów, staneli na wysokości zadania, bardzo dużo się dowiedzieliśmy podczas podrózy
      • Gość: isa Re: Indie Kolory Pustynnych Miast IP: 178.73.49.* 13.06.11, 21:54
        dlaczego Lucjan, autor poprzedniego postu pisze o sobie "wrocilam";
        ciekawe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka