Dodaj do ulubionych

Biuro Podróży Funclub

IP: 81.219.203.* 23.11.10, 01:57
Może ktoś coś powiedzieć o tym biurze podróży? Myślę nad jakimś wyjazdem ze znajomymi zimą w góry (gdzieś w Alpy - Włochy/Austria/Francja) i biuro ma całkiem niezłą ofertą, ale najpierw chciałbym zebrać jakieś opinie, żeby mieć pewność z kim jadę i czy nie będzie jakiś przykrych niespodzianek :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Milena Re: Biuro Podróży Funclub IP: *.chello.pl 24.11.10, 00:57
      Rewelacyjne biuro, byłam z nimi w Grecji 2010. Fajne hotele, dobre autokary. Jak dla mnie najlepsza jakość, w super cenie. Bardzo polecam :)
      • emberro Re: Biuro Podróży Funclub 24.11.10, 10:24
        co prawda nie znam, aleee: alfatrave.eu i topodpoczynek.eu Będę je polecał zawsze i wszędzie! Pewnie dlatego, że dowieźli mnie bezpiecznie w obie strony i spałem w hotelu bez rzadnych "cyrków" Ode mnie duże 5 dla nich!
        A samo sprawdzenie oferty nic nie kosztuje
        • grekan Re: Biuro Podróży Funclub 26.11.10, 02:40
          emberro! ,jezeli twoje polecenia sa tak wiarygodne, jak ortografia!?/ zadnych!!!/
    • Gość: B.a.r.t.a.s Re: Biuro Podróży Funclub IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 23:20
      Byłem z nimi w grudniu zeszlego roku w Val Thorens na tzw otwarciu sezonu i bylo super. Sama miejscowosc swietna - tylu tras nie widzialem nigdzie, a i od strony organizacyjnej bez zastrzezenien - wszystko zgodnie z oferta. No i do tego fajny, stosunkowo nowy autokar - przy podrozy 24-godzinnej d... moze czlowieka rozbolec :P, wiec dobrze jechac czyms mozliwie najbardziej wygodnym. W tym roku jade z nimi tez grudniu (wlasciwie to juz 2 tygodnie :D) do Livigno (zima.funclub.pl/category/kraje-i-miejsca/wlochy/livigno) i licze na rownie dobra zabawe. Jak bede pamietal to dam znac po powrocie jak bylo.
      • Gość: Super Star Re: Biuro Podróży Funclub IP: *.icpnet.pl 29.11.10, 18:46
        Hej
        ja też się z funclubem wybieram, ale dopiero w marcu (na koniec sezonu :P) i do Saas Fee w Szwajcarii :) zima.funclub.pl/oferty/zakonczenie-sezonu-tobys-flats-saas-fee-apartamenty_funclubpl-zima_1785.html
        Luksus sobie cenie, tak jak Ty! nie chce miec obolalej "koncowki pleców" :D wiec standard autokarow powinien byc wysoki (akurat floty to funclubowi moze wielu innych operatorow pozazdroscic :)

Pozdrawiam!
    • Gość: Paulinka91 Re: Biuro Podróży Funclub IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 00:24
      Na nartach nie jezdze, ale bylam z tym biurem we wrzesniu w Lloret de Mar w Hiszpanii i bylo swietnie, wrocilysmy z kolezanka bardzo zadowolone :) Jezeli wiec organizuja wyjazdy zimowe tak samo jak letnie to mysle tez wrocisz zadowolony :) Pozdrawiam
    • eva.biedrona87 Re: Biuro Podróży Funclub 08.12.10, 20:28
      Jeśli nie możesz się zdecydować to ja polecam Włochy - i Aostę - byliśmy tam z narzeczonym.. ach!! super miasto - z tzn. duszą!! do tego puby - przydały mi się po trochę czasem nie tyłeczk bołał od jazdy - a właściwie nie jazdy hehe:) dopiero się uczyłam :) i tam też jest mnóstwo tras - na wszystkich poziomach zaawansowania! do tego miła obsługa, i super autokary - to trzeba przyznać!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka