Gość: ania2701 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 10:24 Witam Czy był ktoś już w tym roku na wyspie Vis w hotelu Bisevo? Jakie są tam warunki i jakie jedzenie? Wybieram się tam w lipcu z biurem podróży easytour Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malenka Re: Wyspa Vis Chorwacja 2011 IP: *.net.stream.pl 11.10.11, 11:39 w 2009 roku bylam tam z mężem, hotel Bisevo jest blisko morza plaża kamienista, woda w morzu przejrzysta hotel jak na trzy gwiazdki jest ok chociaz łazienka w strasznym stanie, pokojowka wymieniła posciel po tygodniu. Jedzenie cóz sniadanie bufet szwedzki codziennie to samo niestety, obiado kolacja odbywala sie na tarasie jedzenie teakie se kucharz do wszystkiego dodawal duzo czosku najbardziej nie podobalo mi sie ze na tarasie bylo duzo kotow i lazily miedzy nogami zeby cos dostac do jedzenia a jednemu panu skoczyly na talerz ble. Ale widoczki bardzo fajne mielismy kierowce Pana Vinka coz jak wsiadałam do taksowki modliłam sie wrucic cała Odpowiedz Link Zgłoś