Dodaj do ulubionych

Vacation Express - opinie

10.09.11, 20:10
Czy ktoś miał do czynienia z tym pośrednikiem? Mają bardzo atrakcyjne oferty, ładną stronę www, opinii w sieci mało...
Obserwuj wątek
    • Gość: Em. Re: Vacation Express - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 00:17
      Bo to dość młode biuro,polecam jak najbardziej,uczciwie doradzą ,ceny bardzo atrakcyjne niedługo kolejny wyjazd z nimi,świetnie zorganizowana sprzedaż internetowa,warto też zadzwonić do doradcy aby polecił jakąś ciekawą ofertę,dobry hotel w ciekawym miejscu gdyż jak kupuję się o touroperatorów to wypychają wszystkie oferty jakie mają byle by tylko sprzedać!
      • dociekliwy_0 Re: Vacation Express - opinie 14.09.11, 07:06
        > niedługo kolejny wyjazd z nimi,świetnie zorganizowana sprzedaż interne

a moglbys / moglabys napisac gdzie to niby z nimi bylas i gdzie jedziesz??
        Chodzi mi o wyjazdy, ktore organizuja, bo ze strony wynika, ze to kolejny agent sprzedajacy wycieczki innych touroperatatorow.
        • Gość: Em. Re: Vacation Express - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 20:01
          tak to jest biuro agencyjne,byłam na Teneryfie teraz Majorka obie wycieczki z Itaki!ale jak sam wiesz w biurze podróży bezpośrednim sprzedadzą Ci każda ofertę natomiast w agencyjnym zazwyczaj powinni doradzić Ci tą najlepsza,najkorzystniejszą!bo jak im się nie uda sprzedać to przecież zawsze sprzeda je kto inny dlatego ja uważam że lepiej kupować jest wycieczki u pośredników wiem to z własnego doświadczenia bo podróżuję od 11z różnych biur podróży lat:):)pozdrawiam!
          • Gość: darek Re: Vacation Express - opinie IP: 178.73.49.* 21.01.12, 12:23
            przychylam się do opinii, wole biura agencyjne bo masz wszystko w jednym miejscu. no a ci dają radę i to całkiem dobrze. mi doradzili dobry i przystępny cenowo hotel w Egipcie. no a jak przez ich strone www wybierze się coś czego nie rekomendują to odradza i zaproponują coś innego. warto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka