Dodaj do ulubionych

AIR POLONIA -szukam kogos kto lecial do Londynu

IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 18:52
SZUKAM opinii o uslugach AIR POLONIA -jezeli ktos lecial ta linia
napiszcie ,bo wybieram sie nie do Londynu i nie wiem czy dolece -slyszalem
ze ...
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: AIR POLONIA -szukam kogos kto lecial do Londy IP: *.icpnet.pl 31.05.04, 19:14
      ja i moja rodzina bylismy juz z AIRPOLONIA w londynie - 4 razy!!wszytsko ok,bez
      obaw, normalne linie!
      tylko jest tam limit na bagaz..okreslony, nei pamietam ile,a jak ma sie wiecej
      to trzeba b. duzo doplacac,wiec lepiej zadzwoni ci dowiedziec si e ile mozna
      wziasc,,,,,bo na lotnisku mozna sie rozczarowac!!!!!po za tym polecam..
      • Gość: moniccc Re: złodzieje!!!! IP: *.osiedle.net.pl 31.05.04, 23:09
        Mój chłopak leciał wczoraj Air Polonią do Londynu....i ukradziono mu aparat cyfrowy z bagażu+. 1,5 h przed wylotem zdał bagaż, prześwietlono go i taśmą przkazano do nastepnego pomieszczenia...a tam już wiedziano co gdzie jest. NAwet nie widać, ze bagaż otwierany, wszystko poukładane, ale tylko pokrowiec po aparacie wartym 2 tyś został. Nie polecam tego przewoznika, zwyczajni złodzieje tam pracują. Jeśli nie zrekompensuja strat, trzeba będzie antyreklame zrobić tym liniom!!!!
        • Gość: air Re: złodzieje!!!!-a jak posilki-smaczne IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.04, 12:02
          Dieki za uwagi zeby uwazac na bagaz.
          Czy reszta byla okej-posilki smaczne itd
        • ffred Re: złodzieje!!!! 05.06.04, 11:48

Jak juz ktops cos ukradl, to z pewnoscia byl to pracownik portu lotniczego w
          Warszawie lub Londynie, a nie ktos z AirPolonii. Bagaze pakowane i
          rozpakowywane sa przez obluge lotniska, a w luku bagazowym nie leci przeciez
          zadnen pracownik linii lotniczych! Poza tym to calkiem normnalne, ze rzeczy
          cennych nie wklada sie do bagazu, ktory zdaje sie przy check-in. To wina tylko
          i wylacznie braku wiedzy pasazera.

Gość portalu: moniccc napisał(a):

> Mój chłopak leciał wczoraj Air Polonią do Londynu....i ukradziono mu aparat
          cyf
          > rowy z bagażu+. 1,5 h przed wylotem zdał bagaż, prześwietlono go i taśmą
          przkaz
          > ano do nastepnego pomieszczenia...a tam już wiedziano co gdzie jest. NAwet
          nie
          > widać, ze bagaż otwierany, wszystko poukładane, ale tylko pokrowiec po
          aparacie
          > wartym 2 tyś został. Nie polecam tego przewoznika, zwyczajni złodzieje tam
          pra
          > cują. Jeśli nie zrekompensuja strat, trzeba będzie antyreklame zrobić tym
          linio
          > m!!!!
        • Gość: steve Re: złodzieje!!!! IP: 195.117.137.* 08.06.04, 15:16
          oczywiscie, ze nie zrekompensują! przede wszystkim to nie Air Polonia ładuje
          bagaże, tylko obsługa naziemna lotniska :-) a że ta linia to szczyt dziadostwa,
          jest sprawą oczywistą. prezes Litwiński nakradł w Locie, teraz próbuje
          szczęścia we własnym biznesie. ja mu osobiście pomagać nie zamierzam. "taniość"
          tych linii to też jakieś nieporozumienie! no i 3 samoloty, a plany ambitne, że
          na Księżyc by nawet chcieli latać... na szczęście wchodzi coraz więcej
          konkurentów na rynek, a i "normalne" linie puknęły się we łby i opuściły ceny.
          bojkotować Air Polonia!!!
          • Gość: chaps Re: złodzieje!!!! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 09.06.04, 11:42
            Masz rację odnośnie ilości samolotów w Air Polonia. 12.06 lecę wraz z rodziną
            do egiptu. Wylot miał być z Wrocławia, ale wczoraj dowiedziałam się, że Air
            Polonia ma za mało samolotów i musimy pojechać z Wrocławia do Warszawy. Ja i
            mąż to nic, ale dziecko? Cała podróż na miejsce będzie trwała ok. 13 godz. Ale
            mi to wielka przyjemność. Ciekawa jestem co nas czeka w Warszawie i z powrotem
            do Polski.
      • Gość: air Re: AIR POLONIA - IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.04, 12:08
        Dzieki za uwagi-posilki byly smaczne.
        Napisz czy z lotniska jest daleko do LOndynu i ile kosztuje bilet na metro czy
        autobus do centrum
        • Gość: agulha posiłki? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.04, 12:04
          To w tanich liniach są posiłki? Przecież mówiono o tym, że dowcip polega m.in.
          na tym, że nie dają posiłków i nie obciążają pasażera ich kosztami?
    • Gość: Wietrzna Re: AIR POLONIA -szukam kogos kto lecial do Londy IP: 212.160.106.* 02.06.04, 13:46
      Jest ok. Nie zdarzyło mi się, żeby cokolwiek zginęło mi z bagażu. Ale pewnie
      jak wszędzie zdarzają się złodzieje. Jedyna rada: uważać i cenne rzeczy jednak
      pakować do podręcznego.
      Co do limitów wagowych faktycznie takowe są, ale to dokładnie jak wszędzie. Za
      nadbagaż naprawdę trzeba słono dopłacać, więc lepiej nie przesadzać, szkoda
      kasy.
      Jedzenie ok, ale oczywiście płatne. Z resztą chyba nikt nie ma specjalnego
      problemu z wytrzymaniem dwóch godzin bez jedzenia, a jeśli tak, zawsze można
      zabrać jakiś mini prowiancik z domu.

Bilet na pociąg ze Stansted kosztuje dokładnie 14,8 funciaka. Jedziesz w
      wygodnych warunkach i w miarę szybko. Pociąg kończy bieg na Liverpool Station a
      stamtąd wystarczy tylko przejść na drugą stronę i masz metro. Cena biletu na
      metro uzależniona jest od długości trasy. Jeśli będziesz kupował bilet w
      automacie zwróć na to baczną uwagę.

miłego wyjazdu,
      Wiettrzna
    • Gość: Diana Re: AIR POLONIA -szukam kogos kto lecial do Londy IP: *.thfac.poznan.pl 12.06.04, 16:11
      Cześć. Leciałam na początku maja i wróciłam,nie jest źle. lot za wiele się nie
      różnił od "tych droższych", może było trochę głośniej. poza tym nie ma sie czym
      martwić. Powodzenia.Diana
    • Gość: ela Re: AIR POLONIA -szukam kogos kto lecial do Londy IP: *.netday.pl / *.NETDAY.pl 13.06.04, 11:30
      Z dwa tygodnie lecę air polonia do Aten. Mam nadzieje, ze lot nie zostanie
      odwolany. Czy air polonia ma opoznienia, bo mam tylko 3h czasu zeby zdazyc na
      prom. Czy ktos juz leciał do Aten z nimi?
    • Gość: pazdzioch Re: AIR POLONIA -szukam kogos kto lecial do Londy IP: *.chello.pl 15.06.04, 18:09
      Poczytaj:Newsweek nr25/str.4 lub www.newsweek.pl
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka