eserowiec66 04.07.12, 20:17 Czy ktoś zna to biuro? Wiem że należy do Wygoda Travel. Nie wiele można znaleźć opinii o tym biurze jak są to w większości stare. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Comfort Club? IP: *.artgroup.pl 23.07.12, 10:42 witam właśnie wróciłam z Rodos z biurem Comfort Club. No cóż by tu powiedzieć - jeśli chodzi o Rodos i sam hotel to rewelka, natomiast biuro...niby wszystko było jak trzeba, ale rezydent na Rodos to Grek, pani rezydentka - polka, która miała u niego pracować zostawiła tylko numer telefonu, niestety nie odebrała go ani razu. Zero komunikacji między rezydentem a klientem. Zadnej informacji o zmianie godzin wylotu do kraju. Ale plus jest taki, że biuro nie splajtowało, hotel był opłacony no i w sumie ktoś nas zawiózł na to lotnisko, a że nie wiedział dokładnie o której leci samolot to już inna bajka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Comfort Club? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 12:57 No to faktycznie "komfortowe" biuro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
helenka120 Re: Comfort Club? 05.08.12, 08:55 Właśnie wróciłam z Egiptu. Wyjazd wykupiłam w Comfort Clubie. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam to biuro podróży. W Egipcie byłam kilka razy z różnymi biurami i mam porównanie ich pracy i zadbania o turystę w tym kraju. Od wyjścia z samolotu do samego końca pobytu wszystko było zorganizowane bardzo sprawnie. Największym zaskoczeniem in plus były kontakty z rezydentką w Hurgadzie Panią Moniką. Przemiła, profesjonalna rezydentka. Po raz pierwszy rezydent w trakcie mojego wypoczynku pytał czy wszystko jest w porządku i czy nie potrzebuję jakieś pomocy. To nie jest reklama biura tylko opis moich odczuć 2 dni po powrocie z wakacji. Nigdy nie pisałam opinii z wyjazdów ale teraz muszę podzielić się moimi odczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Comfort Club? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.12, 12:20 Pojedyńcze przypadki oceny (pozytywne czy negatywne) nie mają najmniejszego znaczenia. Dopiero jak biuro działa kilkanaście lat i przewiozło pareset tysięcy turystów to można cos recenzowac czy oceniać na poważnie. Inaczej to zawsze ruletka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Comfort Club? IP: *.tktelekom.pl 30.08.12, 20:37 Witam. Byłem w tym roku w Egipcie z tym biurem-SZCZERZE POLECAM!!!!!!!!!! Miła obsługa, przemiła rezydentka, wszystko zgodnie z opisem... Moje następne wczasy będą również z Comfort Clubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Comfort Club? IP: *.starnettelecom.pl 15.05.13, 16:44 Jak się doczekasz ;) Miałeś farta,że dobrze trafiłeś,bo inni takiego szczęścia nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś