Dodaj do ulubionych

szukam hotelu - Wrocław

IP: 213.25.196.* 16.07.12, 17:21
A więc pewien znajomy z UK chciałby przyjechać do Polski, do Wrocławia mianowicie. Ja niestety mieszkam ok. godzinę drogi od tego miasta. Zna ktoś może jakiś tani hotel, w którym mógłby mój znajomy zatrzymać się na około tydzień? Jako że Anglik, to najlepiej żeby recepcja była zaznajomiona w tym języku. Nie chodzi o jakiś luksus, coś najlepiej do 500€.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefi Re: szukam hotelu - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.12, 06:44
      Może poszukaj na Booking.pl . Możesz wybrać z posród droższych i tańszych albo wykorzystaj strony z , gdzie mozna wyjanąć mieszkanie np. www.asapart.pl/?gclid=CKyNrMPyn7ECFQRJ3wodDFa0YQ.
      Ja podróżujac rezerwuje z portalu booking .
      • my-justi Re: szukam hotelu - Wrocław 17.07.12, 09:18
        mleczarniahostel.pl ,byłam i polecam.Super klimat i bardzo blisko rynku
    • Gość: gość Re: szukam hotelu - Wrocław IP: 213.25.196.* 17.07.12, 12:01
      Dziękuję za odpowiedzi :)
      Tylko że najlepiej chodzi o jakiś hotel z pokojem 1os. jeśli możliwe.
      • Gość: STEFI Re: szukam hotelu - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.12, 12:54
        Hoteli w samym Wrocławiu jest dużo, proszę sprawdź na stronie portalu które wcześniej podałam tj. booking.pl . Myślę ,że twój kolega znajdzie tam odpowiedni pokój dla siebie. I na pewno będzie obsługo anglojęzyczna.
        • Gość: gość Re: szukam hotelu - Wrocław IP: 213.25.196.* 17.07.12, 13:07
          Ok, dziękuję więc za pomoc :)
    • mlarka Re: szukam hotelu - Wrocław 26.03.13, 21:52
      Nie pamiętam nazwy, ale mieszkałam kiedyś we Wrocławiu w pewnym hotelu w Rynku. Było to dosyć dawno, ale cena jak na takie miejsce naprawdę nie była wysoka. Wrocław jest piękny, polecam odwiedzić to miasto.
    • Gość: gość Re: szukam hotelu - Wrocław IP: *.ibs.net.pl 27.03.13, 22:58
      Polecam hotel Ptak, ładny,czysty, dobre jedzenie i blisko centrum
    • jercia85 Re: szukam hotelu - Wrocław 22.10.15, 09:21
      Ja miałam przyjemność nocować w hotelu Patio w samym centrum, rynku Wrocławia i z czystym sumieniem polecam. Byłam zadowolona zarówno z obsługi, jedzenia jak i samego pokoju. Mają trzy gwiazdki, ale dla mnie spokojnie zasługują na cztery. Polecam i życzę miłego pobytu we Wrocławiu
    • dabrovski Re: szukam hotelu - Wrocław 03.02.17, 19:41
      Najlepsze multimedia hotelowe zapewni firma merizon -> merizon.eu
    • dokadbiegniesz Re: szukam hotelu - Wrocław 22.02.18, 12:28
      Ja zawsze jak przyjeżdżam do Wrocławia wybieram Double Tree. lokalizacja jest idealna, wszędzie blisko, więc spacerem można dojść wszędzie. cena moze troche wysoka, ale komfort i lokalizacja są tego warte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka