Dodaj do ulubionych

Olt chargeback Mbank

IP: *.icpnet.pl 26.09.12, 22:10
Mam pytanie: czy udało się komuś odzyskać pieniądze z tytułu chargeback od Mbanku? Bo na reklamację złożoną pod koniec lipca nie mam zadnej odpowiedzi, a telefonicznie nic nie mogę się dowiedziec, rzekomo reklamację odrzucili i napisali mi o tym, ale zadnej wiadomosci pisemnej nie otrzymałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: murdoch123 Re: Olt chargeback Mbank IP: 194.165.48.* 27.09.12, 11:21
      Bank ma 30 dni na odp. Ja sie tak użeram z Aliorem. Miałam wycieczkę ze SKY. :(
      • Gość: Karo Re: Olt chargeback Mbank IP: *.icpnet.pl 27.09.12, 12:23
        U mnie już 30 dni minęło, reklamację została zlożona w lipcu. Wczoraj poinformowano mnie, że w przypadku chargeback nie ma okreslonego terminu na rozpatrzenie reklamacji - tak przynajmniej twierdzi infolinia Mbanku. Tzn. podobno reklamacja została odrzucona, ale nie pionformowano mnie o tym (mail ani list nie dotał), wiec reklamacja została wczoraj ponowiona.
        • Gość: murdoch123 Re: Olt chargeback Mbank IP: *.warszawa.mm.pl 09.10.12, 21:42
          czy masz jakies nowe wiadomości w sprawie zwrotu kasy?
          • Gość: Karo Re: Olt chargeback Mbank IP: *.icpnet.pl 10.10.12, 08:22
            Nic, obsługa w banku - tragedia. Po godzinnej rozmowie z infolinią jasne jest jedno - nikt tam nie rozumie co się do niego mówi i o co w tym w ogóle chodzi. Kolejna reklamacja zgłoszona i dalej czekam.
            • murdoch123 Re: Olt chargeback Mbank 10.10.12, 08:43
              ja dostałam odp. Oczywiście odrzucili reklamację. Ale jakość i styl odpowiedzi sugeruje, że w ogóle nie wszczęli oficjalnego postępowania. Nieładnie z ich strony!!
    • Gość: beata Re: Olt chargeback Mbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 12:43
      Dlaczego staracie się o zwrot przez bank? Sam OLT Wam nie oddał? Ja miałam bilety na feralny lot WAW-WRO-WAW w dniu, w którym oni przestali latać i napisałam do nich maila wzywającego do zwrotu i po tygodniu pieniądze miałam na koncie. Aż sama się zdziwiłam, że tak gładko i szybko mi to poszło.
      • Gość: Karo Re: Olt chargeback Mbank IP: *.icpnet.pl 27.09.12, 12:56
        Nie, mi niestety OLT nie zwrócił pieniędzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka