borg2002 08.07.04, 09:08 Czy ktoś może mi powiedzieć cokolwiek na temat bura podróży travelplanet? Ktoś może z nimi wyjeżdżał i może napisać swoją opinię, w sensie czy to co proponują klientom odpowiada rzeczywistości itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moni Re: travelplanet IP: 212.105.228.* 08.07.04, 16:37 Ja wyjezdzam w poniedzialek i jak dotad jestem zadowolona z ich obslugi a musze zaznaczyc, ze nie mieszkam w Polsce i moje kontakty odbywaly sie tylko poprzez fax i email a wszytskie potwierdzenia przelewow przychodzily z opoznieniem (robione elektronicznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: travelplanet IP: *.chello.pl 08.07.04, 22:36 Człowieku,czy Ty czasem czytasz coś na tym forum?W ostatnim czasie był kilka razy poruszany temat trawel.Cofnij się o kilka stron i poczytaj! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
borg2002 Re: travelplanet 09.07.04, 14:13 Sęk w tym "człowieku", że nie czytam. Zajrzałem tu po raz pierwszy, więc co w tym dziwnego. No ale skoro Cię to tak irytuje to już Twój problem. W każdym bądź razie dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś