Dodaj do ulubionych

Polecam Maroko

IP: 80.51.254.* 10.07.04, 21:02
Piękny kraj, wiele do zobaczenia, Agadir ładny ale nie za ciepły - ok. 21 st.
Celsiujsza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kola Re: Polecam Maroko IP: 80.51.254.* 12.07.04, 23:35
      Kajak - napisz więcej, kiedy byłeś i z jakim biurem, jakie ceny, jak z
      jedzeniem, itp.
      • m.pingot Re: Polecam Maroko 14.07.04, 21:42
        Dołaczam się. Byłam w Maroku prywatnie i było bosko. Byłam na objeździe
        Cesarskimi Miastami oraz na pobycie w Agadirze. CUDOWNIE> Polecam gorąco.
        Przywiozłam mnóstwo zdjęć i pamiątek.
        Mona
        • Gość: Misiu Re: Polecam Maroko IP: 80.51.254.* 16.07.04, 22:04
          Dzięki za te dość ogólnikowe informacje, ale popreszę o kilka praktycznych rad,
          typu: jakie ceny, co i gdzie można kupić do jedzenia czy picia, jaki
          przelicznuk, jaka waluta do wymiany najlepsza, jak z pogodą, itp.
          • Gość: ~~JEnniFFer~~ Re: Polecam Maroko IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.07.04, 11:42
            Napiszcie cos o Markou, tylko cos bardziej konkretnego, bo tez chce sie w tym
            roku wybrac.

Z jakimi biurami byliscie? TEraz w Triadzie jest taka obazdowka po Maroku,
            oplaca sie??

Dzieki za wszsytkie informacje!
            • ttu Re: Polecam Maroko 18.07.04, 15:49
              Cześć

Ja zamierzam objechać Maroko wzdłuż i wszerz i mam jeszcze wolne miejsca w
              samochodzie. Szczegóły na priva : ttu@gazeta.pl

Ps.
              Jestem z Wrocławia
              • Gość: gość Re: Polecam Maroko IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 27.07.04, 18:31
                Maroko- jakie temp. w październiku? z jakiego biura najlepiej jechać?
    • Gość: Kola Re: Polecam Maroko IP: 80.51.254.* 03.08.04, 22:16
      Tyś chyba z byka spadł! Co w tym Maroko takiego pięknego i ciekawego? Wyrzucone
      w błoto pieniądze !!! Syf i same "cedrowe sufity, stiuki i mozaiki". Brudne
      plaże, zapchane marokańczykami. Jak masz wypocząć to nie w MAROKO !!! i na
      pewno nie z TRIADĄ !!! To co przeżyłem to jeden wielki koszmar!!! Jak chcesz
      wiedzieć jak Triada wywiązuje się ze swoich obiecanek wobec 7+7 Maroko, to
      spytaj ile po ostatnim wyjeżdzie wpłynęło skarg i rekalmacji!!! To co jest w
      katalogu i co obiecuje Triada, to jedno wielkie oszukoństwo. Jak już kupiłeś w
      Triadzie Maroko to weź sobie dużo jedzenia, środki na zabijanie karaluchów i
      mrówek w hotelach, swój ręcznik, bo w wleu hotelach wymieniają je 1 raz na
      tydzień, przygotuj się że możesz mieć nie sprzatany pokój, dużo gotówki, bo na
      miejscu okazuje się, że trzeba wnosić dodatkowe opłaty, zapomnij o
      KLIMATYZACJI, która jest zapewniona w Traidowskich katalogach, a brak w
      Maroko!!! A najlepiej to zrezygnuj z Triady i wykup za większą cenę Maroko w
      innym biurze, (np. w Orbisie), bo po powrocie i tak okaże się, że musiałeś
      wydać ok. 5.000 zł. Tylko po co te nerwy, skoro jedziesz na wakacje,
      wypoczynek, by "oderwac się od rzeczywistości"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka