Dodaj do ulubionych

neckermann first minut

31.12.12, 08:55
pewnie jest to znalezienia ale jakies zacmienie mnie trafiło;-) i grzecznie prosze o pomoc;_) jakie neckermann ma w tym roku znizki na firsty? i do kiedy - zupełnie nie moge znalesc na stronie. no chyba ze ceny ktore mi sie pokazuja juz sa ze znizka?
Obserwuj wątek
    • 0biecanka Re: neckermann first minut 31.12.12, 09:09
      Też interesowałam się ofertami Neckermana. Na stronach internetowych są ceny aktualne, ze zniżkami. Jednak nie tak do końca, bo gdy byłam w biurze i pytałam o konkretne oferty, to podali mi jeszcze inną ceną, choć wielkiej różnicy nie było.
      A jeśli chodzi o zniżki, to jest różnie, w niektórych przypadkach np. 25% do końca grudnia, w innych np. 20-25% do końca stycznia. Takie pomieszanie z poplątaniem.
      W katalogach papierowych jest to ujęte, na internetowych raczej nie.
      • myszmusia Re: neckermann first minut 31.12.12, 09:31
        a katalogi papierowe maja na 2013 z cennikami? bo od kilku lat były bez cennikow , wczesniej z cennikami i wszystko sobie sama potrafiłam znalesc i wyliczyc
    • alundra79 Re: neckermann first minut 31.12.12, 09:43
      ja rezerwację robiłam w Neckermann 11 listopada 2012 na czerwiec 2013.. dla 2+2.. od tamtej pory oferta którą wybrałam już była dwa razy w różnej cenie.. ja mam wyjazd za około 5300 zł, dwa dni po rezerwacji była za 8200 zł a obecnie można tą ofertę wybrać za ok. 7800 zł.. a to chyba oznacza, że 1st minute już było..
      • Gość: Mark Re: neckermann first minut IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.12, 11:35
        Wydaje mi się że z 5300 na 8200 to chyba zbyt duża różnica.Lepiej sie dowiedz czy to nie pomyłka bo przed wyjazdem na imprezę mozesz się ździwić.
        • myszmusia Re: neckermann first minut 31.12.12, 11:41
          ale necermann ma firsty rzedu 20 - 30 % pynajmniej ja tak juz kupowałam i taka cena jest jak najbardziej ok
          • Gość: bjk Re: neckermann first minut IP: *.sileman.net.pl 31.12.12, 12:11
            Neckermann ma zniżki stałe do określonej daty w zależności od hotelu, chociaż moja Majorka jest o 300 zł droższa za 2+1 jak płaciliśmy w listopadzie. Być może są to różnice wynikające z kursów walut. I ceny z 20 % zniżki wyglądają lepiej jak w większości biur 30-35%, dziwne.... :)
        • alundra79 Re: neckermann first minut 31.12.12, 12:27
          bo to była dość dziwna oferta... wysoka cena za dorosłych i po kilkaset złotych za dzieci.. nie zaglądnęłabym nawet do takiej oferty ale chciałam zobaczyć ile wyjdzie za 2+2 a tam dzieci za symboliczne coś ok. 500 zł.. (kierunek Korfu z All)

ale jak pisałam.. zaraz po tej ofercie już tej ceny nie było chociaż trafia się promocja na różne kierunki w różnym czasie chyba codziennie trzeba śledzić..

nic mnie nie zdziwi - rok temu za Fuerteventure 2+1+inf zapłaciłam 4300 zł (kupione w grudniu na sierpien z AlfaStar)..

a pomyłki też się przytrafiają.. na początku listopada zarezerwowałam Kretę w AlfaStar z All (2+2) za 4800 zł po około 4 godzinach zadzwonili z BP, że pomyłka, że ten hotel nie ma All (w ogóle nie ma tam wyżywienia, bo to są apartamenty z aneksami)..
          • alundra79 Re: neckermann first minut 31.12.12, 12:45
            i z ciekawości sprawdziłam jeszcze raz naszą ofertę.. i w tej chwili za 2+2 z All jest za 6968zł
          • myszmusia Re: neckermann first minut 31.12.12, 12:49
            ale jak na neca to wcale nie dziwna oferta,jak moja corka była mala czesto jezdziłysmy z oferty "singiel z dzieckiem' gdzie za corke było własnie kilkaset zł tylko dla dwojga pełnopłatnych dorosłych z dzieckiem takich ofert było jeszcze wiecej niz dla jednej pełnopłatnej. czeto wyjezdzałysmy tak na 3 tygodnie bo roznica w cenie dwoch i trzech tygodni była symboliczna
    • myszmusia juz wiem moze komus sie przyda 01.01.13, 12:03
      cena ktora sie pokazuje jak sie zaczyna robic rezerwacje jest juz cena ze wszystkimi znizkami
      • Gość: bjk Re: juz wiem moze komus sie przyda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 13:26
        brawo.... jak na to wpadłaś? ;)
        • myszmusia Re: juz wiem moze komus sie przyda 01.01.13, 16:34
          irnia niepotrzebna:-) napisalm na pocatku, ze jakies "zaćmienie" mnie trafiło
          • myszmusia jeszcze raz bez literówek 01.01.13, 16:34
            ironia niepotrzebna:-) pisałam na początku, że jakies "zaćmienie mnie trafiło
            • Gość: smerfetka Re: jeszcze raz bez literówek IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 22:05
              jak to z tymi firstami w necku?? ceny w niektórych hotelach niższe niz miesiąc wcześniej???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka