Dodaj do ulubionych

Chiny Cesarskie z RT

IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.13, 15:32
Szukam osób które były. Mam kilka pytań
Które fakultety warto wykupić, a które można sobie darować
Czy na przelotach wewnętrznych rygorystycznie przestrzegają wagi bagażu
Czy w pobliżu hoteli na trasie sa sklepy restauracje itp
W programie są obiady. Co z kolacjami?

Obserwuj wątek
    • Gość: kafarka Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 14:15
      Czy w hotelach były suszarki ?
      • Gość: tamta Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.13, 14:51
        czy gniazdka pasują do naszych wtyczek
        • Gość: web Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 10:15
          waga bagaży jest przestrzegana, gniazdka nie pasują do naszych wtyczek, sklepy i restauracje są
    • Gość: po Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 00:43
      daruj sobie całą imprezę
      • Gość: onama Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.13, 08:19
        Uwielbiam takie wypowiedzi :) Odpowiedziałeś/aś na wszystkie pytania bardzo wyczerpująco Przekonałeś/aś mnie! Nie jadę :)
        Przy okazji podnoszę
    • Gość: panpam Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.13, 15:18
      Agentom serdecznie dziękuję. Szukam ludzi którzy byli właśnie na tej wycieczce :)
    • Gość: gos Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.ostrowmaz.mm.pl 14.05.13, 18:28
      gniazdka są inne, ale nie ma problemu z podłączeniem naszych wtyczek, suszarki są w hotelach, ja miałam bagaż powyżej 15 kg i spokojnie przeleciałam - tylko pamiętajcie, że codziennie trzeba te kilogramy dźwigać ;) przy hotelach zazwyczaj są i sklepy i restauracje, więc z zakupami nie ma problemów
      • Gość: wisełak Re: Chiny Cesarskie z RT IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.13, 08:14
        Napisz proszę coś więcej. Jaka organizacja, pilot, autokary, hotele. Które fakultety warto, a które nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka