14.05.13, 08:47
Stanowczo odradzam korzystanie z BP Sun&Fun. Na początku maja kupiliśmy wyjazd do Marsa Alam od 4 do 11.05.2013. 2.05 dowiedzieliśmy się , że wylot będzie 5.05 i to po 21 szej( firma zaproponowała zwrot 200 zł na 3 osoby za stracone 27 godzin urlopu ). No ale zdecydowaliśmy się wyjechać na 6 dni, trudno. Mieliśmy wracać o 23.30 dnia 11.05 a tym,czasem 10.05 , potajemnie , już po dyżurze rezydenta została wywieszona informacja , że wracamy już o 2 rano 11.05. Czyli tracimy kolejny dzień urlopu. Reklamacja złożona w BP po powrocie jest na razie lekceważona, bo pracownicy SUn&Fun uważają, że tak można oszukiwać. W sumie wakacje trwały 4 dni i 18 godzin , i gdybyśmy wiedzieli że zostaną okrojone z przodu i z tyłu w życiu nie zdecydowalibyśmy się na wylot. A tak przy okazji - do tej pory nie oddali tych 200 zł ( a minęło już 13 dni ! )
Obserwuj wątek
    • drhasut Re: SUN&FUN 19.05.13, 16:13
      Zachęcam do podzielenia się swoimi wrażeniami na portalu Reklamacyjny.pl - www(dot)reklamacyjny(dot)pl
      Zapewne jest więcej wyrolowanych, może uda się ich zebrać i trochę przytrzeć nosa nieuczciwości.
      Ostatnio ludzie z Reklamacyjnego zajęli się: Neckermanem www.youtube.com/watch?v=rG2u30E8NRc

Niechaj oszuści sczezną!
      www.moj.reklamacyjny.pl/reklamacje/61/katalog-neckermanna-lato-2013
    • marysia49 Re: też odradzam sun fun 24.05.13, 22:23
      skroili mi wyjazd o 2dni
      • Gość: monia Re:Wezyr nie lepszy ..... IP: *.42.5.34.alfanet24.pl 25.05.13, 08:46
        Biura żonglują Naszym urlopem a co za tym idzie Naszymi pieniędzmi jak chcą . My lecimy z Wezyrem 30 czerwca i wylot mamy o 22 .00 z Pyrzowic .Lądowanie w Antali o 1.45 + 1 godz -transfer do Alany ok 2,5 więc myślę że w hotelu będziemy około 6 rano !!!!!!! A miła pani z Wezyra pociesza Mnie że pokój będzie na Nas czekał już od 12 w południe wrrrrrr i co mi po tym pokoju jak do 22 będe jeszcze w Polsce !!!!!!!
        • volvo74 Re:Wezyr nie lepszy ..... 25.05.13, 20:28
          1,45 lądowanie + transfer a jak bedziesz w hotelu o 4,30 to co bedziesz narzekać że w upale z walizkami każą ci czekać do 12-14 aż posprzątają
          popytaj sie tych co jadą autobusem do Chorwacji i Grecji jakie to przyjemne czekać !!!
          Akurat na stronie Wezyra można sprawdzić przed zakupem o której ,gdzie i jakimi liniami są wyloty i przyloty
          • Gość: monia Re:Wezyr nie lepszy ..... IP: *.42.7.151.alfanet24.pl 26.05.13, 07:40
            Kupując wczasy 6 grudnia wylot był o godź 17.20 , w styczniu pojawiła się zmiana. W zeszłym roku na Krecie czekaliśmy od 7 rano do 13- tej na pokój i z "dwojga złego " ta opcja przynajmniej dla Nas jest lepsza. Dostaliśmy opaski ,moglismy iść na śniadanie a dzieci najzwyczajniej szalały na basenie . A z upałem na recepcji jeszcze nigdy sie nie spotkaliśmy -raczej z przyjemnym chłodem .Pozdrawiam
    • Gość: Heniutek Re: SUN&FUN IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.13, 15:18
      mi łobuzy z SunFun przedłużyli pobyt bez mojej zgody o 24 godziny (12 z przodu i 12 z tyłu), dzięki czemu nie mogę iść do pracy a koleżanka na urlop jedzie i nie zdąży mi nic przekazać...
      • Gość: urlopowicz Re: SUN&FUN IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 14:55
        Słuchajcie mam ten sam problem. Sympatyczna pani w biurze S&F powiedziała, że mamy samolot o 8 rano tymczasem na dzień przed wylotem okazuje się, że lecimy ale około 18. Tak więc cały jeden opłacony dzień przepada. Powrót podobno jest planowany na 4 rano i jeśli nam nie opóźnią go to stracimy kolejny dzień czyli dwie doby hotelowe. Jest szansa dostać jakąś rekompensatę od tego biura? Dostał ktoś z Was ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka