cristofo 04.08.04, 23:27 Czy ktoś korzystał z usług Club Med? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: Club Med IP: *.chello.pl 31.08.04, 23:17 odbijam. Czy ktoś kiedyś korzystał z usług tego biura???? i air clubu???? Odpowiedz Link Zgłoś
siamlady Re: Club Med 31.08.04, 23:57 korzystałam....kilkanaście razy. Na pewno nie potrzebujesz do tego biura Air Club.Wejdz na www.clubmed.com, najlepiej w wersji fr, jeżeli jesteś anglojęzyczny/a na uk, a co do cen.....musisz dobrze porównać, aby nie przepłacić, co w Polsce nagminne. No i wybrac najpiekniejszy klub dla siebie - wszystkie działają wg tego samego wzoru, ale każdy ma inną atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Club Med 01.09.04, 11:18 Raz byliśmy w Grecji a raz na Djerbie. Bardzo fajnie i bardzo drogo. Załatwiane w Polsce. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwe Re: Club Med IP: *.starnettelecom.pl 16.09.04, 10:31 Korzystałem z Clubmed ale nie przez Air Club, tylko przez ich biuro na Świętokrzyskiej w Wa-wie. Ale generalnie znam Air Club i są profesjonalni. Następny Clubmed będę załatwiał przez nich. Co do samego Clubmedu to dla mnie są super ale zależy czego oczekujesz. Według mnie mają świetną ofertę na wypoczynek aktywny ale pobytowy. To znaczy, że jeśli chcesz dużo zwiedzać i jeździć po okolicy, korzystając np.: z lokalnych knajpek to odpuść sobie Club, bo wtedy zapłacisz dużo za ich atrakcje z których i tak nie będziesz korzystać. Jeśli natomiast chcesz poleżeć na leżaku, uprawiać sporty, a wieczorem zabawić się na przedstawieniu i imprezce to Club będzie bardzo dobrym wyborem. No i jeszcze jedna uwaga. Club nie oszukuje, tzn. oferta jest dokładnie taka jaką Ci przedstwiają (czasami nawet lepsza). Nie ma żadnych "nie lanowanych" zmian w zakwaterowaniu, programie wakacji itp. itd. Ja właśnie wróciłem z Clubu w Chorwacji i było świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: Club Med IP: 195.114.160.* 01.09.04, 15:36 Sama się zainteresowałam, bo chciałam od 11 do 26 wrzesnia pojechać do club med dla dorosłych. Dla dorosłych został tylko Meksyk. To jest oferta, jaką dostałam. Rozkład lotu oraz cenę znajdzie Pani poniżej: 1 BA 849S 12SEP SU WAWLHR SS1 0730 0915 /O $ E 2 BA 243S 12SEP SU LHRMEX SS1 1340 1905 /X $ E 3 MX 359V 12SEP SU MEXCUN SS1 2150 2350 /O $ E 4 MX 346V 27SEP MO CUNMEX SS1 1635 1845 /O $ E 5 BA 242L 27SEP MO MEXLHR SS1 2135 1400 #1/O $ E 6 BA 852L 28SEP TU LHRWAW SS1 1855 2215 /X $ E Cena wynosi 3 782 PLN za osobę. Cena za pobyt w klubie w terminie 12.09-27.09.2004 wynosi 2 181 Euro za osobę w pokoju jednoosobowym lub też 1 872 Euro za osobę zakwaterowaną w pokoju dwuosobowym z obcą osobą tej samej płci. Podana cena za pobyt w klubie zawiera: całą gamę sportów, instruktorów, gry i zabawy, wspaniałe uczty przez większość dnia (nielimitowane wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe do posiłków, przekąski w ciągu dnia, wszelkiego rodzaju napoje z barów), wieczorną rozrywkę i ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siamlady Re: Club Med Cancun IP: 195.117.37.* 03.09.04, 13:42 Taniej na Cancun wyjdzie Ci pakiet z PAR ( ok 2200,- EUR już z przelotem z PAR i transferem z lotniska) + dolot do PAR za jakieś 200,- EUR. Poza tym są tańsze kluby, Cancun jest niestety dość drogi, mimo że wrzesień to okres huraganów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili_ Re: Club Med IP: 84.97.106.* 03.09.04, 00:24 ostatnio do Egiptu... Bylo na ten temat troche informacji niedawno (spojrz na str.3). Pozdr. Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Club Med IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.04, 01:40 Byłam raz, było OK. Około miesiąca temu był tu na forum post nt. pobytu w Egipcie z ClubMed. Weszłam na stronę www: żadnych informacji na ten temat, ale podana osoba do kontaktu. Napisałam do niej e-maila i do tej pory CISZA. Firma, która tak traktuje klientów, względnie: nie aktualizuje danych kontaktowych, nie aktualizuje strony, nie szkoli ani nie kontroluje pracowników w dzikich krajach pt. Polska - jest niepoważna. O, może doniosę na tę krowę do centrali we Francji? Znam francuski :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
siamlady Re: Club Med 04.09.04, 23:10 Dobrze Cie rozumiem, bo tez mialam przeprawę z ich niekompetentym przedstawicielem w Polsce. Nie wiem czy to cos da? Ja rezerwuję różnie, gdzie są lepsze okazje i dobra informacja , kiedys przez biuro air club teraz przez biuro travel express, obydwa w wwie. Odpowiedz Link Zgłoś