Dodaj do ulubionych

ZEA -objazdówka - Rainbow czy Itaka

IP: *.127.234.91.ip4.krucznet.com.pl 02.01.17, 00:36
Witam! Chcialabym w najblizszym czasie wybrac sie na wycieczke do Emiratow. W gre wchodza wylacznie dwa wymienione w tytule biura. Ja wiem, ze sa inni, ze mozna samemu itd....Prosilabym tych z Panstwa ktorzy byli na imprezach w Emiratach o opinie.Wypowiedzi na stronach obu biur sa czasami skrajne a na pewno tez filtrowane. Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • masz111 Re: ZEA -objazdówka - Rainbow czy Itaka 23.01.17, 22:31
      ja juz po podjeciu decyzji i rezerwacji. Rainbow "Zlote wrota pustyni". Oman i Emiraty.
    • peacefuladrenaline.pl Re: ZEA -objazdówka - Rainbow czy Itaka 03.02.17, 21:37
      Witam,

Byłemw Emiratach kilka razy i polecam podróżowanie "na własne konto". Czyli wyjazd z biura stacjonarny i wynajęty na kilka dni samochód. Można zobaczyć o wiele więcej, lepiej i dotrzeć w miejsca, których objazdówka nie obejmuje. A jazda samochodem jest miła i super bezpieczna. Kilka porad:

peacefuladrenaline.pl/2017/02/emiraty-arabskie-jak-poruszac-sie-po-egzotycznym-kraju/
    • gabriela-k21 Re: ZEA -objazdówka - Rainbow czy Itaka 05.02.17, 12:39
      Witam, byłam 3 lata temu z Itaką (Cuda na piasku). Tydzień objazdówki w zupełności wystarczy (II. p. października pogoda bardzo ok.) by zobaczyć te jedyne kilka cudów. Hotele wysokiej klasy, wyżywienie bardzo dobre. Polecam wzięcie taksówki i nieco samodzielnego zwiedzania Dubaju - ponieważ np. postój - jedynie w DALEKICH okolicach - słynnego hotelu-żagla nie przekroczył kwadransa. Meczet w Abu Dhabi - cudo. Wjazd na Burj Khalifa - fajnie jeśli na zachód słońca ale to zależy od biura, jak zamówi bilety. Na rejs do Omanu nie popłynęliśmy, pilocie nie nagabywali, objaśnili że to w zasadzie cały dzień na statku. W grupie nie znalazł się chętny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka