IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.18, 17:20
Czy ktoś jeździ z biurem logos Tour z Warszawy? Chciałbym się dowiedzieć o opinię?? Podobno ostatnio odwołują wszystko przed wyjazdem i nie zwracają wpłaconych pieniędzy,???
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: Logs Tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.18, 10:28
      Tak niestety jest biuro schodzi na psy pani prezes teresa górecka nie raczy odpisać na składane reklamacje ucieka przed odpowiedzialnością chyab rzeczywiście źle się dzieje w tej firmie. Po wycieczce do Japonii na którą pojechaliśmy z tym biurem odradzam wszytkim korzystanie z ich usług.
    • coralin Re: Logs Tour 01.06.18, 21:00
      Jak dla mnie zatrzymali się w latach 90. Bazują na starych/stałych klientach. Byłam z nimi w Maroku- wycieczka ok, ale okropnie nabzdyczona pilotka. Indonezja- pilot koszmar, był tam 1 raz, a wycieczka za 14 tysięcy. Sri Lanka w miarę ok.
      • Gość: Ars Re: Logs Tour IP: *.polkowice.vectranet.pl 04.06.18, 17:58
        Niesamowite co Piszecie!?, byłem z Nimi na kilku wyjazdach i to dalekich , było wszystko OK .co sie stało?.
        zawsze trafialismy na dobrych pilotow, obsługa w burze przez telefon troche szwankujE , ale poza tym nie mam uwag, z ciekawoscia bede sledził watek , bo chciałbym jeszcze pojechac z nimi Tu i Tam
    • Gość: AgataSF Re: Logs Tour IP: *.146.130.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.18, 15:25
      Byłam z Logos Tour na 2 wyjazdach: Indie - Nepal oraz Kuba - Meksyk. Oceniam to biuro bardzo wysoko, a jeździłam na wycieczki również z innymi biurami, więc mam porównanie. Oba wyjazdy były super, ze względu na dobrze ułożone programy oraz świetnych przewodników. Gdyby nie dosyć wysokie ceny zawsze wybierałabym to biuro, ponieważ na wyjazdach tych nie musiałam się o nic martwić i czułam się bezpiecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka