Dodaj do ulubionych

Last minute ???

IP: *.play-internet.pl 25.06.18, 12:48
Czy waszym zdaniem jest szansa na znalezienie oferty typu perarda z wylotem lipiec / sierpień ?
Od lat rezerwujemy wakacje jesienią ( First minut ). Wówczas mamy najniższą cenę, wybór hoteli, pokoi, cały zestaw różnych zniżek, gwarancji itp. Niestety w zeszłym roku nie kupiliśmy nic na obecne wakacje, i teraz bardzo żałujemy ( patrząc na pogodę za oknem ) :)))))
Nigdy nie szukałam ofert Last minute, i stąd moja niewiedza czy takowe w ogóle istnieją w szczycie sezonu. Teraz jak patrzę, to na lipiec zostały bardzo słabe hotele, a ceny zbliżone do tych luksusowych kupowanych jesienią :))) więc na tą chwilę mamy dwie opcje.
1. Wybrać teraz to co jest, ( z wylotem pod koniec lipca) i nie marudzić, że hotel 3* kosztuje tyle co 5* w FM
2. Czekać, spakować się w dniu / dzień przed planowanym wylotem i czekać na perardę.
Zaznaczę tylko że chodzi o bliskie, europejskie kierunki.
Udało wam się kupić kuedyś super ofertę w LM ? Jeski tak, to na których stronach szukać ? Bezpośrednio z BP, czy są jakieś strony, na których można upolować takie super hiper okazje ?
Obserwuj wątek
    • beti127 Re: Last minute ??? 26.06.18, 22:59
      Najlepsze lasty ma Itaka i rainbow. Tydzień temu wróciłam z Krety która w last minute kosztowała 709pln ale to był czerwiec. W lipcu i sierpniu jest gorzej ale czasem trafiają się fajne oferty szczególnie w Itace. Polecam szukać bezpośrednio na stronie Itaki i rainbow.
      • Gość: Kasia Re: Last minute ??? IP: *.146.233.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.18, 08:15
        bardzo dobre lasty ma TUI (ale nie na 1-2 dni przed wylotem, raczej 1-2 tygodnie przed). Jednak w szczycie sezonu może być spory kłopot z atrakcyjnymi ofertami, bo wszystkie najlepsze oferty już wykupione, a ceny w sezonie wysokie. Ale warto przeglądać ofertę, może trafi się jakaś okazja.
    • Gość: Karina Re: Last minute ??? IP: *.play-internet.pl 28.06.18, 23:19
      Na tą chwilę ofert typu ,, za grosze,, nie widzę. :) będę szukać na kilka dni przed, może coś się znajdzie. Na pewno więcej ofert LM jest dla dwóch osób.
      My jesteśmy 2 + 1 więc pewnie dlatego też Dla rodziny jest po prostu znacznie mniej propozycji. Z reguły zostały pokoje dwuosobowe typu standard.
      • pietusza Re: Last minute ??? 29.06.18, 08:49
        Obawiam się, że ofert za grosze nie znajdziesz nawet na kilka dni przed (no chyba, że zadowala cię bardzo słaby standard), bo w szczycie sezonu takich ofert nie ma. Oferty dla 2+1 to dokładnie takie same oferty jak dla dwóch osób dorosłych, bo jest to oferta pokoju dwuosobowego z dostawką, po prostu do ceny za pokój dla 2 osób dorosłych dolicza się cenę za dziecko. Pokoje większe (rodzinne) to najczęściej oferta dla 2+2.
    • Gość: kasik30 Re: Last minute ??? IP: *.creanova.org 17.06.19, 10:11
      Zależy od kierunku wakacji. Im dalsze kierunki tym najatrakcyjniejsze oferty ma Konsorcjum Biur Podróży. Rok temu byłam z nimi na Malediwach last minute i stosunkowo mało zapłaciłam jak za takie wakacje i nocleg w bungalowach na wodzie, a w tym roku dorwałam z kolei last minute do Tajlandii :)
      • dodekanezowiec Re: Last minute ??? 18.06.19, 16:20
        A wiesz że za spam można beknac?
    • Gość: Sitta Re: Last minute ??? IP: *.30.52.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.08.19, 09:45
      no pewnie że tak! last minute jest najlepsze! szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z Coral Travel bo można doskonale znaleźć u nich super wakacje na ostatnią chwilę! jestem mega zadowolona
      • dodekanezowiec Re: Last minute ??? 11.08.19, 12:16
        Opinie o Coral Travel to nic szczerego. To żadni turyści tylko spamerzy zmieniający nick i piszący te same dyrdymały. Coral Travel spam spam coral travel opinie 2019 to spam. To spam. Spam. Spam wujku Google podaj dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka