Gość: maxi
IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
08.07.18, 12:28
Właśnie wróciłem z wczasów z Turcji organizowanych przez TUI Polska .Dotychczasowe podróże odbywałem z Itaką i powiem wam że to był bardzo dobry wybór.Rozpoczynając od rezerwacji i zamieszania które TUI wprowadza - kilka różnych godzin lotów lotów itd.- to już na miejscu porażka.Odbiór z lotniska powiedzmy ok to już pani "rezydent" to jakaś kpina .Osoba nieuprzejma,arogancka w żaden sposób nie pomocna ,powoduje że człowiek czuję się bardzo niepewnie ( a nie był to pierwszy wyjazd zagraniczny ) Niestety zdarzyło mi się korzystać z ubezpieczenia i SMS Tui bo tel. do "rezydent" mnie dostaniesz!!! Po 6 godzinach odpisali żebym sobie radził sam,a ubezpieczyciel po kilkunastu telefonach,mailach "powiedzmy"załatwił sprawę . Nie obyło się bez ogromnego stresu a jeszcze zobaczymy jak formalności w kraju,bo oczywiście wg. ubezp. mieliśmy nie ponosić żadnych kosztów a rzeczywistość jak zawsze - inna.Przy wylocie oczywiście znowu zamieszanie z godz. lotów bo RODO itd a niektórych kierowca - turek budził i wyciągał z pokojów bo po nich przyjechał.Boję się myśleć jak czuje się klient na dalszych destynacjach.Umiesz liczyć licz na siebie.TUI - najlepsze BP które może zepsuć ci wakacje !!!