Dodaj do ulubionych

pilot w Krakowie/okolicach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:06
Macie może namiary na jakiegoś pilota wycieczek w Krakowie z bardzo dobrą
znajomością angielskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: adam pilot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:51
      Zadzwon na Wawel, tam ci znajda...ci piloci sa licencjonowani i musza znac
      angielski...pozdrawiam
    • Gość: Kamyka Re: pilot w Krakowie/okolicach IP: 202.108.160.* 01.03.05, 15:44
      Witam
      Nie jestem z Krakowa ale jestem bardzo dobrym pilotem jezdzacym po swiecie,
      Polsce i oczywiscie okolicach Krakowa. Angielski znam swietnie poniewaz
      studiowalam w USA na Rhode Island School of Design. Pracuje jako pilot i
      oprowadzam anglojezycznych turystow u siebie po Szczcecinie. Jezeli spelniam
      wymagania prosze o kontakt
      kamila-brzezinska@wp.pl
      Pozdrawiam
      Kamila
      • Gość: vinca Re: pilot w Krakowie/okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:00
        Wymagania spełniasz, tylko że ja potrzebuję pilotów konkretnie na jednodniowe
        wycieczki po Krakowie i okolicach (turystyka przyjazdowa), a ze Szczecina to
        trochę daleko;-)
        Szczecin nie jest tak popularny wśród naszych gości jak Krakow (nasi klienci to
        najczęściej Amerykanie i Żydzi) niemniej jeśli przytrafi nam się zapytanie o
        Szczecin będę o Tobie pamiętać.

To, że na Wawelu można spytać to ja doskonale o tym wiem, podobnie jak w Jurze,
        ale mi w tym wypadku chodzi nie tyle o przewodników co o pilotów właśnie(odbiór
        gości z hotelu, kupienie biletów - słowem kwestie czysto organizacyjne,
        ponieważ grupa i tak wszędzie ma prywatnych przewodników zamawianych).
        Szukam od jakiegoś czasu, i jestem przerażona stawkami jakie padają. Ludzie
        życzą sobie 400 PLN za to że odbiorą grupę z hotelu i kupią im bilety wstępu.
        Toż to paranoja jakaś. Prędzej sama pojadę (choc do Krakowa mam kawałek) niż
        komuś dam 400 PLN za czekanie w autobusie na grupę. Przeważnie są to wycieczki
        do Oświęcimia albo Oświęcim + Wieliczka więc biorąc pod uwagę, że Oświęcim
        zwiedza się ok 4 h a Wieliczkę 3 z lokalnym przewodnikiem to taki pilot nie
        robi kompletnie nic, tylko przez 7 h czeka na gości. I to kosztuje 400 PLN???
    • Gość: Ula Re: pilot w Krakowie/okolicach IP: 213.25.22.* 06.03.05, 16:06
      Jestem zaineresowana tą ofertą, mieszkam w Krakowie, znam płynnie język
      angielski, dysponuję wolnym czasem zwłaszcza w czasie wakacji, pracowałam jako
      pilot wycieczek w okresie studiów ( amatorsko ), bardzo lubiłam to zajęcie!
      Proszę o kontakt: bairen@interia.pl

Pozdrowienia.
    • Gość: Ula Re: pilot w Krakowie/okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:41
      Vinca, czy Ty już nie nie potrzebujesz Pilota ?
      Odezwij się, porszę.
      Pozdrowienia- Ula
      • italianos1 Re: pilot w Krakowie/okolicach 13.03.05, 12:57
        Ja rowniez jestem zainteresowany pilotazem grup anglojezycznych.Jestem
        studentem i gl.tez dysponuje czasem wolnym w wakacje.Na razie pilotowalem jako
        drugi pilot wycieczke do Pragi a wczoraj wrocilem z grupa z Berlina z Targow
        Turystycz.ITB.Chetnie popracuje z turystami,pozdrawiam.Moj e-
        mail:christophpawlik@wp.pl
        • Gość: Kamyka Re: pilot w Krakowie/okolicach IP: 202.108.160.* 13.03.05, 16:19
          Rzeczywiscie stawki ci wasi piloci maja zajebiste. Ja za faktyczny pilotaz
          biore przy angielskim do 200 zl maksymalnie.
          Pozdrawiam i zycze szczescia
          kamila
    • Gość: Micho Re: pilot w Krakowie/okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:31
      Czy to jest aktualne?
    • vinca Re: pilot w Krakowie/okolicach 02.04.05, 15:35
      To jest cały czas aktualne, bo cały czas mamy grupy. Zapisałam wasze maile,
      będę się kontaktować z maila firmowego.
      • bella15 Re: pilot w Krakowie/okolicach 02.04.05, 19:04
        www.kit.krakow.pl/marcoderpole.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka