Dodaj do ulubionych

Slowacja - skoki na bungee

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:08
Wraz z przyjaciółkami wybieram się w tym roku na wakacje do Slowacji. chcemy
podczas naszego pobytu spróbować skokow na bungee. Tylko nie znam żadnego
miejsca w tym kraju, gdzie jest to możliwe. Jeśli ktoś z Was ma jakieś
informacje na ten temat, to bardzo proszę o pomoc. Ważna jest przede
wszystkim cena, miejsce, jakieś namiary na organizatorów. Z góry dziękuję.

P.S. Intersują mnie przede wszystkim Tatry...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lajkonik Re: Slowacja - skoki na bungee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:47
      Odważne jesteście.... Chętnie bym się z Wami oplótł liną ( niekoniecznie skakał
      a jeśli to z radości, gdyby okazało się, że Waćpanny ponad odwagę urodziwsze! ).
      No dobrze, ale by nie było zbyt sztywno garstka informacji; na pewno skakać
      można w Tatrzańskiej Łomnicy ze skoczni narciarskiej przy Szczyrbskim Plesie.
      W ubiegłym roku jeden skok kosztował ok. 100 złotych ale gdy obsługa zobaczy
      Kwiat Polskiej Młodzieży - być może cena będzie inna a może nie będzie wcale?
      Problemem w skokach na Słowacji jest niejaki Janosik, który co pełniejsze
      kształty zabiera hen! w las.... Proszę mnie dobrze zrozumieć, bo było już kilka
      przypadków, że skakać przyjechały samotne XXL-ki z Polski i wielkim ŁUP! to się
      skończyło. Nie mogę z powdu zaawansowanej demencji podać namiarów na
      organizatorów mogę podać na siebie....
      Życzę udanych lotów!
      • Gość: :-] Re: Slowacja - skoki na bungee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:39
        Wielkie dzięki za tą nietypową dośc odpowiedź ;) Postaram się poszukać czegoś
        na ten temat. Chcemy mieć wszystko idealnie przygotowane przed wyjazdem,
        dltaego tez pytam sie już teraz o te skoki.
        A czy odważne jesteśmy, to się przekonamy dopiero stojąc tam u góry ;)
        Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka