Gość: Avallach IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 07.07.02, 21:13 Czy zna ktoś ktoś może tanie campingi lub inne miejsca noclegowe w Rzymie lub okolicach Rzymu, np. na wybrzeżu koło Ostii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzx Re: Campingi w pobliżu Rzymu 07.07.02, 21:45 W Rzymie (północna część) jest camping - Camping Flaminio się nazywa. Byłam tam 4 lata temu i szczerze polecam. Jest to bardzo duży ogrodzony i strzeżony teren; przyjemnie, bezpiecznie, zielono, część sanitarna też w porządku. Na terenie jest mały basen, obok korty i boiska, jest też sklepik i baro - restauracja :). Można też wynająć pokój w dwupokojowym bungalowie - oczywiście wychodzi to drożej niż rozbicie namiotu. Dość dobry dojazd do centrum - fajna baza do zwiedzania Rzymu. Cen niestety już nie pamiętam, nie były one jakoś szczególnie niskie, ale raczej nic tańszego niż camping nie znajdziesz. Polecam! - jeżeli oczywiście nic tam się nie zmieniło od czasu mojego pobytu. Drugi camping jest mniej więcej w połowie (?) drogi kolejką z Rzymu do Ostii. Dalej stąd do miasta i zwiedzania, ale bliżej nad morze. Więcej nic o nim nie wiem, bo widzieliśmy go tylko z okien pociągu. Wszystkie potrzebne informacje gdzie i jak trafić na te campingi dostaniesz zarówno na dworcu Termini, jak i autobusowym - nam się tam nawet trafiła Polka w okienku - i poleciła Flaminio właśnie :) udanej podróży, bo Rzym piękny jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Campingi w pobliżu Rzymu IP: 195.94.205.* 23.07.02, 18:20 Goraco polecam camping "Seven Hills" niedaleko Rzymu. Jak tam pojedziesz sam przekonasz sie dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś