Dodaj do ulubionych

GOLDEN 5 - Hurghada. Jak tam jest naprawde ???????

IP: *.Swiebodzin.com.pl 28.07.02, 20:17
Witajcie

Wybieram sie do Egiptu - hotel Golden5 Jak tam jest naprawde?
Jedni sa zachwyceni inni strasznie krytykuja... ???

Dziekuje i pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: siciliana Re: GOLDEN 5 - Hurghada. Jak tam jest naprawde ?? IP: 212.106.6.* 29.07.02, 08:56
      dziwne, bo ja nie słyszałam ani jednego slowa krytyki. Jak na warunki egipskie
      w pelni zasluguje na 5 gwiazdek, na warunki europejskie to jakies 4+, a poza
      tym to jedzonko.... naprawde warto :)
      • Gość: pz Re: GOLDEN 5 - Hurghada. Jak tam jest naprawde ?? IP: 213.17.170.* 29.07.02, 16:11
        Hurgada to zbudowane na pustynii i zupełnie nieatrakcyjne miasteczko.
        Oprócz hoteli i raf koralowej nic ciekawego tam nie ma.
        Jeśli wybierasz sie w podróż to lepiej udać się samodzielnie
        na Synaj i poszukać czegoś na własną rękę np. w Dahab.
        • Gość: renek Re: GOLDEN 5 - Hurghada. Jak tam jest naprawde ?? IP: *.4it.pl / 10.5.0.* 29.07.02, 16:38
          tylko gdzie kupic same bilety, jak nikt nie chce sprzedac.a poza tym to
          obserwujac las minute widze atrakcyjne ceny np. w dahab.patrz oferty alfa star.
    • grzegorz.medyk Re: GOLDEN 5 - DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.02, 20:03
      JESLI JEDZIECIE DO GOLDEN FIVE W HURGADZIE TO
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM.
      JEST ON NAJWYZEJ 3* WG MNIE I TO W SKALI EGIPSKIEJ NIE
      EUROPEJSKIEJ.
      WIELKI KOMPLEKS OKOLO 1000 POKOI, CHAMSKA OBSLUGA
      DOMAGAJACA SIE NA KAZDYM KROKU "BAKSZYSZU" (NAPIWKU),
      PRUSAKI BIEGAJACE PO RECEPCJI (CO SIE DZIEJE W RESTAURACJI
      CZY KUCHNI WOLE NIE WIEDZIEC), PRZY POSILKACH JESLI COS SIE
      SKONCZY TO OBSLUGA POTRAFI POWIEDZIEC ZE JUZ SIE
      SKONCZYLO I NIE MA!!! KELNERZY POTRAFIA BRUDNE SZTUCCE
      WYTRZEC O SPODNIE I SPOWROTEM POLOZYC NA STOL, BRAK
      PAPIERU TOALETOWEGO, RECZNIKOW (DOSTEPNE DOPIERO PO
      ZAPLACENIU "BAKSZYSZU", MIEJSC NA PLAZY, CZESTO USZKODZONA
      KLIMATYZACJA.
      NP: ZA WSKAZANIE, GDZIE JEST POKOJ DOMAGANO SIE OD NAS
      "BAKSZYSZU" BO INACZEJ NIE DOWIEMY SIE GDZIE TO JEST. KOLEJKA
      LINOWA DO PLAZY NIE DZIALA, A JESLI JUZ TO JEST PLATNA ZA
      JEDNORAZOWY PRZEJAZD 10 LE (LIROW EGIPSKICH = OK 10
      ZLOTYCH).

NIE WIEM Z JAKIEGO BIURA WYJEZDZASZ ALE JESLI TO JEST OASIS
      TOURS TO BARDZO MOCNO SIE ZASTANOW, OLBRZYMIE PROBLEMY
      PRZY PR0BIE ZMIANY HOTELU

ZDYCEDOWANIE POLECAM NATOMIAST HOTEL 5* ALBATROS BEACH
      W HURGADZIE - NAPRAWDE JEST OK - ZDECYDOWANIE EXTRA.
      • Gość: Johann Re: GOLDEN 5 - DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.08.02, 07:59
        Najlepszy jest hotel Melia Bylem w obydwuch
        • Gość: karina6 Re: GOLDEN 5 - DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.dhl.com 02.08.02, 17:08
          No to fajnie , bo ja wybieram sie tam 04-09-2002 z opcja all inclusive ,
          czytalam poprzednie opisy i wszyscy zachwalali ten hotel wiec zdecydowalam sie
          na niego majac do wyboru pomiedzy Le Mariden i chyba wtopilam. Czy naprawde
          jest tam tak fatalnie.Cenowo nie jest najtanszy .Ja jade z Alfa STar z 3000
          pln , w wielu biurach podrozy wszyscy wskazywali na ten hotel jako jeden z
          fajniejszych . A tu masz??
          • Gość: ania Re: GOLDEN 5 - DO DUPY!!!! niemozliwe IP: *.Swiebodzin.com.pl 02.08.02, 17:46
            Gość portalu: karina6 napisał(a):

> No to fajnie , bo ja wybieram sie tam 04-09-2002 z opcja all inclusive ,
            > czytalam poprzednie opisy i wszyscy zachwalali ten hotel wiec zdecydowalam
            sie
            > na niego majac do wyboru pomiedzy Le Mariden i chyba wtopilam. Czy naprawde
            > jest tam tak fatalnie.Cenowo nie jest najtanszy .Ja jade z Alfa STar z 3000
            > pln , w wielu biurach podrozy wszyscy wskazywali na ten hotel jako jeden z
            > fajniejszych . A tu masz??
            Ludzie takie rozbieznosci w opisie!!!!!!!!!!!
            Jak tam jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Serdecznie witam grupowiczów.
            Wróciłem właśnie z Egiptu -Hurghada hotel Golden 5 i .... zacząłem nieco
            wychodzić już z pracy. Widzę (sądząc z sąsiednich wątków) że temat Egiptu
            budzi wiele kontrwersji więc chętnie odpowiem na pytania. Powiem krótko - było
            rewelacyjnie!!! :-)))))) (to mój szeroki uśmiech z zadowolenia). Trochę
            wycieczek (m.in.Kair, Luxor) i przede wszystkim nurkowanie (zdobyliśmy z synem
            Padi!!!). A poza tym błoga woda (czasami wręcz za gorąca), piękne plaże i
            fantastyczni uśmiechnięci i pogodni Egipcjanie.

Pozdrawiam

Kostek
            to z usenet pl.rec turyst. ...
            i tez tam jade 15/08
            i nie wiem co mysles????
            Takie rozbieznosci SZOK!Albo jedni sa zbyt wymagajacy? my jedziemy z AlfaStar i
            mysle ze bedzie cudownie jesztesmy nastawieni OK! przeciez caly rok czekalam na
            ten urlop
            Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych jak i zadowolonych a jak wroce to napisze
            cala prawde!!!!!!!!
            Specjalne pozdrowionka dla Costusia z Nowej Soli :-))

• Gość: monia Re: GOLDEN 5 - SUPER IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 01:06
              Dla mnie było extra!!!
              • Gość: KARINA6 Re: GOLDEN 5 - SUPER - DO MONI? IP: *.icm.edu.pl / *.dhl.com 26.08.02, 09:16
                Monia ,
                mozesz przyblizyc blizej. Czy mialas all inclusive /co zawiera/, opisz czy jest
                tak jak oferują z biura podróży, jakie sa ceny wycieczek nr. Kair , Luxor?

Dzieki Karina
    • Gość: Staszek Re: GOLDEN 5 - Hurghada. Jak tam jest naprawde ?? IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:47
      Bylem, widzialem i wszystkim moge polecic...

Nie bierzcie Allinclusiv - to sie nie oplaca.
    • Gość: Ania Re: GOLDEN 5 - Hurghada. Jak tam jest naprawde ?? IP: 213.25.31.* 05.09.02, 16:15
      W niemieckim katalgo Neckermanna Golden 5 ma status hotelu czterogwiazdkowego.
      No, ale pewnie wychodzą z załozenia ze taka hołota jak POlacy się nie pozna ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka