Dodaj do ulubionych

Grecja z OSKARem nie autokarem

IP: 193.0.73.* 06.07.05, 12:48
Witam, B.P. OSKAR organizuje dosyć tanie wycieczki samolotem i jeszcze tańsze
autokarem. Zastanawiam się czy to biuro jest ok, czy wykupić u nich imprezę
na dojazd własny, wsiąśc w samochód i pojechać do Paralii w grecji. Zna ktoś
to biuro?
Obserwuj wątek
    • Gość: M UWAGA NA BIURO OSKAR IP: *.bellona.pl 18.07.05, 10:58
      Znam to biuro z ubiegłego roku. Tragedia, nie jedź z nimi bo będziesz załował. W
      ubiegłym roku po wyciece 69 osób z naszego autokaru złożyło reklamację (prawie
      cały turnus). W odpowiedzi biuro zaoferowało nam 8% zniżki w tym roku - nie
      sądzę aby ktokolwiek chciał ponownie z nimi pojechać. Ja w każdym razie w zyciu
      nie wybrałabym się znimi ponownie. Bród, smród, brak organizacji do tego autokar
      z nieopróżnioną toaletą, zalany detergentami które wysuszały śluzówkę itd...
      Tragedia, toczyliśmy z nimi wojnę i nic to nie dalo (oprócz 8%), w
      Wielkopolskiej Izbie Turystycznej powiedziano mi jedynie ze ciągle maja skargi
      na to biuro...
      Dlatego ostrzegam - UWAGA NA BIURO OSKAR - SZCZERZE ODRADZAM
      • Gość: mitia detergenty w toalecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:59
        Te toalety w autobusach chyba musza byc zalewane detergentami, bo to toalety z
        dezynfekcja chemiczna. Nieczystosci nie wypadaja na droge, tak jak to jest np w
        pociagu, tylko sa wiezione. Podobnie w przenosnych plastikowych
        "tojtojach".Gdyjechałem w tym roku do Bulgarii, to byla dluga trasa i
        poinformowanao nas zeby korzystac z toalety w autobusie tylko awaryjnie, lepiej
        na postojach.
    • Gość: Turystka Re: Grecja z OSKARem nie autokarem IP: *.ocean.univ.gda.pl 18.07.05, 12:49
      ubiegłym roku byłam z Biurem OSKAR w Bułgarii, jest to najgorsze biuro jakie
      dotychczas spotkałam.
    • Gość: kola Re: Grecja z OSKARem nie autokarem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:55
      a ja byłam i wróciłam zadowolona... natomiast funclub tutaj bym nie polecała,
      stasznie mi wakacje zepsuli i nigdy wiecej!!!
      • Gość: maja Re: Grecja z OSKARem nie autokarem IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 20:39
        hahaha-pracownica oskara sie odezwala. zaraz bedzie na forum kilka postow jakie
        to wspaniale i tanie wczasy z oskarem. atrakcje gwarantowane adrenalina
        podskakuje jak sie widzi te wszystkie oszustwa oskara z gwarancja 9 noclegow w
        ofercie 2-u tygodniowej i to w zapyzialych pokojach
        • Gość: ewka Re: Grecja z OSKARem nie autokarem IP: 212.244.180.* 19.07.05, 19:44
          Byłam z Oscarem dwa razy, trzy lata temu w Chorwacji (jeszcze nie było tak źle)
          i w zeszłym roku w Bułgarii. Największy horror jaki przeżyłam, nigdy wiecej.
          Pisaliśmy reklamacje, ale bez skutku. Jedyny sposób- unikać jak zarazy.Miałam
          nadzieję, że już nie istnieje,nie reklamuje się tak intensywnie, nie widziałm
          ich ofert. jednak są, a to PRZYKRA niespodzianka. Koleżanka była w Hiszpanii i
          też zmarnowała urlop. Osobiście nie znam nikogo zadowolonego.
    • Gość: aga Re: Grecja z OSKARem nie autokarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:24
      znam biuro, byłam z nimi na wczasach w grecji i chorwacji. Teraz zastanawiam
      sie nad Bułgarią. Oferta jest OK. Ogólnie byłam zadowolona. Zakwaterowanie
      zgadzało sie z ofertą natomiast troche skomplikował się dojazd - autokar
      wyjechał 25 minut później ale myślę że to nie jest duzy problem. Bardxzo fajna
      obsługa na miejscu i w podróży. Polecam!!!
      Aga
      • Gość: maja Re: Grecja z OSKARem nie autokarem IP: *.toya.net.pl 20.07.05, 21:47
        aga jestes powalajaca. 25 nin opoźnienia wobec calej oszukanczej imprezy oskara
        to pryszcz
    • belika Re: Grecja z OSKARem nie autokarem 21.07.05, 09:14
      Wczoraj znalazłam za wycieraczką (Trójmiasto) ulotkę reklamową BP OSKAR -
      wyjazdy autobusowe i samolotowe. Ceny tak niskie....że niektórzy to w sobotę w
      markecie więcej zostawiają :)
      Jak dla mnie podpada na odległość....poczytałam, wyrzuciłam, a dziś znalazłam
      Wasze opinie.

Pozdrawiam i życzę tylko udanych urlopów :)
      • Gość: marek85 Grecja z OSKAR'em autokarem OK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:37
        Wrocilem wlasnie z Grecji z Parali. Bardzo sie nam podobalo (Kasiuni i mi:)
        Paralia jest super, a pokoj mielismy dwuosobowy i z kuchenka tak jak chcielismy.
        MIelismy tez oczywiscie wlasna lazienke. Mimo ze cena byla niska nikt nas nie
        oszukal (moze mamy fuksa:-). Na pewno samolotem ny bylo szybciej i
        wygodzniej,ale oskar chyba nie ma wycieczek samolotem do grecji, a jak pytalismy
        w innych biurach to samolotem do Grecji bylo duzo drozej. Lepiej wydac ta kase
        na mijscu. Bylem rok temu z Oskarem w Chorwcji, (niestety jeszcze wtedy bez
        Kasiuni) tez bylo tanio i tez super, widocznie tez mialem fuksa
    • Gość: oszukana Ludzie dajie sobie spokój z tym biurem IP: *.pl / *.smsnet.pl 31.08.05, 18:27
      Obserwuje poczynania tego biura od dobrych kilku lat kiedy to ja zostałam
      oszukana. Co roku widze w internecie to samo same skargi i odradzanie wyjazdów
      z tym biurem. Nic się nie zmieniło i nie zmieni. To, że Wielkopolska Izba
      Turystyczna mówi ze wiecznie są na nich skargi świadczy tylko o samej Izbie (mi
      mówiono to samo jakieś 4 lata temu) co zostawie bez komentarza.. a może
      jednak "plecy", więc nawet jak byście chcieli wywalczyć jakieś odszkodowanie to
      nie liczcie, jedyne co to zniszki na kolejne imprezy Oskara co jest oczywiście
      śmieszne.
    • Gość: coś tu nie gra Tunezja IP: *.pl / *.smsnet.pl 31.08.05, 22:05
      Z ciekawości spojrzałem na strone OSKARA i wycieczki do tunezji. Oferują hotel
      Sindbad***** www.oskar.com.pl/wybor.php?s=t17&p=18&zak=bost Tyle tylko
      że ten hotel posiada strone internetową i wymienieni są turoperatorzy
      współpracujący z hotelem i Oskara tam nie ma
      hotelsindbad.net/en/Sindbad.htm (nacisnać po lewej na PARTNERS) Dziwne
      nie?
      • Gość: konio Re: Tunezja IP: 83.238.70.* 31.08.05, 22:22
        bo to pewnie nie jest oferta Oskara. Oskar pewnie ma umowe z jakims
        touroperatorem, który organizuje pobyty w tym hotelu .
        • Gość: coś tu nie gra Re: Tunezja IP: *.pl / *.smsnet.pl 31.08.05, 23:05
          Nie sądze, żeby miał umowe bo zaden polski touroperator nie współpracuje z tym
          hotelem. Pozatym ten hotel jest bardzo exclusiv a wycieczki org przez Oskara
          nie należą do tak owych. Napisałem to bo też byłem z Oskarem na wczasach
          kupiłem konkretna oferte w konkretnym hotelu, który był na miejscu ale Oskar z
          nim nie współpracował. Dodam że dopłaciłem do apartamentu (z dwoma pokojami
          sypialnia i pokój z aneksem) a wylądowałem w prywatnym domu, w pokoju gdzie
          były nie sprzątniete rzeczy właściciela w szafach, łazienka na korytarzu, do
          kuchni brak dostępu. Więc nie zdziwiło by mnie to jak by ten Hotel to była
          Kolejna ściema BP OSKAR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka