alikk 12.07.05, 09:51 Na którym przejściu granicznym najlepiej rozpocząć swoją podróż? jakieś inne rady? Będę wdzięczna za każdą, która pomoże mi w mojej podróży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purhed Re: Do MONACHIUM stopem 12.07.05, 14:28 jeśli chcesz zacząć na granicy PL-D - to wybierz jędrzychowice/ludwigsdorf (A4) Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs77 Re: Do MONACHIUM stopem 14.07.05, 12:10 To bardzo prosta trasa ..a więc tak start w jędrzychowicach..w niemczech jedziesz (4)...do Chemnitz tu zmieniasz na (72)kierunkowskazy na (9) ważne ostatnia stacja benzynowa przed rozjazdem:Auerswalder Blick-musisz tu wysiąśc jeżeli ktoś dalej jedzie (4)..potem (72)....i wjeżdżasz na (9) to już jest droga do Monachium...jak na stopa cały dzień drogi bez pośpiechu.licząc od przejcia do Monachium czyli możesz być spokojnie na przejsciu o 9-10 rano..dojedziesz na wieczór bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
alikk Re: Do MONACHIUM stopem 14.07.05, 10:42 A jaką trasą później powinnam podróżować? Szczerze mówiąc nie mam dużego doświadczenia w jeżdżeniu stopem ( a żadnego międzynarodowego) więc nie wiem, którymi drogami (autostradami) z reguły poruszają się samochody jadące z Jędrzychowic do Monachium Odpowiedz Link Zgłoś
alikk Re: Do MONACHIUM stopem 28.07.05, 16:42 A może ktoś wybiera się stopem do tego miasta w okolicach 11-12 sierpnia i mógłby mnie wziąć "na przyczepkę"? Bo szczerze mówiąc obawiam się wyruszać samotnie w pierwszą tak poważną :) podróż. Oczywiście to na razie tylko WIELKIE plany, ale może świadomość towarzystwa zmobilizuje mnie do podjęcia decyzji o dotarciu do Moanchium w ten sposób. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś