Dodaj do ulubionych

Open Travel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:21
Jade 1.09 do Primorska do hotelu Spektar Palace, byl tam ktos, jak wrazenia??
Podrozowal ktos z tym biurem??? OPEN TRAVEL...
Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: adamka Re: Open Travel IP: *.107.inds.pl 10.08.05, 12:57
      Byłem z Open Travel na Thassos. Wróciłem 1,5 tygodnia temu. Niech Cię Ręka
      Boska broni przed wyjazdem z tą firmą. Obojętnie gdzie!!! Ta firma jest juz
      bankrutem. Padnie, bo nie ma tak dużego kapitału na wypłaty odszkodowań.
      Ludzie wracający z wakacji z OT organizują się i zakładają komitety a to już
      krok do składania zbiorowych pozwów. Odsyłam do Gazety Prawnej z 0sierpnia
      2005r.
      • Gość: Marek Re: Open Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:17
        Interwencje Gazety Prawnej
        interwencje 530 40 34
        „Huraganowe” oszustwa biur podróży
        ■ Marek K. wykupił w krakowskim Biurze Podróży „Open Travel” tygodniowy pobyt na
        greckiej wyspie Thassos, w trzygwiazdkowym hotelu Kinira Beach ■ W czasie
        podróży, tuż przed dotarciem do celu, usłyszał z ust pilota, wraz z innymi
        uczestnikami wycieczki, że hotel, w którym miał mieszkać, zniszczyŁ sztorm i
        burza. Pomysły, po jakie sięgają przedstawiciele nieuczciwych biur podróży, aby
        ukryć swoje błędy i pomyłki, potrafią wprawić w zdumienie. Zdarza się, że nawet
        przywołują tragiczne zjawiska pogodowe, których w rzeczywistości w ogóle nie
        było, nie bacząc, że ujawnienie takiego oszustwa kończy się zwykle
        kompromitacją, utratą niekiedy dobrej opinii i klientów. A to chyba
        najdotkliwsza strata.
      • Gość: ehhh Re: Open Travel IP: 212.106.180.* 13.09.05, 12:20
        popieram, Open to najgorsze i najbezczelniejsze biuro jakie spotkalem :(
    • Gość: rade Re: Open Travel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.05, 09:59
      bylem w lipcu w Kiten, nastepna wioska za Primorskiem, drugi autobus jechal
      wlasnie do tego hotelu. Dosyc czesto spotykalem tamtych wczasowiczow i byli
      zadowoleni. Mi pobyt z Open Travel tez sie udal. Przy duzych biurach zdazaja
      sie wpadki Open zbieara ciegi za hotel Fregata i Bona Vita w Bulgari, ale te
      dwie miejscowosci ma z pewnoscia dobre (w Kiten hotel ONYX); poczytaj jakie
      ciegi na forum maja wszystkie inne duze biura, strach z ktoryms jechac. Milych
      wczasow bez obaw.
    • marduck Re: Open Travel 25.08.05, 11:36
      Witam serdecznie
      18.08 wróciłem z Krety z OT, na 5 dni przed wylotem poinformowano mnie o zmianie
      Hotelu z Chrissi Amoudia **** AI na Anissa Beach **** AI, trochę sie
      przestraszyłem ale po dojeździe do hotelu muszę przyznać że było bardzo dobrze.
      Być może miałem szczęście a moja zmiana wyszła na dobre bo z hotelu 400m od
      plaży dostałem hotel przy plarzy z super obsługą.
      Na odsługę na Krecie przez firme Dan Travel też nie narzekam, generalnie moge
      polecić
      Pozdrawiam
      • helmuts Re: Open Travel 25.08.05, 11:54
        a ja wrocielem z nimi z Grecji i wszystko bylo OK / zreszta to jez 4 wyjazd z OT
        Wszystko zorganizowane od A do Z .Kompetentna pilotka p. Basia, komfortowy
        pietrowy autokar i swietni panowie kierowcy Wojtek i Blazej .
        Jedynym WIELKIM rozczarowaniem sa rezydenci w Kokino Nero - grek Adonis, jego
        zonka i 3 panienki, ktorych zajeciem jedynie jest sprzedawanie wycieczek.
        zrezta na nasz przyjazd okazali takie zdziwieniejakby pojawilo sie UFO .
        Niebieskie w autokarze Delty .
        Zreszta w dzien odjazdu tez nasza grupe tez zignorowali .
        Ale pozatym wszystko OK.
    • Gość: jan Re: Open Travel IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 13:54
      ja wróciłem własnie z bułgari i jest tam jedna wielka tragedia
      pokoje beznadziejne jedzenia nie da sie przełknąć i do tego większość ludzi się
      struła. panują okropne warunku a biuro ma wszyskich w nosie. miałem mieć pokój z
      klimą nie dostałem bo nie i już tak mi powiedziała rezydentka i przedstawiciele
      w krakowie ogólnie nie polecam nikomu wyjazdów z open travel. jedna wielka kupa
      a nie biuro podróży
      • helmuts Re: Open Travel 25.08.05, 14:21
        bo sama Bulgaria to syf i brud.
        Duzo lat jeszcze minie,zanim dorosna do jakiegos poziomu turystyki.
        Ja tam wole Grecje z grakami majacymi na wszystko czas .
        Nie mowiac o czysciutkiej Hiszpanii.
      • ryskoc Re: Open Travel 01.09.05, 21:33
        Czesc, Masz moze jakies zdjecia z tego roku ? Jesli tak to moze je umieszcze na
        stronie www.welnowiec.net/~kasier/bulgaria/index.html

Z komentarzy na forum wygląda że nic się nie zmieniło (przynajmniej jeśli
        chodzi o Bułgarię)
      • alibaba355 Re: Open Travel 16.09.05, 15:32
        a dlaczego kopiesz lezacego ??

• wiem_swoje Re: Open Travel 19.09.05, 11:35
          bo nie lubie open cos tam
    • wiem_swoje Open jest do bani! 02.09.05, 10:00
      zobacz opinie o openie w postach po programie
      Uwaga w TVN
      adres: www.uwaga.onet.pl
      • Gość: miki Re: Open jest do bani! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:31
        bylismy z open 3 razy. 2x w hiszpanii (autokar), ostatnio na krecie (samolot). Moim zdaniem to bardzo dobre biuro, bez wpadek. Problem to chyba niski standard w krajach "nizej rozwinietych"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka