Dodaj do ulubionych

Maroko Rainbowtours

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:44
Chciałabym dowiedzieć się czegoś o ofercie objazdowej po Maroku z biurem RT.
Czy ktoś był z nimi i mógłby podzielić się wrażeniami. Czy program wycieczki
jest zgodny z tym, co proponują w katalogu? Ktoś może był w styczniu - jakiej
pogody można spodziewać się na przełomie stycznia lutego? Jak jest z
wyżywieniem, noclegami oraz ogólna orgaznizacją? Z góry dziękuję za opinie.
Obserwuj wątek
    • opt Re: Maroko Rainbowtours 14.01.06, 22:39
      Byłem z tym biurem trzy lata temu.Było wszystko w porządku,natomiast szwagierka
      była dwa lata temu z Triadą i jak wynikało z jej przekazu zapłaciła mniej i
      miała lepsze warunki w czasie tygodniowego pobytu w Agadirze.To kraj
      kontrastów,ciekawy,czasem bardo europejski.Po obieżdzie warto zrbić jakiś wypad
      w góry Antyatlasu.Jechałem z obawami,wróciłem zadowolony i ze względu na walory
      turystyczno-krajoznawcze,dobry wypoczynek w godziwych warunkach.
      • Gość: sue Re: Maroko Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:14
        Bardzo dziękuję za odpowiedź. Niestety nie mogę wyjechać na dłużej niż tydzień,
        wiec w grę wchodziłaby tylko część objazdowa, bez pobytu w Agadirze. Mam
        nadzieję, że od Twojego wyjazdu trzy lata temu jakość wycieczki nie uległa
        zmianie. Gdyby jednak znalazł tu się ktoś, kto całkiem niedawno powrócił z
        takiego objazdu, to bardzo proszę o komentarz! Pozdrawiam.
        • Gość: sue Re: Maroko Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:49
          Czy ktoś jeszcze był z RT? Napiszcie jak bylo, please...
          • Gość: Max Re: Maroko Rainbowtours IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 19.01.06, 21:39
            Byliśmy z dziewczyną w Maroku z RT dwa lata temu. Przewodnik - DOMINIK - trochę
            znudzony dziełem ale miał wiedzę. Rozplanowanie wycieczki pozostawiało trochę do
            życzenia, gdyż w czasie objazdu była pogoń aby na ostatni dzień siedzieć
            bezmyślnie na plaży i gapić sięna odległy brzeg Hiszpanii. Kraj ogromnych
            kontrastów i to jest tam najpiękniejsze. POLECAM Maroko!!! Nie mam opinii innych
            zwiedzających ten kraj, z innymi biurami - ale większych niedociągnięć oprócz
            powyższych nie było. Powodzenia
            • Gość: sue Re: Maroko Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:02
              Dzieki. Moge wiec chyba byc spokojna. Teraz pewnie program wycieczki ulegl
              zmianie, bo z informacji jakich sie doszukalam wynika, ze kiedys na objazdowke
              po Maroko lecialo sie do Malagi, a w tej chwili organizowany jest juz przelot do
              Agadiru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka