Dodaj do ulubionych

biuro podróży dla singli?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.06, 11:09
może wiecie czy jest jakieś biuro, które ma specjalną ofertę dla pojedynczych?
Chodzi mi o takie wypady, gdzie wszyscy sa bez pary więc nie ma ryzyka, że
człowiek jest traktowany jak piąte koło u wozu wśród tych wszystkich
trzymających się za ręce i rodzin z dziećmi.

będę wdzięczna za ewentualny namiar,
pozdrawiam,
m
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: biuro podróży dla singli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:57
      o właśnie !

ja też jestem "świeżo upieczonym" singlem - i chętnie też się zapoznam z takimi
      ofertami, o ile istnieją ?

pozdr
      a
    • Gość: Kaja Re: biuro podróży dla singli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:37
      Kilkakrotnie wyjeżdżałam sama na objazdówki i po uzgodnieniu z biurem możliwości
      dokwaterowania innej osoby, nie było potrzeby dopłacania do pokoju 1-os. Zawsze
      się znajdą jakieś samotne podróżniczki, szczególnie Itaka ma stałe grono takich
      turystek w różnym przedziale wiekowym. Byłam również na 2 dalekich wyprawach z
      Logos Tours i Logos Travel ale w tym przypadku miałam wyjątkowe szczęście dobrze
      trafić, bo tamtejsza klientela to raczej starsze pary, ewentualnie upierdliwe
      samotne babska. Jeżeli chodzi o wyjazdy pobytowe to podobno ClubMed posiada
      oferty dla singli
      • Gość: kamyczek Re: biuro podróży dla singli? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 19:12
        jakiś czas temu czytałem, że wrocławski Klub Singla Połówki Pomaranczy podpisał
        umowę o współpracy z travelplanet.pl. To porządne biuro podróży - zaglądałem
        przed chwilą - mają osobny dział - single w podróży. Brawo! W końcu ktoś
        pomyślał o singlach. A klub, też fajna sprawa. podobno niedługo nie tylko we
        Wrocławiu.
    • Gość: ula Re: biuro podróży dla singli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:40
      Od ubieglego roku biuro Rainbow tours ma oferte na objazdówki polegającą na tym,
      ze osoby podróżujace samotnie nie muszą doplacac do pokoju jednoosobowego. Z
      reguly jest jednak tak,ze zawsze znajdzie się ktoś, kto też jedzie w pojedynke i
      mozna być dokwaterowanym do takich osób właśnie.
    • Gość: kasa76 Re: biuro podróży dla singli? IP: *.internet.v.pl 24.01.06, 19:21
      firma club med ma wioski wakacyjne tylko dla singli, ale czesto gesto bywa tak,
      ze te miejsca sa az za bardzo imprezowe ;)
      • Gość: Iza Re: biuro podróży dla singli? IP: 87.207.67.* 24.01.06, 22:24
        Na stronie Apollotour, na samej górze po wejściu w "Singles" otwiera się
        wyszukiwarka z ofertami różnych touroperatorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka