Gość: Sylwia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 04:06 czy ktos moze wyjezdzal z ala star do egiptu??? ja zamiezam i nic nie wiem o tym biurze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Staszek Re: ALFA STAR IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 04.12.02, 09:34 Spoko - bylem i jest ok. Oppisy znajdziesz na forum z data czeriwec - sierpien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharm Re: ALFA STAR IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 04.12.02, 09:58 Byłem z nimi na początku listopada. W zasadzie ok. Hotel 4 gwiazdki - trochę już zaniedbany. Przy zakawaterowaniu były drobne problemy. Okazało się, że dla dwóch osób nie ma pokoju (!). Ale się znalazł. Tylko rezydent po prostu przestawił się na spodób pracy egipski i zaniedbał. Generalnie ok. pozdrawiam. Byłem w Egipcie także z Vingiem - inna klasa, super!!! Zapłaciłem 100 więcej niż w Alfa, ale miałem komfort, poczucie bezpieczeństwa i lepsze warunki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mankam Re: ALFA STAR IP: *.swps.edu.pl / 192.168.17.* 05.12.02, 10:15 tez bylam teraz w listopadzie w Egipcie wlasnie z alfa staru i bylo super:) nurkowanie i tym podobne po prostu rewelka!!!a biuro ok:)hotel niezly ale raz jak padalo to nam zalalo pokoje:))))) pan ktory sprzatal bardzo sie smial:)w koncu deszcze to u nich cos anormalnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zafir Re: ALFA STAR IP: 81.15.164.* 06.12.02, 19:48 Byłem z nimi w Hurghadzie, hotel Aida, całkiem niezły, widac ich w Egipcie, wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś