Dodaj do ulubionych

Godne polecenia biuro podróży

04.05.06, 09:35
Szukam dobrego biura podróży. Wybieramy sie na wakacje całą rodziną, zalezy
nam na cenie, nie na wielkich luksusach, ale na przyzwoitych warunkach. Jaką
firmę polecacie?
Obserwuj wątek
    • aisza5 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 11:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=22991448
    • iberia30 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 13:33
      dokad chcecie jechac?
    • Gość: patrycja Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:14
      polecam Triadę
      • iberia30 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 15:31
        na ktorym kierunku?
        • Gość: roma Re: Godne polecenia biuro podróży IP: 85.101.65.* 04.05.06, 16:05
          Wszystko zalezy od tego gdzie chcecie sie wybrac.Zwroccie uwage na to,ze pewne
          biura poprostu specjalizuja sie w pewnych kierunkach i uwazam,ze lepiej wtedy
          wybrac takie biuro,maja napewno wiecej kontaktow,wiekszy wybor hoteli i wiecej
          doswiadczenia na danym terenie.Ktos tu polecal Triade-mnie Francja i Wlochy w
          ich wykonaniu sie podobaly,chociaz piloci w autokarze pozostawiali wiele do
          zyczenia,lepiej bylo z rezydentami-Turcje Triada kladzie wg mnie dokumentnie.İ
          taka mala rada,piszesz,ze chcecie jechac cala rodzina-lepiej wtedy wybrac opcje
          all inclusive w hotelu,bo w przeciwnym wypadku dzieciaki zrujnuja was
          finansowo,chociazby ze wzgledu na kolorowe napoje.
          • Gość: gość Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:05
            nie na z tą Triadą to chyba żarty
    • aga1000 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 21:31
      Hej,

Do tej pory trzy razy wyjeżdzałam na wakacje z Neckermannem: do Turcji, na Gran
      Canarię i na Majorkę. Majorka i Turcja-strzał w dziesiatkę. Zwłaszcza na Majorce
      było wiele rodzin z dziecmi i widac było, ze się świetnie bawili.Tam była opcja
      All inclusive i wydaje mi się, ze to dobry pomysł na wakacje z potomstwem.
      Kanary lekka porazka, ale co tu duzo gadać-sama sobie wybrałam wielki hotel z
      masą ludzi, z dala od plazy. Faktem jest, ze gdy spojrzymy na wakacje w
      kategoriach dobrze wykonanej usługi przez biuro podrózy Neckermann był bez zarzutu.
      Byłam tez ostatnio z TUI, OK ale bez egzaltacji. To znaczy sam pobyt: bajka, do
      samego biura kilka drobnych zastrzeżeń ale nic specjalnego. Problemem był
      koszmarnie poóxniony lot do Grecji, potem raczej brak rezydenta (ale też i
      specjalnie nie był mi potrzebny i faktem jest, ze raczej skądinąd bardzo miłej
      pani rezydent nie szukałam) i troche bałaganu przy powrocie.
      Tyle, ze o ile sie orientuje TUI i Neckermann to chyba raczej srednia wyzsza
      pólka i do najtańszych nie należą. Ale moge sie mylic...
      • voyager747 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 21:52
        Neckermanna i TUI też mogę polecić. Jeździłem jeszcze ze Scan Holiday, GTI, Jet
        Touristic i kilkoma biurami, których już nie ma.( Śp. El Greco np.)
        Neckermann jest trochę tańszy niż TUI i ogólnie jest OK. Scan Holiday też jest
        niezły ale ceny ostatnio jakieś wyższe. Poczytaj to forum i zobacz na jakie
        biura ludzie najczęściej narzekają to powinno ci dać jakieś pojęcie ogólne.
        Majorka, Grecja (Kreta, Rodos), Turcja nie są takie bardzo drogie i można coś
        fajnego znaleźć.
    • Gość: gość Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.ib.pwr.wroc.pl 05.05.06, 10:38
      Polecam Scanholiday! Byłem z nimi na Krecie i wszystko było jak w katalogu.
      Są częścią niemieckiego giganta TUI, więc nie powinno być żadnej obsuwy na
      miejscu. Ceny mają trochę z wyższej półki, ale i tak niższe niż TUI.
    • Gość: Aga Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.volkswagen.de 05.05.06, 14:33
      Zalezy jaki kierunek.Jzeli Turcja albo Egipt to moze Axel?
      www.axeltur.com.pl
    • nati_28 Re: Godne polecenia biuro podróży 05.05.06, 19:55
      Dzięki. Sprawdzę oferty w poleconych przez Was biurach podróży.
      Pozdrawiam :)
    • bajlandia1 alfastar 07.05.06, 11:32
      specjalizuje się w Turcji. Kolega był tam z tego biura z żoną w zeszłym roku i
      wrócił bardzo zadowolony.
    • Gość: aloj Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:19
      nie polecam rainbowtour,fatalna organizacja
      • Gość: h69 Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:19
        Nekerman jest ok.bylam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka