nati_28 04.05.06, 09:35 Szukam dobrego biura podróży. Wybieramy sie na wakacje całą rodziną, zalezy nam na cenie, nie na wielkich luksusach, ale na przyzwoitych warunkach. Jaką firmę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisza5 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 11:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=22991448 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 13:33 dokad chcecie jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:14 polecam Triadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Godne polecenia biuro podróży IP: 85.101.65.* 04.05.06, 16:05 Wszystko zalezy od tego gdzie chcecie sie wybrac.Zwroccie uwage na to,ze pewne biura poprostu specjalizuja sie w pewnych kierunkach i uwazam,ze lepiej wtedy wybrac takie biuro,maja napewno wiecej kontaktow,wiekszy wybor hoteli i wiecej doswiadczenia na danym terenie.Ktos tu polecal Triade-mnie Francja i Wlochy w ich wykonaniu sie podobaly,chociaz piloci w autokarze pozostawiali wiele do zyczenia,lepiej bylo z rezydentami-Turcje Triada kladzie wg mnie dokumentnie.İ taka mala rada,piszesz,ze chcecie jechac cala rodzina-lepiej wtedy wybrac opcje all inclusive w hotelu,bo w przeciwnym wypadku dzieciaki zrujnuja was finansowo,chociazby ze wzgledu na kolorowe napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:05 nie na z tą Triadą to chyba żarty Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 21:31 Hej, Do tej pory trzy razy wyjeżdzałam na wakacje z Neckermannem: do Turcji, na Gran Canarię i na Majorkę. Majorka i Turcja-strzał w dziesiatkę. Zwłaszcza na Majorce było wiele rodzin z dziecmi i widac było, ze się świetnie bawili.Tam była opcja All inclusive i wydaje mi się, ze to dobry pomysł na wakacje z potomstwem. Kanary lekka porazka, ale co tu duzo gadać-sama sobie wybrałam wielki hotel z masą ludzi, z dala od plazy. Faktem jest, ze gdy spojrzymy na wakacje w kategoriach dobrze wykonanej usługi przez biuro podrózy Neckermann był bez zarzutu. Byłam tez ostatnio z TUI, OK ale bez egzaltacji. To znaczy sam pobyt: bajka, do samego biura kilka drobnych zastrzeżeń ale nic specjalnego. Problemem był koszmarnie poóxniony lot do Grecji, potem raczej brak rezydenta (ale też i specjalnie nie był mi potrzebny i faktem jest, ze raczej skądinąd bardzo miłej pani rezydent nie szukałam) i troche bałaganu przy powrocie. Tyle, ze o ile sie orientuje TUI i Neckermann to chyba raczej srednia wyzsza pólka i do najtańszych nie należą. Ale moge sie mylic... Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Godne polecenia biuro podróży 04.05.06, 21:52 Neckermanna i TUI też mogę polecić. Jeździłem jeszcze ze Scan Holiday, GTI, Jet Touristic i kilkoma biurami, których już nie ma.( Śp. El Greco np.) Neckermann jest trochę tańszy niż TUI i ogólnie jest OK. Scan Holiday też jest niezły ale ceny ostatnio jakieś wyższe. Poczytaj to forum i zobacz na jakie biura ludzie najczęściej narzekają to powinno ci dać jakieś pojęcie ogólne. Majorka, Grecja (Kreta, Rodos), Turcja nie są takie bardzo drogie i można coś fajnego znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.ib.pwr.wroc.pl 05.05.06, 10:38 Polecam Scanholiday! Byłem z nimi na Krecie i wszystko było jak w katalogu. Są częścią niemieckiego giganta TUI, więc nie powinno być żadnej obsuwy na miejscu. Ceny mają trochę z wyższej półki, ale i tak niższe niż TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.volkswagen.de 05.05.06, 14:33 Zalezy jaki kierunek.Jzeli Turcja albo Egipt to moze Axel? www.axeltur.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Godne polecenia biuro podróży 05.05.06, 19:55 Dzięki. Sprawdzę oferty w poleconych przez Was biurach podróży. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bajlandia1 alfastar 07.05.06, 11:32 specjalizuje się w Turcji. Kolega był tam z tego biura z żoną w zeszłym roku i wrócił bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloj Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:19 nie polecam rainbowtour,fatalna organizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h69 Re: Godne polecenia biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:19 Nekerman jest ok.bylam. Odpowiedz Link Zgłoś