brasil13 09.05.06, 17:30 ..znam pracownice tego biura...jak mi opowiada to nie moge sie powstrzymać od smiechu z naiwności ludzi.. pozdrawiam R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Triada dla niewymagajacych nic.. 09.05.06, 18:01 3 lata temu z nimi bylam na KRecie i wszystko bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.elb.vectranet.pl 09.05.06, 18:48 brasil13...a może napisz coś konkretnego...a nie tylko tak...tak to każdy może pisać co mu ślina na język przyniesie....i żadnego z tego pożytku dla forumowiczów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:22 Faktycznie niewiele napisał. Byłem z nimi 2 razy i 3 raz nie pojadę. Szczegóły naszych i innych nie do końca udanych wakacji z T.. na www.elbe.byd.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nr 235 Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 16.05.06, 10:34 na tym forum znajdziecie wszsytko o przekretach TRIADY. Nie dziwię się ,ze jej pracownicy pękają ze śmiechu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:05 Ludzie!!! Triada to złodzieje i oszuści.Powinni już siedzieć.Łącznie z tymi pracownicami, które nabijają naiwnych w butelkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Triada dla niewymagajacych nic.. 29.05.06, 14:15 Gość portalu: klient napisał(a): > Ludzie!!! Triada to złodzieje i oszuści.Powinni już siedzieć.Łącznie z tymi > pracownicami, które nabijają naiwnych w butelkę !!! jakis przyklad?argument?czy tylko bicie piany zeby bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:40 Konkret : w ubiegłym, roku za kwotę ponad 10.000 4 osoby wykupiły Halkidiki tzw. fortuna 4 gwiazdki tj. bez konkretnego hotelu. W Grecji okazało się że hotel, w którym nas umieszczono to Kassandra Mare.Hotel ten oficjalnie przyznaje się do 3 gwiazdek ! Faktyczny standart jest chyba bliższy dwóm gwiazdkom !!! Fatalne położenie blisko głównej ulicy - hałas !!! Fatalna malutka i brudna plaża. Zero rozrywek i animacji. Basen zielony od glonów. Jednym słowem dno (również żarcie !).Obsługa - praktykantki z Niemiec pracowały za darmo i to było widać ! Goście wyłącznie nabici w butelkę i naiwni klienci triady ! Niech ich szlag trafi. Rezydentka triady (tak małą literą- nie zasługują na dużą) udawała idiotkę twierdząc np. że zielona woda w basenie jest niebieska. Nie chciała podpisać reklamacji. Hotel nam zmieniono dopiero po kilku dniach awantur na maxa !!! Poskutkowało dopiero po przejściu od argumentów słownych do argumentów siłowych. Triada to złodzieje i oszuści. Nigdy więcej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_nataliaa Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:11 Byłam z nimi kilka razy i było ok. Wszystko tak jak w katalogu no może raz na objazdówce w Grecji w Atenach był okropny hotel ale to dlatego, że była olimpiada, a tak nie mają go w ofercie. Po pierwsze Triada nie ma żadnej oferty typu fortuna bo z tego co wiem to Podróze TV ją mają. Ja nigdy nie biorę trafu, bo wiem, że mogą dać mi cś gorszego, a to, że ludzi żałują 200 droszy hotel tylko chcą póxniej narzekać to nie moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: 213.17.180.* 07.06.06, 14:51 od kiedy cwaniaku triada ma w ofercie "Halkidiki tzw. fortuna " wydajemi sie ze cos ci sie snilo a ty o tym jeszcze nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:04 2500 pln/ za osobę w Triadzie?? ja myslałem,że oni maja tylko oferty po 800pln/osobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.centertel.pl 07.06.06, 19:17 Triada nie sprzedaje hoteli tzw. FORTUNA sprzedaje natomiast hotele hotele typu traf własnie dla niewymagajacych bo oczywiscie mozna trafic różnie ja kupuje zawsze imprey w styczniu w okreslonych hotelach ,płacę dużo taniej bo korzystam z dużych zniżek i zawsze było ok a jadę z nimi już 15 raz i nie powiem ze sa złodziejami zawsze mam taki standard za jaki płacę.Jeżeli kupujecie tanie trafy to macie co sie Wam trafi.Udanych wakacji 2006 a moje napewno bedą ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.chello.pl 07.06.06, 21:59 15 razy z Triadą, niezły wynik.To chyba nie wymagasz zbyt wiele? Rozumiem,że jak jedziesz np. do Tajlandii, to też z Triadą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Triada dla niewymagajacych nic.. IP: *.crowley.pl 07.06.06, 16:52 Ja płaciłam 6000 za dwie osoby i zrobili mnie w konia tak samo jak tych, co płacili 2000. Dla nich to żadna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś