Gość: Vaan IP: *.chello.pl 04.06.06, 21:10 Czy byl ktos z Was moze na objazdowce w Maroku z TRIADA? Chcialbymz aeiegnac info na ten temat, czy spokojnie mozna tam z nimi jechac:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amira_eg Re: Maroko z Triadą IP: 62.139.164.* 04.06.06, 21:56 Ja osobiscie nie bylam, ale znajomi wybrali objazdowke z Triady w Maroko, byli bardzo zadowoleni i bardzo sobie chwalili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Maroko z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:15 Triadę odradzam.Oszukują na standarcie i programie ! Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Maroko z Triadą 05.06.06, 10:13 Masz rację z Triadą ostrożnie,co innego podają w ofercie a co innego jest w realu.Mnie nacięli na Krecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Maroko z Triadą IP: *.sdl.vectranet.pl 05.06.06, 15:11 a ja bylam, i bylo super, wiec jedz i sam zobacz! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaan Re: Maroko z Triadą IP: *.chello.pl 05.06.06, 17:21 Tzn bylas z Triada w MAroku? NA 8 dni? Wszystko bylo ok? Duzo sie zwiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumia Re: Maroko z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:20 Bylam w Maroku z Traida na imprezie 7+7 i pod wzgledem organizacyjnym wszystko bylo OK. Pare osob mialo problemy z pokojami w hotelu. Ja jednak osobiscie jestem zadowolona i polecam. Objazd super - duzo sie zwiedza. Mielismy bardzo fajna pilotke. Podstawa podrozy z Triada jest odpowiednie nastawienie. I tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Maroko z Triadą IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 22:24 i co sie stało z tymi ludzmi,ktorzy mieli problem z pokojami?Jaki hotel bys poleciła? Odpowiedz Link Zgłoś
anik1000 Re: Maroko z Triadą 03.07.06, 12:36 Wróciłam z Maroka 7+7 i jest bardzo zadowolona i co więcej byłam po raz kolejny z Triada. Odpowiedz Link Zgłoś
anik1000 Re: Maroko z Triadą 03.07.06, 12:34 A ja jeżdzę z Triada i jestem bardzo zadowolona, trzeba tylko wybierac do bre hotele i być uczciwym a nie wymyslac nie wiadomo co, zawsze moze byc jakas wpadka to naturalne, ale gdy jestesmy na wakacjach to trzeba miec pozytywne podejscie do zycia a nie wiecznie szukac dziury w calym. Takie jest moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek4441 Re: Maroko z Triadą 28.06.06, 11:17 wczoraj wróciłem było super, wszystko zagrało drugi tydzień mieliśmy wypożyczony samochód, w najblizszym czasie przekażę obszerną relację. Na szczegółowe pytania moge odpowiedzieć mailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uttaa Re: Do jarek 4441 IP: 83.145.84.* 03.07.06, 11:05 Ja właśnie wybieram się do Maroka i mam zamiar wypozyczyć samochód, czy mógłbyś napisać z jakiej wypozyczalni brałeś samochód, jakie tam mają samochody, jaki jest koszt i przede wszystkim co zwiedziłeś. Czekam na info, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiella Re: Maroko z Triadą IP: 85.219.140.* 02.07.06, 14:12 Bylismy rok temu w czerwcu na takiej objazdowce z Triada i wszystko bylo ok, program tak jak w katalogu, hotele dobre, na miejscu w Agadirze korzystalismy z miejscowych biur i uwazam ten urlop za na prawde udany.A tydzien temu wrocilismy z 7+7 z Egiptu (autobus) i tez wszystko zorganizowane bylo na 4+ :) A tak w ogole to byl juz piąty wyjazd z Triada i jakis wiekszych wpadek nie bylo. Nie ma co demonizowac Triady, zawsze sie znajda niezadowoleni i tacy co mysla ze jak wybiora hotel 3* w Maroku czy Egipcie to bedzie przyzwoity jak 3* w Grecji a to juz powazna niewiedza :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apicel Re: Maroko z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 18:06 Poważną niewiedzą jest stwierdzenie, że 3* hotel w Grecji reprezentuje dobry standard... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Maroko z Triadą IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 03.07.06, 05:30 Tak to prawda. W Leptokarii w Grecji hotel 3* + 1* Tunecja lub Turcja... Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skylie Re: Maroko z Triadą IP: *.ists.pl / *.ists.pl 02.07.06, 18:57 Witam, Wlasnie moja rodzina wrocila z wakcji w Egipcie organizowanych przez Triade i szczerze nie polecam. Hotel i jedzienie OK, ale wogole nie dbaja o klientow. Jak ktos kupil juz u nich wycieczke to juz koniec zainteresowania tego biura klientem. Z kliku rzeczy ktore utkwily mi w pamieci: z hotelu wykwaterowano ich o godz 11 rano, gdzie samolot mieli dopiero o 5 rano nastepnego dnia... Oczywiscie nikt o tym nie informowal wczesniej. Nikt z Triady nie odpowiadal na faksy i telefony. Wiza do Egitpu kosztuke 15 USD, Triada wziela 18... i tak dalej, i tak dalej... Z tego co wiem osoby ktore wykupily pobyt tygodniowy moga duzo wiecej opowiedziec na temat niedociagniec TRIADY, bo tego co wiem z tygodnia zrobilo im sie 6 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Maroko z Triadą IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 03.07.06, 05:34 często się dziwię, że klienci narzekają na brak opieki ze strony rezydenta. Byliśmy wiele razy za granicą i nie zależało mi nigdy aby rezydent "Biegał" za mną i się mną opiekował. To nie przedszkole. A telefon kontaktowy zawsze jest w zasięgu w razie jakichś problemów..I nie przesadzajcie, za ten brak "zainteresowania". Odpowiedz Link Zgłoś
anik1000 Re: Maroko z Triadą 03.07.06, 12:29 Wróciłam własnie z objazdówki Marok 7+7 z Triadą, jestem bardzo zadowolona, rezydenka spisała sie na 5, a w czasie objazu też mieliśmy super przewodniczkę i myślę że ona też spisała sie na 5+. Opisałam swoje wrażenia w osobnym liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
toolkien Maroko z Triadą - odradzam !!! 04.07.06, 14:18 Byłam w Maroku z Triadą - program 7+7. Objazdówka była fatastyczna, dzięki cudownej pilotce Pani Elżbiecie Kot. Na szczęście nic nam nie "ukrojono" z programu, tzn. byliśmy we wszystkich miejscach zaplanowanych. Hotele i posiłki żenujące, nawet w hotelu 5*****, brud, robale, niezmieniona pościel po poprzednich turystach, wieczne kłopoty z klimatyzacją. Rezydentka niegrzeczna, wręcz ordynarna i opryskliwa. W zeszłym roku również byłam z Triadą w Libii- Tunezji i... warunki bytowe koszmarne - jak to w krajach arabskich ale najlepsze było to, że NIE zawieziono nas w 7 z przewidzianych programem 12 miejsc, dodatkowe ukryte opłaty i skrócenie imprazy z przewidzianych 14 dni do 13... Ponieważ TRIADA nie zareagowała na reklamacje, skierowałam sprawę do sądu. ODRADZAM TRIADĘ, choć byłam z nimi dawno temu (w 1999 roku z uroczym pilotem Panem Krzysztofem Stępniem) na cudownej wycieczce do Tajlandii i było lepiej niz wspaniale. To biuro TRIADA teraz zeszło na psy i nie należy liczyć na to, że coś się wskóra reklamując niewykonaną usługę. Chyba, że drogą sądową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Maroko z Triadą - odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:55 Byłam w Maroku z Triadą na wypoczynku w hotelu Argana ****. Kłopoty zaczęły się już po przylocie, na lotnisku w Agadirze. Okazało się bowiem, że nie ma nas na liście uczestników. W związku z czym nie było wiadomo co z hotelem itp. Kilka telefonów oczywiście nic nie zmieniło, bo nikt nawet nie słyszał o takich wczasowiczach! I tak w kółko. Tknięta jakimś złym przeczuciem podczas pakowania się, zabrałam ze sobą umowę kupna imprezy i to mnie uratowało (tymczasem). Dostaliśmy się do zapłaconego hotelu, ale co z tego, jak tam nie było dla nas miejsca! Przyjechaliśmy na miejsce w nocy, w związku z czym w pokojach miała na nas czekać kolacja. Na innych, owszem, czekała, ale na nas nie. W końcu dostaliśmy upragniony pokój, po czym okazało się, że po pierwsze: nie ma balkonu, który był w podpisanej umowie, po drugie: nie było równie gwarantowanej lodówki, po trzecie: wiodok z okna na śmietnik! Pomijam już fakt, że świeciła tylko jedna żarówka 40 W w-łazience, a woda z wanny w ogóle nie spływała. Rano jeszcze w niej była. Ale nie bądźmy drobiazgowi. Od razu ruszyliśmy do ataku, ale w środku nocy i to klienci, których nie ma na liście-nic nie wskóraliśmy!. Na drugi dzień rano, po ostrej interwencji w recepcji i u rezydenki - zamieniano nam pokój. Ten drugi był już bardzo ładny i nawet z widokiem na morze za darmo. I tu kilka słów na temat pracy rezydenteki: KATASTROFA, TOTALNA NIEKOMPETENCJA !!! Nie będę wdawała się w szczegóły, bo w końcu nie o to chodzi. Żeby przypadkiem nie było nam za dobrze, zaraz na dzień dobry, zostałam w hotelu okradziona!!! W trakcie zmiany pokoju!!! Zanim zdążyłam wykpić sejf!. Rezydentka i tym razem nie zareagowała, okazało się bowiem że okradzionych osób z naszej grupy jest znacznie więcej. Wzięliśmy sprawy w swoje ręce, ale niestety nikt niczego nie odzyskał. Było jeszcze kilka innych incydentów po drodze m.in. organizacja wycieczki do Marakeszu, ale myślę, że to wystarczy, aby ostrożnie podchodzić do organizacji imprez z Triadą. Po powrocie, dochodziliśmy swoich praw, rozsądnej rekompensaty np. za wymienioną kolację, której w końcu nie dostaliśmy! I TU NIESPODZIANKA: REKOMPENSATA PRZYSZŁA- 35 ZŁ ZA DWIE OSOBY, ZA NIEWYKORZYSTANĄ KOLACJĘ!!!! KPINA, PRZYPOMINAM, ŻE TO HOTEL ****. NIE BĘDĘ KOMENTOWAŁA TEJ REWELACJI, BO PO PROSTU NIE WARTO!!!!!! ALE JEDNO JEST PEWNE-Z TRIADĄ NA PEWNO JUZ NIGDZIE I NIGDY NIE POJADĘ!!! I INNYM TEZ RADZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ!!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dommy Re: Maroko z Ecco - odradzam !!! IP: 83.238.108.* 05.07.06, 10:08 Ecco Holiday w ogole nie ma swojego rezydenta w Agadirze!!! Ja a kurat bylem a Podrozy TV i nasza rezydentak po prostu z litosci bierze pod swoje skrzydla ludzi z ecco tzn. bierze ich z lotniska, zaparasza ich na swoje spotkanie organizacyjne, sluzy rada i pomoca. Co jednak w przypadku 7+7?? Nie mogla ich wziac ze soba, bo przeciez nie dla jej biura pieniadze za to byly placone. Takze uwazajcie na Ecco w maroku - wyglada to na ogromny skandal, no bo jak to mozliwe ze od pol roku (od lutego 2006) jakos nie ma tam zadnego ich przedstawiciela, a ludzi caly czas tam wysylaja??? udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś